- 14 Haziran 2009
- 28.867
- 12.886
- 2.698
Büyük bir skandal demedim zaten kardeşim. Öyle düşünsem daha farklı tonda konuşurum. RFS maçını 2-0'dan vermeyip 3 puan almış olsak zaten AZ deplasmanından 1 puan iyidir derdim ve 13 puanla keyfime bakardım.Şuayip yerine Berkan veya Jelert dışında fazla seçeneği yoktu ki Okan'ın
Bek olmadığı için 3lüye döndük mecburen. Kaan da olmayınca iş Nelson'a kaldı. Bodrum maçında Nelson'u oynatmayınca Nelson'u yedi diyorlardı. Oynatınca gördük bir kez daha ne olduğunu. Metehan'la başlasa yine Nelson'u yedi denecekti.
Fbnin yenildiği deplasmandan 1 puanla ve tarihimizde Hollanda deplasmanından ilk defa puanla dönüyoruz. Büyük bir skandal değil.
Bir de ayrıca bu malum eşeklerin gram top oynamadan 3 puan alabiliyor olması canımı sıktı sanırım. Senin o konudaki görüşüne de katılmıyorum. Bu haysiyetsizler mümkünse her Avrupa maçında rezil kepaze olsun ve mümkünse ilk 24'e de giremesin.
Avrupa maçlarında yaşadıkları her hezimette, ülke içinde yaratmaya çalıştıkları "Yapı" algısı örseleniyor ve işleri daha da zorlaşıyor. İyice baskı altında kalıyorlar.