- 16 Haziran 2010
- 191.615
- 134.649
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben her maça yeni hikaye olarak bakıyorum, belki Ajax maçını kazanırız belli olmaz ki. Önce oynansın bakalım, şimdiden stress çok erken diye düşünüyorum. Saygılar.Young boys 3 - 2 GS
RFS 2 - 2 GS
Alkmaar 1 - 1 GS
Ajax deplasmanını kesin alırız aynen. Oynamadan 3 versinler hatta. Biraz mantıklı olalım
Eyvallah üstat futbol bu elbette kazanabiliriz, hiç belli olmaz. Ama şu ana kadarki oyun o ışığı vermiyor. Deplasman performansımız için konuşuyorum. İçeride olsa 3 yaz geç. Depte defansı biraz daha sağlama almamız lazımBen her maça yeni hikaye olarak bakıyorum, belki Ajax maçını kazanırız belli olmaz ki. Önce oynansın bakalım, şimdiden stress çok erken diye düşünüyorum. Saygılar.
Bireysel hata yapıyoruz. Daha çok hep aynı adamlar yapiyorEyvallah üstat futbol bu elbette kazanabiliriz, hiç belli olmaz. Ama şu ana kadarki oyun o ışığı vermiyor. Deplasman performansımız için konuşuyorum. İçeride olsa 3 yaz geç. Depte defansı biraz daha sağlama almamız lazım
Takım liderini kaybetti.Bodrum ve AZ maçlarında takımda ciddi bir konsantrasyon eksikliği görüyorum. Hadi RFS ve Bodrum maçlarını anladık. Heriflerin antreman sahasından bozma stadyumları var ne kadar stadyum denirse. O tarz bir stadyum gördüm mü tamam diyorum bu takım bu maçta oynamaz.
Eeee peki AZ maçı? Bu maç için zemine veya stadyuma bahane bulamazsın. Bu maçı kazanmalıydık. Sadece Osimhen ve Sanchez kısmen iyiydi. Bir de sonradan giren Metehan.
En sewmediğim post tipi.malmö ve grup sonuncusu kieve puan bırakacaksak kapatalım kulübü
Bodrum ve AZ maçlarında takımda ciddi bir konsantrasyon eksikliği görüyorum. Hadi RFS ve Bodrum maçlarını anladık. Heriflerin antreman sahasından bozma stadyumları var ne kadar stadyum denirse. O tarz bir stadyum gördüm mü tamam diyorum bu takım bu maçta oynamaz.
Eeee peki AZ maçı? Bu maç için zemine veya stadyuma bahane bulamazsın. Bu maçı kazanmalıydık. Sadece Osimhen ve Sanchez kısmen iyiydi. Bir de sonradan giren Metehan.
Geçen sene deplasmanda daha iyi oynar evde dogru durust oynayamazdik şimdi tersindeyiz her yıl değişiyorEn sewmediğim post tipi.
Konsantrasyon eksikliği yok. Bodrum'da pis saha, ayı ve rüzgar faktörleri wardı.
Az'de de Şuayip ve Nelson zıçtı tüm takımı bozdular.
4 iç saha maçı art arda oynayınca takımın oyunu abartıldı bir de. Deplasmanda o kadar basamıyorsun doğal olarak
Deplasmanda hiçbir zaman daha iyi oynamadık. İç sahada daha rahatız ıkınarak kazansak bileGeçen sene deplasmanda daha iyi oynar evde dogru durust oynayamazdik şimdi tersindeyiz her yıl değişiyor![]()
GS gurmeleri gayet iyi bilir ki en az birinde çuvallarız.malmö ve grup sonuncusu kieve puan bırakacaksak kapatalım kulübü
Bence takım geçen sene evden daha iyi oynuyordu lig özelindeDeplasmanda hiçbir zaman daha iyi oynamadık. İç sahada daha rahatız ıkınarak kazansak bile
İçerde tek kayıp fbBence takım geçen sene evden daha iyi oynuyordu lig özelinde
Onlarla maça başlamasaydın o zaman derim ben de. Batsuhai zaten hamle oyuncusu olarak kullanabilir, ilk 11 oyuncusu değil. Nelson zaten piyasada yoktu. Bodrum maçında bile ilk 11 çıkartmadığın bir adamı bu maça koydun.Konsantrasyon eksikliği yok. Bodrum'da pis saha, ayı ve rüzgar faktörleri wardı.
Az'de de Şuayip ve Nelson zıçtı tüm takımı bozdular.
4 iç saha maçı art arda oynayınca takımın oyunu abartıldı bir de. Deplasmanda o kadar basamıyorsun doğal olarak
Onlarla maça başlamasaydın o zaman derim ben de. Batsuhai zaten hamle oyuncusu olarak kullanabilir, ilk 11 oyuncusu değil. Nelson zaten piyasada yoktu. Bodrum maçında bile ilk 11 çıkartmadığın bir adamı bu maça koydun.
Deplasmanda iç sahadaki kadar basamayabilirsin doğal olarak o zaman ne diye çift forvet çıkıyorsun? Osimhen arkasında Mertens ile çıksaydı. Böyle bir durumda Batsuhai'yi de hamle oyuncusu olarak kullanabilirdin. Orta sahayı da beşlerdin. Belki o kadar geçiş yemezdin.
Bu puan kaybı net hocaya yazar.
Allahtan Avrupa fikstürümüz iyi. Malmö ve Dinamo Kiev'i yenemiyorsak zaten ilk 8 ile çıkmayı geçtim Avrupa'da devam etmeyelim, gerek yok.