UEFA Avrupa Ligi'nde 5. Haftanın Puan Durumu

5.hafta sonunda 8 puanın altında kalan takımlar bizi geçemeyecektir.

8 ve üstü puanı olan takımlardan;

Olympiakos'un fikstürü görece epey rahat gözüküyor ve burada Porto deplasmanında puan almaları halinde 15 yapmaları çok olası.
Diğer 8 puanlı takım Fenerbahçe ve korkunç zor bir fikstüre sahipler. Önümüzdeki 3 maçtan en az 1'ini kaybedecekleri kesin gibi bu durumda bizi geçmeleri imkansız.

9 puanlı ise 3 takım var bunlardan MANU en kolay fikstüre ve takım gücüne sahip. Buradan minimum 7 puan yapmaları çok çok olası ve 16 yapıyorlar.
Ferencvaros ise orta şeker bir fikstüre sahip yani 3 maç 7 puanda olabilir 1 puanda burada Ferencvaros takımı ciddi belirleyici olacaktır.
Plzen ise fikstürü itibariyle 3 maçta maksimum 4 puan alır gözüküyor.

10 puanlı takımlardan Steaua Bükreş'in suni bir puana sahip olduğunu düşünüyorum, ilk 16 içinde bile olamayacaklar bence.
Ajax burada en şanslı takım.
Tottenham ise Rangers ile oynayacağı maçta 2 takımında kaderi belli olacaktır, buradaki her sonuç bize yarar çünkü biri kesin olarak eleniyor.

Bizle aynı puanda olan Anderlecht ise 2 Çekya deplasmanından 4 puan bile çıkarmasını olası görmüyorum.

Velhasıl kelam, Kiev 3 puan ile diğer 2 maçta toplam 1 puan yani kümülatifte 15 puan yaparsak ilk 8'de olacağımız garanti gibi bir durum.

Kaybetmedigimiz sürece ilk 8 de yer alacagiz bu yüzden avrupa da yenemiyorsan yenilmeyeceksin özelikle deplasman da

Malmo macini bana göre kazanacagiz ama en kötü ihtimal berabere kaldigimizda kiev macini ic saha da kazanmamiz bizi ilk 8 de tutacak

15 puan ilk 8 icin bence yeterli olacak

Ama malmo ve kiev maclarini kazanarak 17 puan olacagiz

Ocak ayindaki ajax maci ise yine bir vitrin maci,o dönem ki kadro durumu belirleyici olacak mesela jacops tekrar takima katilmis olacak

Namaglup bitirme sansimiz cok yüksek

Temizinden 10000 öro almışızdır.
Ayak bastı+ kat sayı 6-7 milyon euro idi bir de bizim CL play off'tan elendiğimiz için 5 milyon euro + performans 1.7 milyon şu ana kadar aldığımız sonuçlar dahilinde bir de sıralamada ilk 16 ve play off'u garantilediğimiz için(600+1.75) ile baktığımızda 15 milyona yakın bir parayı garantiledik gibi.

@ malmö 1 puan
vs kiev 3 puan
@ ajax 0 puan

15 puan ile kapatacağımızı düşünüyorum. ilk 8 az farkla kaçabilir gibi geliyor.

@ malmö 1 puan
vs kiev 3 puan
@ ajax 0 puan

15 puan ile kapatacağımızı düşünüyorum. ilk 8 az farkla kaçabilir gibi geliyor.

bjk maçında izlediğim malmöyü yenemezsek 1 ay ban istiyorum, aşırı aşırı yavaş bir takım, stoperleri inanılmaz yavaş, stadlarına baktım gayet iyi, takım da hedef maç olarak görecektir orayı

bjk maçında izlediğim malmöyü yenemezsek 1 ay ban istiyorum, aşırı aşırı yavaş bir takım, stoperleri inanılmaz yavaş, stadlarına baktım gayet iyi, takım da hedef maç olarak görecektir orayı
avrupa deplasmanlarında karnemiz kötü genel olarak. rakipten güçlüyüz ama deplasmanlar beni ürkütüyor.

avrupa deplasmanlarında karnemiz kötü genel olarak. rakipten güçlüyüz ama deplasmanlar beni ürkütüyor.

Dün muslera nelsson sıçmasa kazanırdık.Malmö artık hedef maçtır, kazanmak şart.Üstelik sivastan oraya gitmek de bir avantaj

Yerimizden elbet memnunum ama özellikle RFS maçını kazansak şuan Liderdik. Yine de Malmö ve Dinamo Kiev maçlarını kazanıp 17 puana çıkarız diye düşünüyorum. Ajax deplasmanı seyahat olur. Hedef sadece ilk 8 değil, Liderlik 💛❤️🏆
20241129_023935.jpg

Geri
Üst Alt