UEFA Avrupa Ligi'nde 6. Haftanın Puan Durumu

Şu kura ile bizim bunları konuşmamamız lazımdı tarihin en kek kurası idi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen. Herkes hem ligde hemde Avrupa’da yenilgisiz devam ettiğimizi söylüyor ama oynadığımız takımlara bakınca bu kadroyla zaten bundan daha iyi yerlerde olmamız gerekiyordu.
Şampiyonlar liginde sonuncu olan takıma elendiğimizi de unutmamak gerek.
Çeyrek finale kalamasak başarısız sayılır Okan hoca. Lig Şampiyonluğunu şu rakiplerin olduğu yerde verirsek zaten direk bırakmalı hoca.

Kimse ihtimallere dahil etmemiş ama şöyle bir senaryo ile bile karşı karsiyayiz:

Plzen-anderlecht ile oynuyor plzen in son şansı. Plzen kazandığıni varsayalim.

Lyon fb ile oynuyor fbnin sondan bir önceki şansı yenilirse de büyük ihtimalle havlu atar çünkü danimarka deplasmanindan çıkamaz.

Frankfurt-Ferencvaros ile oynuyor. Ferencvaros son şansı beraberliğe oynayacağını düşünüyorum.

Manu-Rangers manunun alacağını düşünüyorum

Bodo-Tel aviv. Tel avivin son şansı çünkü son maçı porto ile.

Kievi yendigimiz ve yukaridaki dişli maclardan istediğimiz sonuç çıktığında bur anda son maclara girilirken şu senaryo olabilir

Bilbao 19p
Lazio 17p
Galatasaray 15p
Manu 15p
Anderlecht 14p
Lyon 14p
Franfurt 14p
Ajax 13p

Kimse ihtimallere dahil etmemiş ama şöyle bir senaryo ile bile karşı karsiyayiz:

Plzen-anderlecht ile oynuyor plzen in son şansı. Plzen kazandığıni varsayalim.

Lyon fb ile oynuyor fbnin sondan bir önceki şansı yenilirse de büyük ihtimalle havlu atar çünkü danimarka deplasmanindan çıkamaz.

Frankfurt-Ferencvaros ile oynuyor. Ferencvaros son şansı beraberliğe oynayacağını düşünüyorum.

Manu-Rangers manunun alacağını düşünüyorum

Bodo-Tel aviv. Tel avivin son şansı çünkü son maçı porto ile.

Kievi yendigimiz ve yukaridaki dişli maclardan istediğimiz sonuç çıktığında bur anda son maclara girilirken şu senaryo olabilir

Bilbao 19p
Lazio 17p
Galatasaray 15p
Manu 15p
Anderlecht 14p
Lyon 14p
Franfurt 14p
Ajax 13p
Usta tam bir can pazarı var. O yüzden 7. hafta belli olacak bence. İlk maçı bizim oynamamız çok iyi oldu. Kazanırsak malzemeleri yayarak takip edeceğiz.

Usta tam bir can pazarı var. O yüzden 7. hafta belli olacak bence. İlk maçı bizim oynamamız çok iyi oldu. Kazanırsak malzemeleri yayarak takip edeceğiz.
Aynen öyle kağıt üstü favori takimlara puanlar peşkeş çekilmiş ama işte burası bir kupa hiç belli olmuyor kimin ne yapacağı. Gidip rigas deplasmanindan ajax cikamasa mesela kim sasirir. Futbol bu bizim Eyüp maci gibi mac yaşasa adamlar kim ne diyebilir

Malzemeleri yayarak takip etmek için dünki maçı almamız gerekiyordu. O zaman birbirlerini yesinler umrumuzda olmazdı. Şu an hiç rahat değiliz elimizde hesap makinesi türev integral hesabı yapacağız bu bunu yenerse, şu şununla berabere kalırsa diye

Malzemeleri yayarak takip etmek için dünki maçı almamız gerekiyordu. O zaman birbirlerini yesinler umrumuzda olmazdı. Şu an hiç rahat değiliz elimizde hesap makinesi türev integral hesabı yapacağız bu bunu yenerse, şu şununla berabere kalırsa diye
Ayni hesabı diğer takımlar da yapiyor hocam. Hesap yapmayan tek Bilbao ve lazio olabilir

Avrupa’da hesap kitap işine girmem şahsen. Avrupa’da OB ile bir beklentiye girmek hata olur. Ligimizde sonuç alalım yeterlidir. İlk 8’e girsek ne olacak? Karşımıza çıkan ilk sağlam takıma eleniriz.

Ayni hesabı diğer takımlar da yapiyor hocam. Hesap yapmayan tek Bilbao ve lazio olabilir
Eray üstat futbolu çok kafaya takan bir insan değilim ama 15 gündür dünki maçı bekliyordum manyak gibi. Kazanıp ilk 8 hayali kuruyordum. Büyük hayal kırıklığı oldu benim için. Hele o son dakika golü..
Hiç gerek yoktu bu hesaplara falan. 17 puanla cillop gibi çıkacaktık

neredeyse yarısını bitirdiğimiz sezonda hala devam eden ve çözülmeyecek gibi duran savunma zaafiyetlerine bakınca yok ilk 8’miş yok play off’muş diye beyin yakacak hesaplara girmek gereksiz geliyor artık. Avrupa’nın en kötü kalecisine sahibiz rakamlar senelerdir bunu söylüyor

Osimhen içinde olası bir ayrılık seçeneğinin olduğu senaryoda gideceğimiz maksimum aşama son 16.. Ha bir önce elenmişiz ha bu aşamada çokta fark etmiyor

Eray üstat futbolu çok kafaya takan bir insan değilim ama 15 gündür dünki maçı bekliyordum manyak gibi. Kazanıp ilk 8 hayali kuruyordum. Büyük hayal kırıklığı oldu benim için. Hele o son dakika golü..
Hiç gerek yoktu bu hesaplara falan. 17 puanla cillop gibi çıkacaktık
Bu kadar eksikle nasil kazanmayı düşünüyordun usta? Maçın başındaki halimiz ve 1-0 yenik duruma düştükten sonra ben direk 0 puan demistim ta ki cevirene kadar. Çok hakeden bir oyun oynamadik son dakikaya takilmamak gerekiyor. Şuayip yerine aklı melekesi yerinde bir forvet olsaydi maci 2-1 öne gectikten sonra 3. Golu atip koparirdik. Adam bombos yerde direğe vurdu gitti

kiev maçına 1 aydan fazla varmış ya . ben yine haftaya falan sanıyordum. bu iyi haber. en azından biraz elimiz rahatlar sakatlar falan dönmeye başlar. kiev ve ajax maçına tam kadro ile çıkarsak her türlü hollanda'dan en kötü 1 puan da alır 16 puanla ilk 8 yaparız.

kiev maçına 1 aydan fazla varmış ya . ben yine haftaya falan sanıyordum. bu iyi haber. en azından biraz elimiz rahatlar sakatlar falan dönmeye başlar. kiev ve ajax maçına tam kadro ile çıkarsak her türlü hollanda'dan en kötü 1 puan da alır 16 puanla ilk 8 yaparız.
4 puanla da garanti bir şey yok. Bir çok rakibe son 2 maç öncesi ilk 8 umudu verdik bu beraberlikle.

Geri
Üst Alt