- 25 Ocak 2010
- 53.280
- 38.764
- 3.763
Daha 40 gün var maclara
35. gün hesap kitap yapmaya tekrar baslariz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet o da var ama sanmıyorum ya. Temenni tabi. Fransa dan 3 puanla çıkamazlar bence.Bodo 2/2 yaparsa ne olacak üstat?
İçime doğdu usta. 7. hafta iş bitiyor.Hoffenheim yenerse iş biter. Başka bi senaryo yok haftaya bitmesi için.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bütün takım hazır olacak usta. Jakobs bile dönecek.Daha 40 gün var maclara
Hadi bakalım. Biz kendi işimizi de çözeriz yav. Ayaks ın kazanmak zorunda olması işimize de gelebilir. Öyle yenilmicek bi takım değil yav zor tabi de.İçime doğdu usta. 7. hafta iş bitiyor.
Şu kura ile bizim bunları konuşmamamız lazımdı tarihin en kek kurası idi.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Usta tam bir can pazarı var. O yüzden 7. hafta belli olacak bence. İlk maçı bizim oynamamız çok iyi oldu. Kazanırsak malzemeleri yayarak takip edeceğiz.Kimse ihtimallere dahil etmemiş ama şöyle bir senaryo ile bile karşı karsiyayiz:
Plzen-anderlecht ile oynuyor plzen in son şansı. Plzen kazandığıni varsayalim.
Lyon fb ile oynuyor fbnin sondan bir önceki şansı yenilirse de büyük ihtimalle havlu atar çünkü danimarka deplasmanindan çıkamaz.
Frankfurt-Ferencvaros ile oynuyor. Ferencvaros son şansı beraberliğe oynayacağını düşünüyorum.
Manu-Rangers manunun alacağını düşünüyorum
Bodo-Tel aviv. Tel avivin son şansı çünkü son maçı porto ile.
Kievi yendigimiz ve yukaridaki dişli maclardan istediğimiz sonuç çıktığında bur anda son maclara girilirken şu senaryo olabilir
Bilbao 19p
Lazio 17p
Galatasaray 15p
Manu 15p
Anderlecht 14p
Lyon 14p
Franfurt 14p
Ajax 13p
Aynen öyle kağıt üstü favori takimlara puanlar peşkeş çekilmiş ama işte burası bir kupa hiç belli olmuyor kimin ne yapacağı. Gidip rigas deplasmanindan ajax cikamasa mesela kim sasirir. Futbol bu bizim Eyüp maci gibi mac yaşasa adamlar kim ne diyebilirUsta tam bir can pazarı var. O yüzden 7. hafta belli olacak bence. İlk maçı bizim oynamamız çok iyi oldu. Kazanırsak malzemeleri yayarak takip edeceğiz.
Keske su ligi tekrar oynama sansimiz olsa
Malzemeleri yayarak takip etmek için dünki maçı almamız gerekiyordu. O zaman birbirlerini yesinler umrumuzda olmazdı. Şu an hiç rahat değiliz elimizde hesap makinesi türev integral hesabı yapacağız bu bunu yenerse, şu şununla berabere kalırsa diyeUsta tam bir can pazarı var. O yüzden 7. hafta belli olacak bence. İlk maçı bizim oynamamız çok iyi oldu. Kazanırsak malzemeleri yayarak takip edeceğiz.
Ayni hesabı diğer takımlar da yapiyor hocam. Hesap yapmayan tek Bilbao ve lazio olabilirMalzemeleri yayarak takip etmek için dünki maçı almamız gerekiyordu. O zaman birbirlerini yesinler umrumuzda olmazdı. Şu an hiç rahat değiliz elimizde hesap makinesi türev integral hesabı yapacağız bu bunu yenerse, şu şununla berabere kalırsa diye
Eray üstat futbolu çok kafaya takan bir insan değilim ama 15 gündür dünki maçı bekliyordum manyak gibi. Kazanıp ilk 8 hayali kuruyordum. Büyük hayal kırıklığı oldu benim için. Hele o son dakika golü..Ayni hesabı diğer takımlar da yapiyor hocam. Hesap yapmayan tek Bilbao ve lazio olabilir
Bu kadar eksikle nasil kazanmayı düşünüyordun usta? Maçın başındaki halimiz ve 1-0 yenik duruma düştükten sonra ben direk 0 puan demistim ta ki cevirene kadar. Çok hakeden bir oyun oynamadik son dakikaya takilmamak gerekiyor. Şuayip yerine aklı melekesi yerinde bir forvet olsaydi maci 2-1 öne gectikten sonra 3. Golu atip koparirdik. Adam bombos yerde direğe vurdu gittiEray üstat futbolu çok kafaya takan bir insan değilim ama 15 gündür dünki maçı bekliyordum manyak gibi. Kazanıp ilk 8 hayali kuruyordum. Büyük hayal kırıklığı oldu benim için. Hele o son dakika golü..
Hiç gerek yoktu bu hesaplara falan. 17 puanla cillop gibi çıkacaktık
4 puanla da garanti bir şey yok. Bir çok rakibe son 2 maç öncesi ilk 8 umudu verdik bu beraberlikle.kiev maçına 1 aydan fazla varmış ya . ben yine haftaya falan sanıyordum. bu iyi haber. en azından biraz elimiz rahatlar sakatlar falan dönmeye başlar. kiev ve ajax maçına tam kadro ile çıkarsak her türlü hollanda'dan en kötü 1 puan da alır 16 puanla ilk 8 yaparız.
Ajax’la Bodo dalga geçiyor mudur acaba bizimle. İki maçı da alırlarsa ilk 8 şansları doğdu sayemizde. Enayiler nasıl yedi 90’da diye gülüyorlardır4 puanla da garanti bir şey yok. Bir çok rakibe son 2 maç öncesi ilk 8 umudu verdik bu beraberlikle.