UEFA Avrupa Ligi'nde 6. Haftanın Puan Durumu

3 tane kolay deplasmandan galibiyet alamadık, bir suru sakat oyuncumuz var ve son maç Ajax icinde çok onemli; ilk 8'e girememe sansımız hiç düşük bir olasılık degil. En kolay gruptan ilk 8'e giremezsek namaglup olmamızın hiç bir anlamı yok ve büyük bir basarisizlik.
nasıl büyük başarısızlık namağlup grubu bitirmek. merak etme gurptan çıkarız hatta Ajax'ı da deplasmanda yeneceğimizi düşünüyorum. O maça kadar Barış Jacobs ve Osimhen döner hatta yedek oyuncularımız da forma girer bu 1 ay oynayacakları için.

son maç hedefsiz bi takımla oynayabilirdik

tam tersi ya herro ya merro maçına çıkan takımla oynayacaz

koyam böyle bahta
Daha ne bahtı ? Avrupa liginin açık ara en iyi 2-3 fikstründen birine sahibiz. Hedefsiz malmö ve rfs’ye saçma şekilde puan bırakmasak bu iş bitmişti şimdiye.

16 puanla bile bitse yine bir köy takımından iç sahada 3 yediğimiz için averajla kaçırma ihtimalimiz yüksek.

nasıl büyük başarısızlık namağlup grubu bitirmek. merak etme gurptan çıkarız hatta Ajax'ı da deplasmanda yeneceğimizi düşünüyorum. O maça kadar Barış Jacobs ve Osimhen döner hatta yedek oyuncularımız da forma girer bu 1 ay oynayacakları için.
Bu gruptan ilk 8'e girmek çok büyük bir basari degil, gruptan çıkamamak ise namaglup bile olsak büyük basarisizlik olur.

Bizi geçme ihtimali olan 11 takım var. İşin en kötü tarafı bunlardan birbiriyle oynayan sadece iki maç var. Bu da bize tek seçenek bıeakıyor. Ajax ı yenmek zorundayız.

Bizim sadece Kiev i yenmemiz durumunda imkansıza yakın ilk 8 yapmamız. Milli takımın 6 ihtimali bizimkinin yanında az kalır.

Ahh o rigas maci ahh herşeyin bedeli bugün değil o salak maçtı. Yoksa fikstür çekildiğinde kış ayi malmoye 1 puan demistik
Katılıyorum ama Tottenham maçıyla telafi ettk bir yandan da o maçı. Tottenham ile berabere kalmamız maç öncesi çok olumsuz karşılanmazdı. Öne geçtikten sonra kolay gol yeme alışkanlığımızı çözmezsek her takım bize gol atar. 3 gol atsak bile rahat değiliz.

90+'da yemek çok üzdü gerçekten de ne yapalım dünyanın sonu değil.

İç sahada Kiev'e karşı büyük favoriyiz. Dışarıda da Ajax ile çata çat oynarız. Ajax'tan alınacak 1 puan bizi ilk 8'e sokar.

Son düzenleme:
Kuzey takımlarına puan kaybetmemiz normal. Takımdaki yedek oyuncular yaşlı ve koşmayı ikili mücadeleye girmeyi bilmeyen topçular onlar ile oynadığında çok rahat atak yersin kuzey takımlarından olay bundan ibaret.

Kuzey takımlarını rahat yenmek istiyorsak demirbay bats ziyech gibi iş yapmaz veteranlardan çıkıp yerlerini genç fizikli topçular ile dolduracaksın. Olay bu kadar basit

Bizim ilk 8 işi iptal tabloya bakınca boşa kastık gibi maalesef Malmö filan da Riga'yı nasıl yenemedin abi ya

Sabaha kadar da tartışsak gidiceğimiz en fazla 1 tur daha onda da yine saçma sapan değişikliklerle eğleniriz beyimiz sağolsun

bu yıl ana hedefin 5. yıldız olduğu konusunda fikir birliğine varalım

san mames falan geçelim o işleri

osimhen davinson sara icardi vb gibi oyuncuları olan takımın tabiki finali hedeflemesi lazım

vinicius mitroğlu gibi adamlarvda ligde şampiyon yapabiliyor

75 milyona santraforu bodrumsporu yenmek için mi alacağız cafer

devre arası 3 transfer ile hedefe yürümek lazım

Kiev'i yenmek yetmeyecek maalesef. Bu arada İcardi hariç tam çıkarsak Ajax'ı yenebileceğimizi veya en kötü ihtimal berabere kalacağımızı düşünüyorum. Fikstürümüz iyiydi Soğuk ülke takımlarına her zamanki gibi puanları cömertçe harcadık.

osimhen davinson sara icardi vb gibi oyuncuları olan takımın tabiki finali hedeflemesi lazım

vinicius mitroğlu gibi adamlarvda ligde şampiyon yapabiliyor

75 milyona santraforu bodrumsporu yenmek için mi alacağız cafer

devre arası 3 transfer ile hedefe yürümek lazım
75 milyona santrafor almayacagiz

Devre arasi nokta transferler yapabilirsek ayni dusunceye gelirim seninlen

kieve nereye fark atıyoruz yav eğer kusursuza yakın oynayıp rakibi sahadan silersek 2-1 3-2 4-3 falan biter.

Kiev ve Ajax’a saplarız sorun yok

Bu takım dün 7 as oyuncusundan mahrum oynadı maçı

Olm biz bu sene Avrupa Liginde final oynayacağız, Tsl’yi de namağlup bitireceğiz diyorum 2 aydır. Bana güvenin

Geri
Üst Alt