UEFA Avrupa Ligi'nde 6. Haftanın Puan Durumu

rfs-malmö'ye şartlar ne olursa olsun önde olduğu 2 maçta 4 puan verip o hatasını puansız kiev'e karşı galibiyet ve final maçında son yılların en vasat ajax'ına ''yenilmeyerek'' telafi edemeyen takım da bi zahmet diğerleri kendini yırtarken 1 ayını taak kebabıyla geçirmesin.

ajax çok abartılmış. niye ki? bejeke'ye 4 attı diye değildir heralde

Fb'nin elenme ihtimali var ama altlarda da zor maçlar var o yüzden mevcut puanı da yetme ihtimali yüksek son sıralarda olsa da. Bu arada Playoff'ta Fb ile eşleşme ihtimali de var ciddi olarak.
Fener kesinlikle elenmemeli
Biz kievden 3 puan alırsak bence ilk 8e kalabiliriz çünkü rakiplerin maclarida kolay değil onun dışında dün gördüğüm ajax 1 puan alınmayacak takım değil yeterki tam kadro olalım

Lazio-Sociedad maçını Sociedad kazanamazsa, Rangers-Manu maçını Rangers kazanamaz ise 15 puanın yeteceğini düşünüyorum ayrıca üst tarafta Anderlecht, Frankfurt ve Lyon'un sürpriz kayıplar yapabileceğini düşünüyorum.

7.maçlar sonunda 3. veya 4. olabiliriz bu durumdada son maçlar öncesin birden 5 sıra düşeceğimizi sanmıyorum hadi oldu diyelim biz bu Ajax'a tam kadro olursak asla yenilmeyiz o eski Ajax yok. Başakşehir'in kapıya koyduğu Traore oynuyor yani üstelik tiyatro seyircisi gibi seyircileri var.

Fener kesinlikle elenmemeli
Biz kievden 3 puan alırsak bence ilk 8e kalabiliriz çünkü rakiplerin maclarida kolay değil onun dışında dün gördüğüm ajax 1 puan alınmayacak takım değil yeterki tam kadro olalım
Kadroya bağlı tam kadro olursak ben de 8 yapabileceğimizi düşünüyorum. Fener'de Midtyland falan yener ortalarda bitirir herhalde zaten. Benim dediğim senaryo daha çok bizim 9-10 olduğumuz Fb'nin de 23-24. olduğu senaryoda biz Fb ile play off oynuyoruz sanırım. Ajax zaten yenilmeyecek takım değil mesela ligde bizim elimizden kaçırdığımız AZ'ye yenildi daha geçen hafta gibi.

Arkadaşlar yapılan tahminler doğru çıksaydı herkes iddiadan zengin olur, futbolun da zevki olmazdı.

Herkes şu şunu kesin yener diye puanlar veriyor da o işler öyle olmaz.

Misal biz Kiev’le berabere kalkıp Ajax’ı yenebiliriz.

Manu 2 maçta da berabere kalabilir.

Bodo Nice’ye yenilebilir.

Rangers 1 beraberlik 1 mağlubiyet alırken Tottenham 2 maçta sadece 2 puan çıkarabilir.

Futbolun zevki burada zaten. Özellikle uluslararası turnuvalarda her zaman Yapılan tahminler boşa çıkar genelde

RFS
Kiev
Malmö
Elfsborg
Paok
Alkmaar

İlk 3 takım son sıralara demir atmış. Diğer 3 takım da 20-25. sıralarda can çekişiyor.

Ayarlasan böyle kura çekemezsin. Konferans ayarında rakipler resmen. Alman, İtalyan, Fransız, İspanyol tek bir rakip yok. Sadece Tottenham gelmiş majör liglerden onu da yenmişiz zaten.

Tarihin en kek kurasını çekipte şuradan ilk 8 yapamazsak tamamen kepazelik olur kimse kusura bakmasın. Hem de böyle bir kadroyla.

RFS
Kiev
Malmö
Elfsborg
Paok
Alkmaar

İlk 3 takım son sıralara demir atmış. Diğer 3 takım da 20-25. sıralarda can çekişiyor.

Ayarlasan böyle kura çekemezsin. Konferans ayarında rakipler resmen. Alman, İtalyan, Fransız, İspanyol tek bir rakip yok. Sadece Tottenham gelmiş majör liglerden onu da yenmişiz zaten.

Tarihin en kek kurasını çekipte şuradan ilk 8 yapamazsak tamamen kepazelik olur kimse kusura bakmasın. Hem de böyle bir kadroyla.
sen bu pesimistlikle nasıl taraftarlık yapabiliyorsun maçları izlerken nasıl zevk alıyorsun merak ettim

Öyle ya da böyle düzen takımı. Iyi pas yapan her takım rahat pozisyon buluyor. Alkmaar bile ilk 45 dakika neler yaptı. O maça mutlaka tam kadro çıkmalıyız
ben de tam kadro çıkarsak sıkıntı yaşamayacağımızı düşüyorum. daha çok var, dünkü sıkıntı olmaz inşallah.

sen bu pesimistlikle nasıl taraftarlık yapabiliyorsun maçları izlerken nasıl zevk alıyorsun merak ettim
Hiç sorma, çok sıkıntılı geçiyor. 3 fark atmadan zevk alamıyorum ki o bile garanti değil.
Dün mesela ekran karşısında 3. golü atalım yoksa yiyeceğiz diye kendi kendimi yedim resmen. Sonuç son dakikada ampul gibi geldi gol. Çok zor gerçekten

Geri
Üst Alt