Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.917
- 23.472
- 3.723
Kurayı beklerken
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
katılıyorum ya. çoğu takımın durumlarını bile bilmeden sadece istatistik üzerinden yorum yapılıyor. toulouse kendi liginde kötü, gelsin.Hesaba kitaba pek gerek yok da, mesela niye Karabağ istiyoruz? Tanıyan var mı, izleyen var mı, isimsiz diye mi istiyoruz acep?
Bence gol problemi cozulur ama sivasin,hatayin fbden yedigi yaprak kurek golleri yememeliNe takimlar var be. Lens bile cok tehlikeli takim. Bizim takimda ise
Kolay gol yeme
Gol harcama
En azindan ikisinden birini çözsek %50 %50 deriz.
Premier ve kuzey hariç ok bence dekatılıyorum ya. çoğu takımın durumlarını bile bilmeden sadece istatistik üzerinden yorum yapılıyor. toulouse kendi liginde kötü, gelsin.
ben genelde ekol üzerinden hissiyat sahibi oluyorum böyle eşleşmelerde. örneğin fransa ligi takımlarına karşı genelde daha rahat oynuyoruz ve sonuç da alıyoruz. italya takımlarını da ekleyebiliriz belki. tarihimizin en kötü sezonlarından birini geçirdiğimiz yılda bile içeride 4-2 marsilya galibiyetimiz var. daha öncelere gidersek de farklı farklı zamanlarda, fr takımlarına karşı özellikle iç sahalarda hep istediğimizi almışız.
her zaman en çekindiğim takımlar kuzey takımları ya. gs tarihinin en başarılı döneminde bile graz gelip içeride kök söktürüyor, kendi evine 3-0 yeniyordu falan. kuzey takımları uzak dursun abi.
benim favorim fransa, plase italya, 2. plase almanya, gerisi çok da önemli değil. epl takımları ve kuzeyliler uzak dursun yeter.
Apo uefaya ajanlarını mı sokmusAbdülkerim'den aldığım duyuma göre Toulouse gelmiş
Futbolcuların kurayı bizle aynı anda öğrendiğini düşünmüyorsun umarımApo uefaya ajanlarını mı sokmus
Sadece kendi kuramizi da düşünmemek lazim örneğin Roma Şampiyonlar Ligi'nden gelen takımlardan Benfica ile Milan ise Sporting ile eşleşmesi felan da iyi olur biz iyi olursak kura şansı da yanımızda olursa farklı yerlere gidebilir iş Fransa takımlarına şansımız tutuyor Touluse mesela çok zor takım olduğunu düşünmüyorum ama Qarabag Sparta Prag Slavia Prag bunlar şampiyonlar ligi Avrupa ligi ön eleme takımları bunların bize çıkmasını isterim diğer yandan İspanyol ve Portekiz takımları yarı final ve final gibi yerlerde denk gelirsek o zaman farklı şeyler konuşabiliriz rüzgarı arkamıza almamız onemli ve transfer döneminde geç kalmadan kalite sol bek ve orta saha şahsi görüşüm Jorginho ve Spinazzola gibi iki net oyuncu.katılıyorum ya. çoğu takımın durumlarını bile bilmeden sadece istatistik üzerinden yorum yapılıyor. toulouse kendi liginde kötü, gelsin.
ben genelde ekol üzerinden hissiyat sahibi oluyorum böyle eşleşmelerde. örneğin fransa ligi takımlarına karşı genelde daha rahat oynuyoruz ve sonuç da alıyoruz. italya takımlarını da ekleyebiliriz belki. tarihimizin en kötü sezonlarından birini geçirdiğimiz yılda bile içeride 4-2 marsilya galibiyetimiz var. daha öncelere gidersek de farklı farklı zamanlarda, fr takımlarına karşı özellikle iç sahalarda hep istediğimizi almışız.
her zaman en çekindiğim takımlar kuzey takımları ya. gs tarihinin en başarılı döneminde bile graz gelip içeride kök söktürüyor, kendi evine 3-0 yeniyordu falan. kuzey takımları uzak dursun abi.
benim favorim fransa, plase italya, 2. plase almanya, gerisi çok da önemli değil. epl takımları ve kuzeyliler uzak dursun yeter.