UEFA Avrupa Ligi'nde Play-off Kuraları Çekildi

Ne takimlar var be. Lens bile cok tehlikeli takim. Bizim takimda ise
Kolay gol yeme ✅
Gol harcama ✅
En azindan ikisinden birini çözsek %50 %50 deriz.

Hesaba kitaba pek gerek yok da, mesela niye Karabağ istiyoruz? Tanıyan var mı, izleyen var mı, isimsiz diye mi istiyoruz acep?
katılıyorum ya. çoğu takımın durumlarını bile bilmeden sadece istatistik üzerinden yorum yapılıyor. toulouse kendi liginde kötü, gelsin.

ben genelde ekol üzerinden hissiyat sahibi oluyorum böyle eşleşmelerde. örneğin fransa ligi takımlarına karşı genelde daha rahat oynuyoruz ve sonuç da alıyoruz. italya takımlarını da ekleyebiliriz belki. tarihimizin en kötü sezonlarından birini geçirdiğimiz yılda bile içeride 4-2 marsilya galibiyetimiz var. daha öncelere gidersek de farklı farklı zamanlarda, fr takımlarına karşı özellikle iç sahalarda hep istediğimizi almışız.

her zaman en çekindiğim takımlar kuzey takımları ya. gs tarihinin en başarılı döneminde bile graz gelip içeride kök söktürüyor, kendi evine 3-0 yeniyordu falan. kuzey takımları uzak dursun abi.

benim favorim fransa, plase italya, 2. plase almanya, gerisi çok da önemli değil. epl takımları ve kuzeyliler uzak dursun yeter.

katılıyorum ya. çoğu takımın durumlarını bile bilmeden sadece istatistik üzerinden yorum yapılıyor. toulouse kendi liginde kötü, gelsin.

ben genelde ekol üzerinden hissiyat sahibi oluyorum böyle eşleşmelerde. örneğin fransa ligi takımlarına karşı genelde daha rahat oynuyoruz ve sonuç da alıyoruz. italya takımlarını da ekleyebiliriz belki. tarihimizin en kötü sezonlarından birini geçirdiğimiz yılda bile içeride 4-2 marsilya galibiyetimiz var. daha öncelere gidersek de farklı farklı zamanlarda, fr takımlarına karşı özellikle iç sahalarda hep istediğimizi almışız.

her zaman en çekindiğim takımlar kuzey takımları ya. gs tarihinin en başarılı döneminde bile graz gelip içeride kök söktürüyor, kendi evine 3-0 yeniyordu falan. kuzey takımları uzak dursun abi.

benim favorim fransa, plase italya, 2. plase almanya, gerisi çok da önemli değil. epl takımları ve kuzeyliler uzak dursun yeter.
Premier ve kuzey hariç ok bence de

Reşit olmadan bir uefa kupası görmek benim de hakkım

1.webp
2.webp
3.webp

arka arkaya 3 kura çektim 2 si toulouse tamam bu iş

Sadece kendi kuramizi da düşünmemek lazim örneğin Roma Şampiyonlar Ligi'nden gelen takımlardan Benfica ile Milan ise Sporting ile eşleşmesi felan da iyi olur biz iyi olursak kura şansı da yanımızda olursa farklı yerlere gidebilir iş Fransa takımlarına şansımız tutuyor Touluse mesela çok zor takım olduğunu düşünmüyorum ama Qarabag Sparta Prag Slavia Prag bunlar şampiyonlar ligi Avrupa ligi ön eleme takımları bunların bize çıkmasını isterim diğer yandan İspanyol ve Portekiz takımları yarı final ve final gibi yerlerde denk gelirsek o zaman farklı şeyler konuşabiliriz rüzgarı arkamıza almamız onemli ve transfer döneminde geç kalmadan kalite sol bek ve orta saha şahsi görüşüm Jorginho ve Spinazzola gibi iki net oyuncu.

Karabağ gelmesin isterim, Azerbaycan takımı ile eşleşmeyelim lütfen. Görece dişimize göre farklı bir ekip iyi olur elbet.

Bu sezon istikrarlı güçlü bir oyun ortaya koyamadık. Avrupa’da iş yapacak bir oyunumuz yok. Kura şansı ile en fazla bir tur geçeriz. Bir sonraki turda kalan takımlara bu futbol yetersiz kalır.

Avrupa ligini bize yedirmez UEFA, ayrıca zaten kazanabilecek bir oyunumuz da yok. Büyük takımlara karşı sürpriz oyunlar çıkarabilmek, elemeli turlarda görece denk rakipleri ekarte etmemiz için yeterli değil. Denkliği bırak bizden zayıf gördüğümüz Kopenhag ile 2 değil 5 maç filan yapsaydık maximum 1 galibiyet alırdık. Kırmızı kartlarla ancak oyun dengeleri bozuluyordu. Keza Molde eşleşmesi bile kabus gibiydi şans yanımızdaydı.

Soruya cevabım Karabag.

Geri
Üst Alt