UEFA Avrupa Ligi'nde Rakibimiz Belli Oldu!

Adminleri goreve cagirmama gerek yok , haddin olmayan islere karisma , alpay ile mustafa ile biz anlasir tartisiriz , uza
Bla bla bla, cok sürmez bugün yarin yine bana müdahele etmeyin diye emzik istercesine aglar, sonra baktin olmuyor yine adminleri göreve cagirirsin. Bunlar senin icin yeni seyler degil, asagi yukari devamli yaptigin isler. Senin gibi yüzsüz ve yalancilar icin siradan aksiyonlar bunlar.

Ayni simdi moderatöre verdigin cevap ile yalan konustugun gibi, senin bu satasma aksiyonun ilk sefer degil. Daha önce defalarca yaptigin bir sey.

Sinan testosteron takviyesi almış sanırım, biraderler, uzalar falan havada uçuşuyor. Ya da hesabı çalınmış.
En çok acıdığım insan tipi kendini çok kibirli gören ve asla hata yaptığını kabul etmeyen insan tipidir

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bla bla bla, cok sürmez bugün yarin yine bana müdahele etmeyin diye emzik istercesine aglar, sonra baktin olmuyor yine adminleri göreve cagirirsin. Bunlar yeni seyler degil, asagi yukari devamli yaptigin isler. Senin gibi yüzsüz ve yalancilar icin siradan aksiyonlar bunlar.

Olabilir , ihtimaldir , sen girme araya .. zaten omru hayatinda sinan bilginle muhattap olabilecegin tek mecra bu forum , onu da kotu kullanma

Benfica icin cok kolay bir kura diyenler muhtemel rakiplerine göz atmamistir. 45-55 sanslar iddiaya göre Benfica hafif favori.

Bizimle ayni torbada yer alan Slavia, Rapid, Malmö, Bate, Plzen ve Zürich gibi cok zayif takimlardan birini tercih ederlerdi.

Iki takim icin de ortalama bir kura diyebiliriz. Hatta bizim Benfica kadar gelsin diyebilecegimiz muhtemel rakibimiz yoktu.

Kura onlardan cok bizim icin iyi, Arsenal-Napoli-Chelsea vs. kol gibi takimlar vardi.

Sinan testosteron takviyesi almış sanırım, biraderler, uzalar falan havada uçuşuyor. Ya da hesabı çalınmış.
En çok acıdığım insan tipi kendini çok kibirli gören ve asla hata yaptığını kabul etmeyen insan tipidir

Hatada ozur dileriz . Alinti yaptigim iki kisinden biri 1 farki 2 farka tercih ederim dedi , digeri de ilk mac deplasmansa dedi

Ben bir x oyuncuyu begendigimi bile soyledigimde alinti yapilip neler yazildi , o yuzden hic gocunmuyorum artik alinti filan yaparken

Renktaşlar niye muhattap oluyorsunuz engelleyin gitsin. Temiz hava sahası oluyor deneyin bir

Hatada ozur dileriz . Alinti yaptigim iki kisinden biri 1 farki 2 farka tercih ederim dedi , digeri de ilk mac deplasmansa dedi

Ben bir x oyuncuyu begendigimi bile soyledigimde alinti yapilip neler yazildi , o yuzden hic gocunmuyorum artik alinti filan yaparken
Senden genelde bu kadar keskin tepkiler duymazdım o açıdan şaşırdım.
Ayrıca yaptığı bir hatayı da kabul eden yapıda biri olduğunu düşünürdüm

Paspas yaptık demek biraz fazla iyimser olur. Aygut'un konyasına gol pozisyonu yaratamadık. Porto arkada bekleyip oyunu çirkinleştiren bir takım değil. Adamlar futbol oynuyor. O sebepten sinan bile parladı porto maçında. Şu benfica takımı ibb dahil super ligin tamamını düdükleyecek güçte bir takım. O kadar kolay olmayacak turu geçmek. Hatta onlar favori bana göre.
Portekiz takımlarına ters geliyor Türk takımları.Fazla baskılı ve sert oynamıyorlar eleme şansımız yüksek düzgün transfer yaparsak.Fatih hocayı çok hafife almamak lazım bu sene dünya kadar aksilik oldu hakemler vs tam kadro maça çıkamadık neredeyse 10 haftadır.

Bence yanlış yapıyorsun. Uzun zamandır 1-2 kişi dışında kimse senle ikili polemiğe girmiyor. Azalarak biter bu antipati ama böyle yaparak tekrar şimşekleri üstüne çekiyorsun ki buna gerek yok.

Engin bilgilerinden faydalanmak herkesin haklı , unutma meyve veren ağaç taşlanır.

İkili polemiklere girmezseniz hoş olur diye düşünüyorum.

İkili polemikler devam ederse konudan uyarısız uzaklaştırılırsınız.

UEFA liginde rakibimiz belli olmuş burada saçma sapan postları denetliyoruz.. Şaka gibi.

Dostluk v.s. geçen Albayrak'la ilgili konuda olanlardan sonra gerekenleri orada zaten yazdım.

O konu olmuş bile olmasa Mahir gibi bir kardeşimin bu şekilde üzerine geliniyorsa ve ben online isem Mahir'i asla yalnız bırakmam.

Portekiz takımlarına ters geliyor Türk takımları.Fazla baskılı ve sert oynamıyorlar eleme şansımız yüksek düzgün transfer yaparsak.Fatih hocayı çok hafife almamak lazım bu sene dünya kadar aksilik oldu hakemler vs tam kadro maça çıkamadık neredeyse 10 haftadır.

Bu avrupa arenasinda , feghouli ve belhanda basta olmak uzere , ligde nargileci gibi takilan tayfa basta olmak uzere tum performansinin altinda kalan oyuncular sahlanacaktir

Umudumuz ondan . Yoksa konya macindaki gibi oynarsak elek ederler . Ama porto maci da cok gozleri boyamamali , cunku schalke ve disaridaki loko maclari da sampiyonlar ligiydi

Portoya bir sekilde kimyamiz uydu cok denk mucadele ettik , ama genel olarak bunu basardik diyemeyiz tum avrupa maclarinda bile

Dostluk v.s. geçen Albayrak'la ilgili konuda olanlardan sonra gerekenleri orada zaten yazdım.

O konu olmuş bile olmasa Mahir gibi bir kardeşimin bu şekilde üzerine geliniyorsa ve ben online isem Mahir'i asla yalnız bırakmam.
Mahirin umursadığını bile sanmıyorum.

Bence bu tip durumlarda ortada ciddi bir konu da yokken ikili konuşmalar genişletilmemeli.

Ortada büyük 1 mevzu da yok

Bu avrupa arenasinda , feghouli ve belhanda basta olmak uzere , ligde nargileci gibi takilan tayfa basta olmak uzere tum performansinin altinda kalan oyuncular sahlanacaktir

Umudumuz ondan . Yoksa konya macindaki gibi oynarsak elek ederler . Ama porto maci da cok gozleri boyamamali , cunku schalke ve disaridaki loko maclari da sampiyonlar ligiydi

Portoya bir sekilde kimyamiz uydu cok denk mucadele ettik , ama genel olarak bunu basardik diyemeyiz tum avrupa maclarinda bile

Şansımızı az görmüyorum güzel kura çektik diğer rakiplere bakınca.

Takviye yapar ve maçlara tam kadro ve hazır çıkarsak geçme şansımız var.Şu an bence 50-50 durumdayız.16 takıma bakınca hiçte fena değil bu durum çünkü sahaya çıkmadan elenebileceğimiz baya takım vardı kurada.

Mustafa sevim i hepimiz severiz . Adami kizdirmayi basaramiyorsunuz , unlemlerle , bey mey yazip dalgasini geciyor

Ben de bir sey yakalayinca ciddiyet ve vakur durusumla satastim , hemen ciddilesti . Size de ilerki kizdirma hamleleriniz icin yol gostermis oldum

Alpay a gelince , ona attigim mesaj ise tamamiyle gercekti , attigim uzun mesajda da acikladim tek fark cift fark senaryolarini , gecen de muslera basliginda yazdiklarim 0 espriydi , hepsi bilimsel ve inanarak yazdigim seylerdi

Rasyonalite ve matematik benim icin herseyden once gelir . Ayrica konu disi da bulmuyorum , ilk macin nerede oynanacagi da , hangi skor cinsinin avantaj olacagi da , hepsi rakibin kadrosunu konusmak kadar onemli ve stratejiktir

Ben hangi konuda satasacagimi bilirim , oradan bir konu devsirmeye calisiyorumdur , o yuzden konuyu oyle degerlendirin

Disaridan mudahale olmadikca da satasacagim kisileri aramin nasil devam edecegini ongorerek secerim . O yuzden de zerre problemim olmayan iki uyeden alinti yaptim

Mesajlar arasinda bir tek murat a uzuldum , onu da ilettim zaten

Şansımızı az görmüyorum güzel kura çektik diğer rakiplere bakınca.

Takviye yapar ve maçlara tam kadro ve hazır çıkarsak geçme şansımız var.Şu an bence 50-50 durumdayız.16 takıma bakınca hiçte fena değil bu durum çünkü sahaya çıkmadan elenebileceğimiz baya takım vardı kurada.

Yine kuramiz cekilmedi , sanirim gecen sene birine mi olmustu bu ? Ya milli takimda ya da boyle bir sey denk gelmisti bir kez daha

Kuramiz cekilmeden rakibimiz belli oldu resmen bate ye arsenal cikinca

Geri
Üst Alt