Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.131
- 2.767
- 403
:dforumlarina girdim hemen.
bazilari eleniriz yaziyor, digerleri yeni td aliriz diyorlar .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:dforumlarina girdim hemen.
bazilari eleniriz yaziyor, digerleri yeni td aliriz diyorlar .
Bir de herkes benfica maçlarını takip ediyor sanırım.
.
Tadimiz kacar gibi Hanzocum
Ersun hocam kampı Rusya'ya aldıracaktır.
2 MAÇTA 20 GOL KAÇIRDIGIMIZI VE FORVETSİZ OLDUGUMUZU DA BİLİYO MU BU DİNGİLLERbazilari da bizi fena kücük görüyor. yenemezsek alayiniz gidik, rapid vienna daha iyi , porto bunlari olivera ve maregalar ile bile yendi yaziyorlar
drago da fena oynamadilar ama yinede deplasmanda cok kötü yaziyorlar. Ligde 5.ler felan filan (az cok biliyorlar)2 MAÇTA 20 GOL KAÇIRDIGIMIZI VE FORVETSİZ OLDUGUMUZU DA BİLİYO MU BU DİNGİLLER
link attbazilari da bizi fena kücük görüyor. yenemezsek alayiniz gidik, rapid vienna daha iyi , porto bunlari olivera ve maregalar ile bile yendi yaziyorlar
HE DE GEÇ MUSAP HE DEGEÇdrago da fena oynamadilar ama yinede deplasmanda cok kötü yaziyorlar. Ligde 5.ler felan filan (az cok biliyorlar)
dikkat et de biz ONLARI ŞAPMAYALIM
Şubat'ı bekleme taraftarıyım erken hamleler yapmamak lazım, benim anlamadığım insanlar neye göre yorum yapıyor bizim kadronun ne olacağı belli değil, kimleri transfer edeceğimiz belli değil, transfer edeceğimiz futbolcular nasıl performans gösterecek belli değil. Bir de herkes benfica maçlarını takip ediyor sanırım.
Forum otomatik moduna aldı seri sıkıyor.
bazilari da 2-3 en zorlu rakipten birisi geldi yaziyor