Cengiz Usta
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 2.469
- 2.928
- 1.148
ohhh çayımı yudumlarken keyifle paylaşımları okuyorum 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağ açık lazım bideBoey geri dönsün, bir Adam yiyen 6 , Gedson ve bir sağlam sol bek bizi alıp götürür
Subatta bizim icin. Playoff pztesikuralar ne zaman acaba ,bilgisi olan var mı?
Ne guzelsin be Galatasaray..
Bilenler vardır, hamdolsun 3 haftalik babayim. Dogumdan sonra yuzumuz pek gulmedi saglik konusunda. Suan yine hanım ateslendi ve kendisini hastaneye kaldırdık. Bende suan cocuk ile eşimin yanındayım ve maça falan bakamadim. Ama tabi aklım herdaim aslanlarimizdaydi. Suan sukur cok guzel haber aldım. Grubu ASLANLAR gibi lider bitirmişiz. Avrupa Fatihi olduğumuzu hatirlatti bu teknik ekip ve kadro bizlere.
HELAL OLSUN. Bu zor gunlerimde beni teselli eden bu renklere cok tesekkurler..
Iyi GALATASARAYLIYIZ be...
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiNe guzelsin be Galatasaray..
Bilenler vardır, hamdolsun 3 haftalik babayim. Dogumdan sonra yuzumuz pek gulmedi saglik konusunda. Suan yine hanım ateslendi ve kendisini hastaneye kaldırdık. Bende suan cocuk ile eşimin yanındayım ve maça falan bakamadim. Ama tabi aklım herdaim aslanlarimizdaydi. Suan sukur cok guzel haber aldım. Grubu ASLANLAR gibi lider bitirmişiz. Avrupa Fatihi olduğumuzu hatirlatti bu teknik ekip ve kadro bizlere.
HELAL OLSUN. Bu zor gunlerimde beni teselli eden bu renklere cok tesekkurler..
Iyi GALATASARAYLIYIZ be...

GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi