UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16’dayız

ohhh çayımı yudumlarken keyifle paylaşımları okuyorum :emrah:

Bizim grub besiktasin grubundan daha zor idi. Ama basardik

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Süleyman Rodop "UEFA Avrupa Ligi'nde rakibimiz kim olur? Biz düşünmeyelim rakipler düşünsün."

Zahmet olacak ama ligtede top oynayın hakem makem demeyin aynı reziller Avrupa'da da var

Sene başında da söylemiştim lig önemli değil avrupa vizesi alacak yerde bitirmemiz kafi diye.benim için avrupada başarılı olmak değerli.çok şükür grup aşamasını beklenenin çok üstünde bir performansla bitirdik.herkes final hayali kurmaya başladı ama uçmanın anlamı yok rakipler kağıt üstünde güçlü.şu aşamada çeyrek yapmak kupayı almış kadar olur gözümde.ekibimizi tekrardan göğsümüzü kabarttığı için canı gönülden tebrik ediyorum.

Ne guzelsin be Galatasaray..

Bilenler vardır, hamdolsun 3 haftalik babayim. Dogumdan sonra yuzumuz pek gulmedi saglik konusunda. Suan yine hanım ateslendi ve kendisini hastaneye kaldırdık. Bende suan cocuk ile eşimin yanındayım ve maça falan bakamadim. Ama tabi aklım herdaim aslanlarimizdaydi. Suan sukur cok guzel haber aldım. Grubu ASLANLAR gibi lider bitirmişiz. Avrupa Fatihi olduğumuzu hatirlatti bu teknik ekip ve kadro bizlere.

HELAL OLSUN. Bu zor gunlerimde beni teselli eden bu renklere cok tesekkurler..

Iyi GALATASARAYLIYIZ be...

Çok çok geçmiş olsun renktaş

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne guzelsin be Galatasaray..

Bilenler vardır, hamdolsun 3 haftalik babayim. Dogumdan sonra yuzumuz pek gulmedi saglik konusunda. Suan yine hanım ateslendi ve kendisini hastaneye kaldırdık. Bende suan cocuk ile eşimin yanındayım ve maça falan bakamadim. Ama tabi aklım herdaim aslanlarimizdaydi. Suan sukur cok guzel haber aldım. Grubu ASLANLAR gibi lider bitirmişiz. Avrupa Fatihi olduğumuzu hatirlatti bu teknik ekip ve kadro bizlere.

HELAL OLSUN. Bu zor gunlerimde beni teselli eden bu renklere cok tesekkurler..

Iyi GALATASARAYLIYIZ be...

Geçmiş olsun. Ciddi bir şey yoktur umarım.

Ayak tenisine, evlatçılığa, çöp transferlere rağmen inanılmaz bir başarı yakaladık gerçekten :tbr:

Kura çekimi şu şekilde olur sanıyordum
Bugün cl den gelen ve uefada ikinci olanların eşleşmesi belli olur ,ve turu atlayanın son 16 direkt giden takımlarla eşleşmesi belli edilir .

Mesela atalanta rangersla eşleşti diyelim bu turu geçeninde hemen kurasını yaptıklar lyon çıktı .yani bugün hem son 32 hem son 16 eşleşmeleri belli edilse çok güzel olurdu

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

0-0’i bu sekilde oynamaya devam edersek ki grup asamasinda 6 macta da bunu cok iyi yaptik zorlu rakiplere karsi,ozaman hayaller kurabiliriz

İddia edıyorum Gedson yanında Adeyimi veya Nkunku tarzında oyuncu bulabılsek buyuk ısler basarırız Keitanın tam olması gereken takım suankı takımımız.

Geri
Üst Alt