UEFA Başkanı Ceferin'den Avrupa Süper Ligi Hakkında Açıklamalar

Emre Altun

Moderator
Yönetici
Moderatör
"Açgözlülükten başka hiçbir şeyle motive edilmeyen birkaç kulübün, kendi kendilerine hizmet teklifine karşı bir arada durduğumuzu daha fazla vurgulayamazdım. Hepimiz, bu projenin saçmalığına karşı birlikteyiz."

"Kapalı ligde oynayan oyuncular, Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası'nda forma giyemeyecekler. Milli takımlarına davet alamayacaklar."

Lig kurulsun maçlar başlasın o zaman ben görürüm sizin amcanızı hiç birşey yapamayacaksınız.

Şu premier lig de fikrini söylese artık

Bir halt edemez üstüne geri adım atarsınız

Uluslararası şike mafyasının başkanına da bak sen. Ulan o takımlar zaten futbolu futbol yapan unsurlar. Umarım biz de katılırız bu lige.

"Açgözlülükten başka hiçbir şeyle motive edilmeyen birkaç kulübün, kendi kendilerine hizmet teklifine karşı bir arada durduğumuzu daha fazla vurgulayamazdım. Hepimiz, bu projenin saçmalığına karşı birlikteyiz."

"Kapalı ligde oynayan oyuncular, Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası'nda forma giyemeyecekler. Milli takımlarına davet alamayacaklar."
kes sesini lan

Yasaklanan şeyler hep tatlı gelir
Resmen kontrol bizden çıkmasın diye milleti korku yoluyla hizaya getirmeye çalışıyorlar

şike yaptığı tescillenen malum takımlara bir uygulama yok bize geldi mi yok 3 yıl boyunca sattığın kadar al zamazingosu yok bilmem 3 yıl üst üste zarar etmeyeceksin ne ayaksınız oğlum görürsünüz şimdi siz faynenşıl feiyr piley neymiş nasıl olurmuş

Geri
Üst Alt