UEFA Başmüfettişi Türkiye'de!

Cevap: UEFA Başmüfettişi, Mehmet Berk'ten Bilgi Aldıktan Sonra Adliyeden Ayrıldı

eğer delilleri gösterdiyse mehmet berk ki zanmıyorum gizlilikten dolayı hiç bir şey yapmaz uefa ama eğer delilleri gördüyse yarın flaş flaş flaş fener 5 yıl uefadan men yazıları görebilriiz

Cevap: UEFA Başmüfettişi, Mehmet Berk'ten Bilgi Aldıktan Sonra Adliyeden Ayrıldı

Uefa’dan gelen temsilci ŞL kur’a çekimleri öncesi neler oluyor bitiyor öğrenmeye geldi. Çünkü diğer ŞL takımlarının bu konuda kesin talepleri var. Zaten olayları yankınen takip ediyorlar.

Ancak işin gerçeği ben bu kısa süre (2-3 gün) içinde men edilmesi yönünde bir gelişme beklemiyorum.

Olur da delilleri adamlara verirler ve durum budur derlerse birşeyler olabilir. Diğer türlü bir sonuç çıkmayacağını düşünüyorum

UEFA’ya delil veremezler, Hukuki bir tarafı yok UEFA’nın vereceği cezanın, seni cezalandırıyorum demesi yeterli ne dava açabilirsiniz ne de veryansın edebilirsiniz. Aydınlar da savcının yanına gitmiş muhtemelen yalakalık yapıp yırtma peşindeler

yüzde 1 ihtimal bile diyen uefa 14 bin belgeyi görünce ne diyecek bakalım

Ben FIFA'dan korkuyorum,o kadar olaylar olur bir de şikenin mahkemeden sonra federasyonca örtbas edildiği kanaatine varılırsa ki neden ceza vermediniz diyecekler her şey ortaya çıkınca,bu ister 6 ay olsun ister 1 sene, FIFA bize bir tekme atar 2020'yi zor görürüz milli takım seviyesinde. UEFA'nın yapacakları anca kulüpleri bağlar.

Ben FIFA'dan korkuyorum,o kadar olaylar olur bir de şikenin mahkemeden sonra federasyonca örtbas edildiği kanaatine varılırsa ki neden ceza vermediniz diyecekler her şey ortaya çıkınca,bu ister 6 ay olsun ister 1 sene, FIFA bize bir tekme atar 2020'yi zor görürüz milli takım seviyesinde. UEFA'nın yapacakları anca kulüpleri bağlar.

Eninde sonunda bunun cezasini verecekler zaten. Eger TFF birsey yapmazsa, ki yapmadi ve halen yapmiyor bu ceza o zaman komple Türkiyeye gelecek. Hem Milli Takimlara hemde Kulüb takimlarina.

Ntv,de mali başmüfettişin bilgi almaya geldiğini soruşturmaya el koyma bir şeyin söz konusu olmadığını falan yazıyordu altyazıda deli oldum aslı varmı bunun?

Bilen yokmu ya?

bilgi amaçlı gelmiş..nede geliyor bilgi amaçlı savcı ile görüşmeye?neyi merak ediyor?muhetemeln fb cl ye gidemicek,

Müfettiş, olağanüstü yetkilerle İstanbul 'a gelmiş. Oynananan büyük oyunu çözerse (Play-Off olayıda dahil) o zaman mevcut TFF de görevden alınır. Fener 'de düşürülür ve men cezası gelir.

bugün güzel gelişmeler oluyor :)

Ntv yanlı yorum yapmış diyebilirmiyiz o zaman ve bende rahat rahat iftarımı açabilirmiyim sövmeden?:D

Hayatımda duyduğum en saçma haberleri bugün akşam haberlerinde gördüm yahu savcılık makamı UEFA'nın muhattabımı UEFA TFF ile koordineli çalışır TFF savcılıktan aldığı bilgiyi değerlendirir zaten UEFA'ya rapor verir sürekli görüldüğü gibi UEFA resmen TFF'yi aradan çıkarmış savcılığa bunlar bu işi çözemiyecek mecburen biz devreye girdik diyor hala bizim medya yok öyle yok böyle insanları aptal yerine koymaya devam ediyor.

Müfettiş, olağanüstü yetkilerle İstanbul 'a gelmiş. Oynananan büyük oyunu çözerse (Play-Off olayıda dahil) o zaman mevcut TFF de görevden alınır. Fener 'de düşürülür ve men cezası gelir.

öyle birşeyi yapsın uefa vucudma uefa dövmesi yaptırırım..uefa iç ilere karışmaz,sadece bize defolun gidin der

Uefa durduk yere niye savcıyla görüşmek istesinki fener avyayı yedi bence hemde en kurtlusundan..

kurbanlik.JPG

fenerbahcenin su anki hali ayni arefe günü mahallede elektrik diregine baglanmis kurbanlik tosun gibi :)))

etik kurulu raporindan sonra neden savcidan bilgi almaya geliyor uefa yetkilisi asena bey? uefa catir catir cezalari verecek ve sende o koltukta oturamayacaksin

Açıkçası birşey olmaz.Yazık ki koca futbol camiasında bir bizim bir de Trabzon'un sesi çıkıyor.Herkes çıkarı doğrultusunda hareket ediyor,yazıklar olsun.Onlar Uefaya'da birşeyler uydururlar.Konuştuk diye bir de fare olduk.Ama sonra kimse demesin Türk takımlerı neden Avrupa'da başarılı olamıyor diye.Avrupa'da seni kollayan kimse olmadığı için bu haldesin Fenerbahçe!

Geri
Üst Alt