UEFA: "Beşiktaş-Maccabi Tel Aviv maçı, tarafsız sahada oynanacak"

Dear UEFA ,

BESİKTAS is a big stone and you will be buried under it.

ŞEREF'inle oyna HAKKI'nla kazan."

Çok yanlış diyemem eğrisi doğrusunu bulmuş.

Tinercilere güven olmaz, bizle oynasalar itiraz ederdim.

İsrail takımlarını Avrupa kupalarından men edecek bir sosyal medya ayaklanması Avrupa'dan da bir çok destekçiyi çekecektir. Lobisi dışında çoğu dünyada nefret edilen bir ülke haline geldiler iyice.

her ne kadar bjk fb'in salıncağına bindiğinden beri başına gelen tüm saçmalıkları haketse de;

bu iş kesinlikle haksızlık.

savaşta olan taraf israil. o zaman takımlarını çeksin abi uluslar arası organizasyonlardan? ben mi dedim savaşa gir diye?

sen benim iç sahada oynama hakkımı nasıl elimden alırsın?

tam anlamıyla saçmalık.

Maccabi zaten iki sezondur Euroleague maçlarını türk takımlarına karşı tarafsız sahada oynuyordu. Futbolda da böyle olması gayet normal.

İsrail'i sevmem eskiden olsa Beşiktaş'ın yanında olurdum da bu futbola getirdikleri kaosla beraber banane diyerek geçiştiriyorum.Futbola kaos geldikten bu yana Fb ve Beşiktaş'ı bu tür Maçlar'da desteklemek doğru olmaz.O Maç İstanbul'da oynansa tribünleri Galatasaray'a sövecek.Savaş ayrı futbol ayrı gözüyle bakıyom..

çift maç olsaydı neyse de tek maç mantıksın

İsrail'i sevmem eskiden olsa Beşiktaş'ın yanında olurdum da bu futbola getirdikleri kaosla beraber banane diyerek geçiştiriyorum.Futbola kaos geldikten bu yana Fb ve Beşiktaş'ı bu tür Maçlar'da desteklemek doğru olmaz.O Maç İstanbul'da oynansa tribünleri Galatasaray'a sövecek.Savaş ayrı futbol ayrı gözüyle bakıyom..
işte görmek istediğimiz holigan durmaz

3. Dünya ülkesi olduğumuzun kanıtı. Taraflardan bir i bizsek genelde karar aleyhimize oluyor. Israil Filistin davasından bağımsız konuşuyorum.

1730731646124.webp
:asd::asd::asd:

Madem İstanbul'a gelemeyecekler neden eşleşmelerine izin veriyorsun! Rusya'yı spor organizasyonlarından men edip İsrail'i bu organizasyonlara dahil ediyorsanız kimsenin hakkını yemeyeceksiniz.

Oteki kuslarin ukrayna takimina karsi rusyayi desteklwyen tezahuratlarda bulundugunu goz onunde bulundurirsak kargalarin da israillilere karsi oldukca dusmanca bir tavir koyacaklari asikar. Dolayisiyla UEFA isguzarlik yapmis gibi gorunse de vu zircahil taraftar topluluguna karsi alinmis bir tedbir olarak gorulmeli. Yani kisacasi Turkiye icin daha hayirli.

Derhal protesto edilmeli de şu elemanın patlaması güldürmedi değil

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel:

"İsrail basını lobi çalışmalarına başladı. Onların hayal ettiği gibi öyle basketbol maçlarındaki gibi tarafsız sahada oynamak söz konusu değil.

O kadar çekiniyorlarsa İstanbul'a gelmemek yerine turnuvadan çekilsinler."

Oteki kuslarin ukrayna takimina karsi rusyayi desteklwyen tezahuratlarda bulundugunu goz onunde bulundurirsak kargalarin da israillilere karsi oldukca dusmanca bir tavir koyacaklari asikar. Dolayisiyla UEFA isguzarlik yapmis gibi gorunse de vu zircahil taraftar topluluguna karsi alinmis bir tedbir olarak gorulmeli. Yani kisacasi Turkiye icin daha hayirli.

insan olan herkes tabiki siyonist soykırım devletine tepki gösterecek

çift maç olsa ikisini de dısarıda oynat tamam da tek maç için haksızlık. ya kurada denk getirmeyeceksin bu iki ülkeyi getiriyorsan da güvenlik önlemlerini alıp oynatacaksın.

serefsız ueyfa

katil israil

Geri
Üst Alt