UEFA EURO 2016 McDonald's Fantasy '16 | ŞAMPİYON TALHA KÜLLÜ!

Kadromda 3 tane Fransız var, umarım bugün gol yemeden kazanırlar.
Bu arada Martial mı oynar Payet mi bugün onu bilemedim, umarım Payet oynar.

Hector-Hummels-BOATANK-Howedes olacak gibiydi ama Hummels yok. Hector bence yine oynar, Boatengi saga kaydirip ortayi Howedes-Tah/Kimmich yapabilir bnc

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Howedes oynarsa şaşırırım ama bilemedim ideal 11lerini.

Bu arada oynatıp eksiye düşen veya az puan aan adamı yedekle değiştirdiğimizde sıkıntı olmuyor değil mi? O puanlar gidiyor?

Almanya kadrosunu yazsana Can?
Savunma karışık. Yeri belli olan tek adam Hector. Hummels bugün tamamen katılmış antrenmana, pazar günü oynar mı bilemiyorum. Rüdiger banko oynayacak diyorlardı ama adam çapraz bağları kopardı.

Schweinsteiger de hazır gibi ama ilk 11 oynamayacak. Vallah pek bilgim yok son 2 hazırlık maçını da izleyemedim zamanım yoktu. Son maçta Kimmich sağ bekte denenecekti eğer beğenilirse ilk maçta o oynayacaktı.

Löw ne yapar pek kestiremiyorum. Kale belli, sol bek belli Hector, orta saha Khedira ve Kroos oynar Schweini ilk11 oynamazsa. Hatta Mesut bile olabilir Khedira'nın yanında.

Bence böyle olur ilk maç.

Neuer
Kimmich(?) - Boateng -Hummels(Höwedes) - Hector
Khedira - Kroos
Müller - Özil - Götze
Gomez

Edit: Kimmich hakkında yazdıklarımı unut, oynamaz o. Bekte Höwedes olur herhalde, göbekte Boateng-Hummels ve solda tabi Hector.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Katılayım bakayım :D Son dakika yola çıkan Danimarka gibi hissettim şu an :D

Kadromda 3 tane Fransız var, umarım bugün gol yemeden kazanırlar.
Bu arada Martial mı oynar Payet mi bugün onu bilemedim, umarım Payet oynar.

Her yerde Payet'in oynama ihtimalini daha yüksek gösteriyorlardı. Ben Martial'ı çıkarıp Payet'i aldım umarım Payet oynar ve iyi puan toplar.

Ronaldo ile Griezmann'ı kadroya sokabilmek için kaleye Ramazan Özcan'ı aldım mecburen. :asd22:

Hector-Hummels-BOATANK-Howedes olacak gibiydi ama Hummels yok. Hector bence yine oynar, Boatengi saga kaydirip ortayi Howedes-Tah/Kimmich yapabilir bnc

Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Son maç Kimmich'i sağ bekte deneyecekti Löw. Maçı izleyemediğim için bilmiyorum ne yazık ki. Tah ilk 11 oynamaz bence gelir gelmez ilk 11'e atmaz onu adam tatilden gelip milli takıma katıldı.

Boateng ortada olur bence, oynarsa Höwedes bek oynar çünkü adam Schalke'da da bekte görev alıyor zaman zaman. Boateng'in geriden oyun kurmasından vaz geçmez onu beke atarak Löw.

Edit: Baktım şimdi Macaristan maçında oynatmamış Kimmich'i bekte

Bence ilk yazdığın 4'lü olur. Höwedes Boateng Hummels Hector.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Birinci olana ödül, hediye falan bişi verin bari kuru kuru gitmiyor :D

Kadroları paylaşında görelim arkadaşlar

-Tapatalk-

KAtılmak isteyenler için son 45 dk

Katılan kadroyu görünce sanki Eurovison zamanına döndük gibi :D:D:D

Geri
Üst Alt