- 27 Aralık 2008
- 21.841
- 1.428
- 1.813
Payet ilk 11. Koçum Didier.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah allah kim acaba? Ozan Tokgöz sen tanırsın belki?Abi Amerika'dan dönün birisi varmış o senin hakkında ileri geri konuşmuş
-Tapatalk-
22:00'dan sonra paylaşacağım benKadroları paylaşında görelim arkadaşlar
-Tapatalk-
Allah allah kim acaba? @Ozan Tokgöz sen tanırsın belki?
Sanırım herkes kadrosunu ilk maçın başlama düdüğünden sonra paylaşacak
Fransa kadrosu açıklanmış 3oyuncum vardı 3ü de ilk 11, güzeeell![]()
Hummels sakat ama iste. O zaman senin dedigin gibi Kimmich oynar.Son maç Kimmich'i sağ bekte deneyecekti Löw. Maçı izleyemediğim için bilmiyorum ne yazık ki. Tah ilk 11 oynamaz bence gelir gelmez ilk 11'e atmaz onu adam tatilden gelip milli takıma katıldı.
Boateng ortada olur bence, oynarsa Höwedes bek oynar çünkü adam Schalke'da da bekte görev alıyor zaman zaman. Boateng'in geriden oyun kurmasından vaz geçmez onu beke atarak Löw.
Edit: Baktım şimdi Macaristan maçında oynatmamış Kimmich'i bekte
Bence ilk yazdığın 4'lü olur. Höwedes Boateng Hummels Hector.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Coldspice benim arkadasim dostlar. Ligimize katildi. Ismi Boracan
Hummels sakat ama iste. O zaman senin dedigin gibi Kimmich oynar.
0.5 kenarda birakip 2. macta Boateng-Hummels degisikligi mi yapsam ki?Demin Alman kanalinda takimi konustular. Boateng banko ortada oynayacak, sag bek ve Boateng'in partneri daha belli degil.
Höwedes konustu spiker ile, konusma sekline gülüslerine falan bakarsak Höwedes stoper oynayacak. Böylece bekte ya Mustafi ya da Kimmich oynayacak.
Hummels ikinci maca fit olacak diyorlar.
İlk sayfada lig ve kod bölümünde ...... gözüküyor bende. Lig ve kod nedir?Tamamdır ilk mesaja ekliyorum.
İlk sayfada lig ve kod bölümünde ...... gözüküyor bende. Lig ve kod nedir?
Tamamdır hallettim kardeşim sağolasınÖzelden gönderdim bilgileri abi.