UEFA EURO 2016 McDonald's Fantasy '16 | ŞAMPİYON TALHA KÜLLÜ!

grup maçları bitince takımı full değiştirebiliriz değikmi?
kuralları okumadm ing bilmiyorum
Evet grup maçları sonunda değişiklik sınırsız. Çeyrek finaller için 4. Yarı finaller için 6, final için 6 oyuncu değişikliği yapma hakkımız var. Bunlardan fazlasını yaparsan - 4 silinir.

Transfer açılmış, unutmayın 1 transfer üzerinde her seferinde sistem - 4 puan siler mevcut puanlardan.

İlk maçta 16 puan getiren kaptan Modric'e veda edip yerine oyuncu bakayım.

Wildcard'ımı kullanarak hem 3.maçlar hem de ilerideki etaplar için çok hoş bir kadro oluşturdum.
Oyuncularımın hepsi 2. tura çıkacak, ayrıca yarı finale kadar elenmesi muhtemel en fazla 3 oyuncum var.

İtalya acaba bazı as oyuncularını dinlendirir mı?

Bende Wildcard'ımı kullanıp başarılı olacağını düşündüğüm bir kadro kurdum.

Wildcard kullanmak istemeyenler için bundan sonraki transfer sayısını tekrar paylaşayım;

Round of 16: unlimited
Quarter-finals: 4
Semi-finals: 6
Final: 6

grup maçları bittikten sonra da tüm takımı değiştirme şansınız mevcut, heberiniz olsun.

Ronaldo'yu çıkarıp Bale'i aldım.Demek ki 2 maçta gol atamayan Ronaldo 3. maçta gol atacak.2 maçtır gol atan Bale 3. haftayı pas geçecek.

Son düzenleme:
Wildcard tam olarak ne ise yariyor? Mevcut kadromdan 5 kisi degistirdigim takdirde -32 puan dusulecegi yaziyor. Wildcardi bastigimda bu puan eksilmesinden muafmi oluyorum?

Wildcard olayını bende yapmak istiyorum da aktif olmadı. Sadece 1 transfer hakkı gözküyor anlamadım gitti şu oyunu

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Wildcard tam olarak ne ise yariyor? Mevcut kadromdan 5 kisi degistirdigim takdirde -32 puan dusulecegi yaziyor. Wildcardi bastigimda bu puan eksilmesinden muafmi oluyorum?

Normalde 1 oyuncu değiştirme hakkın var ama Wildcard'ı kullanısan sınırsız oyuncu değiştirebilirsin ve puan eksilmesi de olmaz.

wild cardı babalarının hayrına mı veriyorlar?yan etkileri nedir?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt