UEFA Euro 2024 Almanya'da!

hak eden aldı.akp nin avantacı mütahhitleri için kötü oldu.

Eveeeet, yeni mağduriyetler dıj mihraklar ekonomik darbe diye bu konudan devam edilir. Hayırlı olsun.

Bu senaryoyu 8 sene once de yasamistik , ayni yerde izliyordum , platininin zarfindan fransa cikmisti ..

bu kez oyle yakin bir oylama sonucu oldugunu da sanmiyorum

Hak eden kazandı. Sadece sunumu izlemişlerdir muht.

8 sene önce bu kadar ciddiye alıp hazırlansaydık o turnuvayı alırdık. Yazık oldu.

Almanya ile bizim yarışmamız saçmaydı. Her şeyde bizden öndeler .
Dünya kupasına aday olalım. Saçma ülkelerin oyunu garanti alırız.

kaybeden muteahhitler oldu harbiden kazanan yurttaşımız oldu

zaten ekonomimiz inşaat sebebiyle çökmüşken ekstra bi inşaat yatırımı bizi hepten bitirirdi. avrupa şampiyonası bizim neyimize önce insanlarımızın karnını doyuralım.

Açıklama öncesi olumsuz hava, kötü enerji yaymak istemedim ama bu dönemde böyle bir şey vermeleri mucize olurdu. Evet altından kalkabiliriz ama Türkiye'de istikrar kesinlikle yok!

İki sene önce Meclis'i, Genelkurmay Başkanlığı bombalanan ülkeye böyle bir turnuvayı vermezler.

sansav: hayat bir tiyatro gibidir
en kotu insanlar en iyi koltuklarda oturur
bu uefanin tarifidir
baska sozum yok

cmon man

emre tilev patronu tüpçüyü yalıyor

nusret bile fayda etmediyse bundan sonra hiç olmaz

Hakeden olayının kriteri sadece stadlar vb. ise Ukrayna ve Polonya'nın hayatında görememesi lazım böyle bir şeyi. Keza Yunanistan da öyle. Hakeden olayı hikaye. Daha önce bir çok turnuva düzenlemiş ülkeye oy ve turnuva vermek bundan önceki Fransa oylaması gibi başka sebeplerle gitti.

tek başına bu turnuvaları almamız imkansız hiç değilse yunanistan'la beraber dünya kupası yada avrupa şampiyonası almaya bakmak lazım.

Geri
Üst Alt