- 29 Ağustos 2009
- 39.604
- 35.632
- 673
paranı betona gömmüşsün yıllardır, ekonomik krizin eşiğindesin ekonomi küçülecek. şimdi ekonomi üzerinden yalan söyleyip insanları kandırıyor TÜPÇÜ TV
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
talip olacagini dusunmuyorum akdeniz ulkelerinin hic birinin
düsseldorf köln dortmund. Maclara gidilir
ggtrabzon bursa konya
nuff said
Yav git işine. Avrupalılar bizi sevmiyormuş. Anasını satayım ülke bok çukuruna dönüşmüş. Her kurumda üst yönetimler vasıfsız vizyonsuz adam kaynıyor. Sonra avrupa bizi sevmiyor. Ben olsam ben de sevmem anasını satayım. Yaşım yetmediği için sadece anlatılanlardan biliyorum ama 30 sene öncesinin Türkiye'si ile şu anın Türkiye'si arasındaki farklara bir bakalım istersen. Basını bile özgür olmayan bir ülkeye bırak turnuvayı süt kupası turnuvası bile vermem ben olsam.Ne olursa olsun burada mizah yapacak durum yok , biz kötüyüz demek de saçma. Avrupalı serefsizler bizi sevmiyor sevmeyecek de . Bu 100 yıl önce de böyleydi şimdi de
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
olması gereken ilk şehir izmir ve eskişehirdiIyi oldu
Bu ülke daha böyle bir organizasyona hazır değil. Adamlar kendi aralarında ülkede ne haltlar döndüğünü çok iyi biliyo. Senin ülkenin sehirlerinde avrupa'da ki gibi rahat ortam olmayacak çok iyi biliyo.
Sabah örnek verdim, konya'da antep'de kaldırmaz böyle şeyler. O seviyeye gelmedi henüz. Türkiye'de 2 şehir kaldırır bu organizasyonu
Istanbul ve Izmir
Acı ama gercek
Ergen kardeş, siyaset forumu değil. Engel koydum, müthiş beynine mizah yapabilirsin.Yav git işine. Avrupalılar bizi sevmiyormuş. Anasını satayım ülke bok çukuruna dönüşmüş. Her kurumda üst yönetimler vasıfsız vizyonsuz adam kaynıyor. Sonra avrupa bizi sevmiyor. Ben olsam ben de sevmem anasını satayım. Yaşım yetmediği için sadece anlatılanlardan biliyorum ama 30 sene öncesinin Türkiye'si ile şu anın Türkiye'si arasındaki farklara bir bakalım istersen. Basını bile özgür olmayan bir ülkeye bırak turnuvayı süt kupası turnuvası bile vermem ben olsam.
Avrupa bizi sevmiyeeeh layıklık elden gidiyeeeh.
oraya ithaf etmeye maçam yemedi heis ,kayyum korkusudaha yukarilara da ithaf edilmesi uygun olur degil mi ahbob
Ebesinin şeyine kadar koy. Sıkıntı değil. Dediğimde mizah değil. Sana komik gelmiş olabilir, sorun yok.Ergen kardeş, siyaset forumu değil. Engel koydum, müthiş beynine mizah yapabilirsin.
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ulan koskoca ülkenin tek uluslar arası markası bir tane ne olduğu belirsiz kasap çırağı!!!!
UEFA Başkanı Ceferin de "İnsan hakları ve işçi haklarının korunması UEFA için en yüksek öneme sahiptir. Adaylık sürecinde, insan haklarının korunması ve gözetilmesine yönelik bir takım maddelerin kriterler arasına eklenmesi, bizim için olmazsa olmaz. Bundan böyle, UEFA'nın düzenleyeceği tüm turnuvalarda ve finallerde, ev sahipliğine aday ülkenin bu kriterlere sıkı bir şekilde uyması gerekecektir." dedi.