UEFA Euro 2024 Almanya'da!

paranı betona gömmüşsün yıllardır, ekonomik krizin eşiğindesin ekonomi küçülecek. şimdi ekonomi üzerinden yalan söyleyip insanları kandırıyor TÜPÇÜ TV

Ne olursa olsun burada mizah yapacak durum yok , biz kötüyüz demek de saçma. Avrupalı serefsizler bizi sevmiyor sevmeyecek de . Bu 100 yıl önce de böyleydi şimdi de

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav git işine. Avrupalılar bizi sevmiyormuş. Anasını satayım ülke bok çukuruna dönüşmüş. Her kurumda üst yönetimler vasıfsız vizyonsuz adam kaynıyor. Sonra avrupa bizi sevmiyor. Ben olsam ben de sevmem anasını satayım. Yaşım yetmediği için sadece anlatılanlardan biliyorum ama 30 sene öncesinin Türkiye'si ile şu anın Türkiye'si arasındaki farklara bir bakalım istersen. Basını bile özgür olmayan bir ülkeye bırak turnuvayı süt kupası turnuvası bile vermem ben olsam.

Avrupa bizi sevmiyeeeh layıklık elden gidiyeeeh.

Iyi oldu
Bu ülke daha böyle bir organizasyona hazır değil. Adamlar kendi aralarında ülkede ne haltlar döndüğünü çok iyi biliyo. Senin ülkenin sehirlerinde avrupa'da ki gibi rahat ortam olmayacak çok iyi biliyo.

Sabah örnek verdim, konya'da antep'de kaldırmaz böyle şeyler. O seviyeye gelmedi henüz. Türkiye'de 2 şehir kaldırır bu organizasyonu
Istanbul ve Izmir
Acı ama gercek
olması gereken ilk şehir izmir ve eskişehirdi
izmiri almamışlar bile kimse açıklayamaz

Bunun niye verilmediğini anlarım, çokta bir şey diyemem açıkçası lakin fransa ile yarıştğımız da verilmemesinin açıklaması yok.

bein haberdeki adam
videomuz almanyaninkinden iyiydi

cvp:
cmon man

Yav git işine. Avrupalılar bizi sevmiyormuş. Anasını satayım ülke bok çukuruna dönüşmüş. Her kurumda üst yönetimler vasıfsız vizyonsuz adam kaynıyor. Sonra avrupa bizi sevmiyor. Ben olsam ben de sevmem anasını satayım. Yaşım yetmediği için sadece anlatılanlardan biliyorum ama 30 sene öncesinin Türkiye'si ile şu anın Türkiye'si arasındaki farklara bir bakalım istersen. Basını bile özgür olmayan bir ülkeye bırak turnuvayı süt kupası turnuvası bile vermem ben olsam.

Avrupa bizi sevmiyeeeh layıklık elden gidiyeeeh.
Ergen kardeş, siyaset forumu değil. Engel koydum, müthiş beynine mizah yapabilirsin.

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bari Milli Takım turnuva ya katılsa da maçlarına gitsem.

sent via GSC

ulan koskoca ülkenin tek uluslar arası markası bir tane ne olduğu belirsiz kasap çırağı!!!!

Tanıtıma 3. Havalimanını koymuşlar, yol koymuşlar, et koymuşlar.. sanırsın Almanya'da ulaşım at arabasıyla sağlanıyor.

Adamların tanıtım filmde Lahm oynuyor, bizimkinde nusret.

Sonucun bu olacağı taaa geçtiğimiz yıldan belliydi.

Ama yine de üzdü.

Gerekçe bence tek;

UEFA Başkanı Ceferin de "İnsan hakları ve işçi haklarının korunması UEFA için en yüksek öneme sahiptir. Adaylık sürecinde, insan haklarının korunması ve gözetilmesine yönelik bir takım maddelerin kriterler arasına eklenmesi, bizim için olmazsa olmaz. Bundan böyle, UEFA'nın düzenleyeceği tüm turnuvalarda ve finallerde, ev sahipliğine aday ülkenin bu kriterlere sıkı bir şekilde uyması gerekecektir." dedi.

Avrupalılar bizi sevmiyor da niye iki tane final üst üste versinler. Şu Avrupalılar bizi sevmiyor muhabbetini geçelim.

Geçen seçimlerde başka sonuçlar çıksaydı tanıtım yapmadan bize vermişlerdi.

Geri
Üst Alt