UEFA Euro 2024 Almanya'da!

Yalnız bu maliyet konusunda da genel olarak yanlış bir algı var. Brezilya ve Rusya turnuvaları aldığında stadlarının ve alt yapıalrının çoğu daha başlamamıştı bile. Biz daha önceki adaylıklar için başladığımız ve bitrdiğimiz altyapı ve stadların üstüne çok az koyacağız. Dolayısyla zaten biz o maliyete turnuvayı alsak da almasak da girdik. Bari turnuvayı alalım da bu maliyetler boşa gitmesin.

Valla biz alırsak ilk aklıma gelecek nekadar büyük bir rüşvet verdik acaba

Almanlarin cogu bu turnuvayi istemiyorlar. Insallah Türkiye alir diyip duruyorlar. Adamlar'daki Lükse bak anasini satim. Adamlar federasyon'dan nefret ediyorlar, bu turnuvayi alirlarsa daha cok kalirlar diye karsilar.
Bunu bizden birisi dese fetöcü, pkkci, amerikan diye damgalanir

Antep veya konya'da elinde birayla gezen isveçli taraftar grubunun erkek üyesinin şaka maksatlı kız arkadaşının başından aşağı bira döktüğünü ve akabinde gülüp eğlenen çiftin etrafdaki kalabalığa aldırış etmeden öpüştüğünü hayal etmeye çalıştım da olmadı yav.

Verilen şehirler konsepte pek uygun değil sanki.

İzmir’in Türkiye’nin en turistik bölgelerinden biri olmasına rağmen ,olmaması sadece ideolojik sebeplere dayanıyor.

Ve bu kafa ile devam ettikçe bütün olamayacağız.

Turnuva 6 sene sonra. Oraya güzel bir stad yapılabilir. Güzel bir proje ile İzmir de listeye eklenebilirdi. Avrupa kimliğini yansıtan İzmir'in olmaması evet talihsizlik olmuş.
belediye değişirse yapılır o da imkansız gibi olduğundan normal.
bence de izmire verilmemesi kötü konyada sema gecelerine mi gönderecen gelenleri(konya mv. gayet işlevsel sanırım bu tarz etkinliklerde genelde konya seçiliyor)
antep bi nebze yemek&tatlı ayağına 1 gün geçirmesi düşünülebilir.

Öyle bakarsan finalin oynanacağı stadyum yok daha ortada. O mantığı işletirlerse bize vermemeleri gerekir.
evet haklısın gözümden kaçmış

Antep veya konya'da elinde birayla gezen isveçli taraftar grubunun erkek üyesinin şaka maksatlı kız arkadaşının başından aşağı bira döktüğünü ve akabinde gülüp eğlenen çiftin etrafdaki kalabalığa aldırış etmeden öpüştüğünü hayal etmeye çalıştım da olmadı yav.

Verilen şehirler konsepte pek uygun değil sanki.

Tepki böyle olur diye düşünüyorum.

indir.webp

Ayrıca turistlere nasıl davranılmasıyla ilgili kamu spotu yayınlar, broşür basarlar.

Tepki böyle olur diye düşünüyorum.

Ayrıca turistlere nasıl davranılmasıyla ilgili kamu spotu yayınlar, broşür basarlar.
Biraz egzajere ettim ama problem yaşanması gayet olası... Ha Konya şehri hali hazırda turist çekiyor zaten Mevlana'dan dolayı, turist görmüyor falan değiller ama işte Mevlana'yı ziyarete gelen turist ile futbol turisti arasında dağlar kadar fark var.

Biraz egzajere ettim ama problem yaşanması gayet olası... Ha Konya şehri hali hazırda turist çekiyor zaten Mevlana'dan dolayı, turist görmüyor falan değiller ama işte Mevlana'yı ziyarete gelen turist ile futbol turisti arasında dağlar kadar fark var.

Mesela o psikopat Ingilizlerin Konya da gezdigini hayal etsene bi abi.

Geri
Üst Alt