UEFA; Fenerbahçe ve Trabzonspor'u İzleme Listesine Aldı, Galatasaray Yok

Olmadığımız masa varmış:crushed:

UEFA'da olup olmamayla ilgili bir durum değil. Biz anlaşmamızı Mustafa Cengiz döneminde sorunsuz bir şekilde tamamladık. Fenerbahçe de geçen sene anlaşmaya uyduğu için bu sene takibine devam edilip sorun yaşamazsa seneye kurtulacak. UEFA'nın paylaşımında yazanlar böyle

Geçen sezon Covid-19 mevzusundan dolayı UEFA hafifletmişti, ondan faydalandılar
Tamamladık anlaşmayı doğruda yine de zarar edince izlemeye alıyorlar diye biliyorum.

Fbliler seviniyorlar büyük takımların yanında oldukları için listede=)

"were able to technically fulfil the break-even requirement thanks to the application of the COVID-19 emergency measures and/or because they benefited from historical positive break-even results (T-3 and T-4)."

UEFA bu 19 takima Corona yüzünden yirttiniz mi demeye getiriyor?

Ffp’den yeni çıktık zaten tekrar mı girelim hemen?? Böyle giderse 2-3 seneye en büyük aday oluruz ama

Acundan sinsi bir plan bekliyorum.

Hull city üzerinden luyindamaya 10 milyon Euro teklif yapıyor. UEFA bu transferi şüpheli bulup hull cityi incelemeye alıyor.

Gs yi alacak değil ya

Wonderkid olarak UEFA’nın transfer listesine girmeyi başaran 2 ezeli rakibimizi kutlarım.

bu arada febenin tüm işlemleri izlenir umarım, hülle city falan.

bu haberin benzerini *gecen ay okumustum(yabanci kaynak)..<=>
barca, psg en one cikan isimler idi <-> diger 8 takimla beraber. *geri kalan +10 takimin isimlerini ise-aciklamamislardi . . .
bu yeni haber de *tamamini aciklamislar gordugum kadariyla.

*biz olmadigimiz icin *konuya dair yorum yapmayi gerek gormemistim ilk okudugum donem.
*sayin merhum mustafa cengiz baskanimizin cabasi sayesinde-uyguladigi sekilde ~ayni cizgimiz de devam etmeliyiz kanaatindeyim.

fb ve koç savunma yapmak yerine şimdi uefa’yı bizim transferleri de takip etmeye ikna etmeye çalışır. Bu ezik köpekleri iyi tanırım.

Geri
Üst Alt