UEFA, Galatasaray'ın Durumunu Görüşmek İçin Toplanıyor

Men diyenler polemik yaratıp kapışmayı izlemek isteyenler
Kaç kere yazdık en ince detayına kadar giden raporları faaliyet raporlarını birinci 6 ay 11 milyon ikinci 6 ay da muhtemelen artı vereceğiz
Uefa geçmiş e dönük sadece biraz tutumlu olmamiz için sifayen bir reçete verecek elimize
Boşuna kendini yorma çingen çalsin kürt oynasın
Men gelsin foruma girmem daha

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız
Ercan Üstat hep arkamdasın reis mutlu oluyorum ama bıktım artık dik durmaktan az safıma gel yamacıma da rükuya eğilelim korkmadan...

Beyler , guzel konusuyor temennilerde bulunuyorsunuz da , uefa finansal fair playin arazi satislarindan gelen paranin banka kredilerine yatirilmasiyla ne gibi bir yumusamasi olabilir ?

Bir oyuncu satis geliri degil , bir sportif basari sonucu performans sebepli gelir degil , bir reklam potansiyelinden kaynaklanan sponsorluk geliri degil

Elindeki mal mulku satip finansal fair play kurallarini ihlal etme ama ceza almama gibi bir durum olabilir mi allah askina ?

Riva florya nin satisi , bankalar anlaminda , kredibilite anlaminda , oyunculara borcsuzluk anlaminda seni rahatlatabilir , ozellikle oyunculara borcun kalmadigi zaman "bu sebeple olusabilecek sikayet ve devamindaki muhtemel cezalardan" kurtulabilirsin

Ama bunlarin sportif faaliyetlerin sebebi ile ettigin zarar ile , asiri maas yuku ve azalan gelirlerin ile bir alakasi yok ki

Bir baska deyisle uefa nin ilgili kurulunun "ozetle son kertede aslinda men edecektik ama ellerinde bir iki arazi vardi , onlari okutup biraz para elde etmisler , tamam bizim tum uyarilarimiza ragmen zarar , maas yuku filan fecaat ama toki el atmis madem , o zaman ceza vermemeye karar verdik" diyeceklerini mi saniyorsunuz ?
Üstat sermaye artışı bedelli olduğundan sportif faaliyet geliridir...Şimdi şunları cevapla sorun otomatikma çözülecek;

Dernek sportif aş'de hakim hissedar değil mi?

Ortak olduğu şirketin faaliyet konusu futbolun gelir ve giderlerini kapsamıyor mu?

Bedelli sermaye artışı olduğundan hisse oranın %2 artmamış mı?

Bu para girişiyle sportif aş ayrı bir tüzel kişilik olarak banka borçlarını ödeyemez mi?

Faiz yükünden kurtulmak sürdürülebilirlik açısından uefa ffp kriterlerinden değil mi?

Bu operasyon öyle ali koçun para verip yaptım bitti oldu yahut ünal aysalın komisyoncu vurgunu gibi yatırımcıyı mağdur eden bir sermaye hareketi değil ki 3 seneye yakındır planlanan ilmik ilmik örülen dört başı mamur spk tarafından hemen onanan bir işlem...Get relax sinan i am here...

Kaç kere yazdık en ince detayına kadar giden raporları faaliyet raporlarını birinci 6 ay 11 milyon ikinci 6 ay da muhtemelen artı vereceğiz
Uefa geçmiş e dönük sadece biraz tutumlu olmamiz için sifayen bir reçete verecek elimize

Evet ama bir de kürtlerle alakalı bir atasözümüz daha var, alavere dalavere kürt mehmet nöbete olmasın diye harp ediyoruz ayrıca domalacak olmanın verdiği huzur için de bilahare şükranlarımı sunuyorum reis...Hayırlı günler...

Neyse fazla etnik konulara girmeyelim herkesi seviyoruz insan olan herkesi

Evet ama bir de kürtlerle alakalı bir atasözümüz daha var, alavere dalavere kürt mehmet nöbete olmasın diye harp ediyoruz ayrıca domalacak olmanın verdiği huzur için de bilahare şükranlarımı sunuyorum reis...Hayırlı günler...

Finansal durumda ellerindeki asetleri sisteme sokup buradaki aciklari kapatmak elbet genel itibariyle bir mali duzeltme hamlesidir .

Yalniz , finansal fair playin amaci , basa bas noktasini yakalarken , kulubun , veya daha dogrusu sirketin futbol faaliyetlerinden bir gelir gider dengesi ve surdurulebilirlik elde etmesi degil mi ?

Bu mantik ile ortaya konan bir kurallar manzumesine sen ellerindeki arazilerden gelen satis gelirlerini yazabilir misin ? Bu bir kere surdurulebilir bir yapi ile alakasi olmayan , son atimlik kursun olarak nitelendirilebilecek bir adimdi

Eger riva ve florya bu degeri ifade ediyorsa , ilk ceza aldigimiz donemde de riva florya vardi , ustelik doviz kuru itibariyle belki bugunun 2 kati kadar "euro" ediyordu .

Neden o gunku cezaya "bizim elimizde satabilecegimiz bunlar bunlar var durumumuz ferah" deyip engel olamadik

Sermaye artisina bir kulp bulabilirim . Tamam nihayetinde sportif gucunden kaynakli tesis ettigin guven nispetinde yatirimcilardan para aliyorsun , bunun bir kurtarir tarafi olabilir

Fakat bu arazi satisi konusunun hic bir gecerliligi olmadigini dusunuyorum , cunku bunun sonu yok , ornegin yapilacak her anlasmayi uymasan bile devletin sana hibe ettigi bir takim arazileri sata sata hukumsuz hale getirebilirsin bu mantikla

....

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ben de zaten iyi bir şey söyledim ama böyle olmuyor hem sen çingen dedin bana gel gel yaptım döndüm bir baktım arkamda kimse yok böyle olmaz tamam dedim arkamda çekil ama bu kadar hızlı beklemiyordum o değil de ecnebi işi yapalım mı ercan reis? Johnsons Baby denemedim hiç ne dersin hazır ramazan da gelmemişken???

Arkandayım müsterih ol
Çok ictim renktas

Ben de zaten iyi bir şey söyledim ama böyle olmuyor hem sen çingen dedin bana gel gel yaptım döndüm bir baktım arkamda kimse yok böyle olmaz tamam dedim arkamda çekil ama bu kadar hızlı beklemiyordum o değil de ecnebi işi yapalım mı ercan reis? Johnsons Baby denemedim hiç ne dersin hazır ramazan da gelmemişken???

Finansal durumda ellerindeki asetleri sisteme sokup buradaki aciklari kapatmak elbet genel itibariyle bir mali duzeltme hamlesidir .

Yalniz , finansal fair playin amaci , basa bas noktasini yakalarken , kulubun , veya daha dogrusu sirketin futbol faaliyetlerinden bir gelir gider dengesi ve surdurulebilirlik elde etmesi degil mi ?

Bu mantik ile ortaya konan bir kurallar manzumesine sen ellerindeki arazilerden gelen satis gelirlerini yazabilir misin ? Bu bir kere surdurulebilir bir yapi ile alakasi olmayan , son atimlik kursun olarak nitelendirilebilecek bir adimdi

Eger riva ve florya bu degeri ifade ediyorsa , ilk ceza aldigimiz donemde de riva florya vardi , ustelik doviz kuru itibariyle belki bugunun 2 kati kadar "euro" ediyordu .

Neden o gunku cezaya "bizim elimizde satabilecegimiz bunlar bunlar var durumumuz ferah" deyip engel olamadik

Sermaye artisina bir kulp bulabilirim . Tamam nihayetinde sportif gucunden kaynakli tesis ettigin guven nispetinde yatirimcilardan para aliyorsun , bunun bir kurtarir tarafi olabilir

Fakat bu arazi satisi konusunun hic bir gecerliligi olmadigini dusunuyorum , cunku bunun sonu yok , ornegin yapilacak her anlasmayi uymasan bile devletin sana hibe ettigi bir takim arazileri sata sata hukumsuz hale getirebilirsin bu mantikla
Üstat son cümleye kadar kabullenip açıklamışın ama son cümlede kendi kendini tekzip etmişsin...Hürmetler...

Üstat son cümleye kadar kabullenip açıklamışın ama son cümlede kendi kendini tekzip etmişsin...Hürmetler...

Benimle seninle bir ilgisi yok mevzunun , umarim ffp kistaslarinda kaale alinir bu tip satislar filan . Ben bizim acimizdan bunu dilerim ama uygulanmak istenen sistemin ruhuna uydugunu dusunmuyorum

Benimle seninle bir ilgisi yok mevzunun , umarim ffp kistaslarinda kaale alinir bu tip satislar filan . Ben bizim acimizdan bunu dilerim ama uygulanmak istenen sistemin ruhuna uydugunu dusunmuyorum
Buna itiraz etmiyorum ki o senin düşüncen benim itirazım men edilecek demen...Hürmetler...

Kiskirtmaya gelip tam tersi duruma düşmek

Men gelmesi çok saçma yahu.

Zaten batmış vaziyetteyiz üstüme üstlük Cl gelirlerinden de mahrumsunuz diye ceza veriliyor.

Men cezasi yukari, men cezasi asagiya.

Buna sebep olan hokkabaz dursun, hala nasil o baskanlik koltuguna aday olabiliyor?

Bu cesareti nereden aliyor o haysiyetsiz dolmus soförü kilikli zat?

Biri de cikip „citroen dursun, sana baskanlik maskanlik yok“ demiyor arkadas.

Dursun denen hokkabaz gelsin de, iyice icine etsin kulübün.

Galatasaray Sirk Kulübü.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt