UEFA, Galatasaray'ın Durumunu Görüşmek İçin Toplanıyor

Isin kotu tarafi men cezasi gelmezse de sanki dursun doneminde dogru seyler yapilmiscasina konusup lehine koz olarak kullanacak

O yuzden gec aciklasinlar secim sonrasina kalsin istiyorum

Hakkaten ayiptir , bak aysal zamani yuzunden benim donemimde men aldik magdur olduk , benim donemimde ise cengiz baskan men almadi diyip propaganda yapacaktir

Tinerciler ve kuşlar bu cezaya çok güveniyor.

Umarım onları sevindirecek bir haber almayız.

Normalde olsa bişey gelmez derdim ancak eski cezada +1 cezamız var. Onu verebilirler. Ek olarakta aldığın kadar sat filan yapabilirler. Umarım oyle bisey olmaz.

Beyler , guzel konusuyor temennilerde bulunuyorsunuz da , uefa finansal fair playin arazi satislarindan gelen paranin banka kredilerine yatirilmasiyla ne gibi bir yumusamasi olabilir ?

Bir oyuncu satis geliri degil , bir sportif basari sonucu performans sebepli gelir degil , bir reklam potansiyelinden kaynaklanan sponsorluk geliri degil

Elindeki mal mulku satip finansal fair play kurallarini ihlal etme ama ceza almama gibi bir durum olabilir mi allah askina ?

Riva florya nin satisi , bankalar anlaminda , kredibilite anlaminda , oyunculara borcsuzluk anlaminda seni rahatlatabilir , ozellikle oyunculara borcun kalmadigi zaman "bu sebeple olusabilecek sikayet ve devamindaki muhtemel cezalardan" kurtulabilirsin

Ama bunlarin sportif faaliyetlerin sebebi ile ettigin zarar ile , asiri maas yuku ve azalan gelirlerin ile bir alakasi yok ki

Bir baska deyisle uefa nin ilgili kurulunun "ozetle son kertede aslinda men edecektik ama ellerinde bir iki arazi vardi , onlari okutup biraz para elde etmisler , tamam bizim tum uyarilarimiza ragmen zarar , maas yuku filan fecaat ama toki el atmis madem , o zaman ceza vermemeye karar verdik" diyeceklerini mi saniyorsunuz ?
......

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Evet sinan uefa tarla sattınız sizi men etmiyoruz dedi

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Cezalandirma yerine rehabilite sureci isletmeye karar vermisler , hayirli olsun .

Geri
Üst Alt