UEFA, Gianluca Prestianni'ye Geçici Ceza Verdi

yapar bir tek buna mı oluyor ? böyle bir hak,hukuk yok hiçbir yerde.O zaman benficalı oyuncular da örgütlensin aynısını yapsınlar , rmye düşman olacağım tabii tarihi kir ile dolu bir takım bizi bile hakemle elemiş avrupa futbolunun fbsi gibi olan haksızlıkla her işi çözen bir kulüp , bu başka takıma olsa da aynı tepkiyi verirdim ama rmye olması da pek şaşırtmadı beni sadece onlara olur zaten.Hukuğa aykırı haraket direkt uefa rm için her şeyi yok saymış.
O yuzden mi formayla agzini kapatti yanina varinca, kesin nasilsin guzel gol falan dedigini mi bekliyorsun? Suclu oldugu bariz ortada oradaki yuz ifadesi bile kendini ele veriyor.

O yuzden mi formayla agzini kapatti yanina varinca, kesin nasilsin guzel gol falan dedigini mi bekliyorsun? Suclu oldugu bariz ortada oradaki yuz ifadesi bile kendini ele veriyor.
öyle bir mantık yok gabonda bile böyle bir mantık yoktur bu arada ''ağzını kapattı kesin ırkçılık yapmıştır'' diye bir şey hiçbir yerde yok.Somut bir olay olmadığı sürece yada aksini kanıtlamadığın sürece de bir eylemi olmaz bunun.Nefret ettiğim bir takım olmasına rağmen zaten objektifliğe göre bu şekilde oluyor , ceza vermek taraflılık olur sadece.Şu şekilde dünyanın herhangi bir yerinde dava bile açsan tekte düşer hiçbir done olmadan.Burada bile aynısı olur , mantığı olmayan bir ceza baştan aşağıya.Ağzını kapattı diye varsayım haklı olmuyor

Vinicius Junior da yapıyor yapıyor biri ona karşı a dese ırkçılığa uğradım oluyor. Köşe gönderinin orada bayrak direğini malafat gibi gösterirken sıkıntı yok ama ona sen ne yapıyorsun deyince ırkçılık.

Yav akil var mantik var orada kimse durduk yere golden sonra boyle birsey uydurmaz biraz objektif olaylara yaklasmaniz gerekiyor. Senin gozun kor cunku RM dusmani oldugun icin isine gelmiyor de gec iste. Benfica efsanesi Luisao bile durumu kinadi ne anlatiyorsun sen ya?

Bir futbolcu birinin yanina gidip neden formasi ile agzini kapatir sonra kacar gider?
Ayrica Prestianni'nin yuz ifadesi suclulugunu cok belli ediyor. Mbappe'ye karsilik bile veremiyor.

Bunu nasıl kanıtlayacaklar? Soruşturmada neyi ele alacaklar yani herif ben öyle bir şey demedim diyor, Vinicius ve Mbappe dedi diyor. Neyi esas alacaklar?
Ceza mahkemesi degil sonucta. Kanitin o kadar guclu olmasina gerek yok. Bir kere art niyet oldugu kesin belli. Agzini cok guzel gol attin Vini demek icin kapamamis.

Ceza mahkemesi degil sonucta. Kanitin o kadar guclu olmasina gerek yok. Bir kere art niyet oldugu kesin belli. Agzini cok guzel gol attin Vini demek icin kapamamis.
Öyle basit değil işte. Güçlü bir kanıtı geçtim kanıt olduğu şüpheli burada. Adam ırkçılık yaptıysa en ağır cezayı versinler tabi ama demediyse ve ceza alır ise ne olacak? Adı ırkçıya çıkacak, sadece maç cezası olarak bakılmaz ki bu olaya kırmızı kart yedin çek cezasını gibi. Kariyerini, kulübünü etkiler direkt.

Ağzını formayla kapatmasına gelince; evet güzel bir şey demediği bariz, kötü bir şey dediği için kapatmış da bu illa maymun dediğini kanıtlamıyor. Küfür de etmiş olabilir, zaten ib** dedim diye açıklaması var. Örneğin Otamendi ile Vinicius maç esnasında atışırken Vinicius da ağzını eliyle kapatıyor. Orada da iyi şeyler konuşulmadığı bariz.

Tamamen ortadan bakmaya çalışıyorum bu arada. İki kulüp de, oyuncular da farklı olsa yine aynı düşünürdüm.

Öyle basit değil işte. Güçlü bir kanıtı geçtim kanıt olduğu şüpheli burada. Adam ırkçılık yaptıysa en ağır cezayı versinler tabi ama demediyse ve ceza alır ise ne olacak? Adı ırkçıya çıkacak, sadece maç cezası olarak bakılmaz ki bu olaya kırmızı kart yedin çek cezasını gibi. Kariyerini, kulübünü etkiler direkt.

Ağzını formayla kapatmasına gelince; evet güzel bir şey demediği bariz, kötü bir şey dediği için kapatmış da bu illa maymun dediğini kanıtlamıyor. Küfür de etmiş olabilir, zaten ib** dedim diye açıklaması var. Örneğin Otamendi ile Vinicius maç esnasında atışırken Vinicius da ağzını eliyle kapatıyor. Orada da iyi şeyler konuşulmadığı bariz.

Tamamen ortadan bakmaya çalışıyorum bu arada. İki kulüp de, oyuncular da farklı olsa yine aynı düşünürdüm.
Cezayi irkcilik olarak vermezler zaten.

Geri
Üst Alt