UEFA, Kararını Bugün Açıklayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[attachment=10627:upload_2014-6-6_18-53-34.png]

Zaaa kim ağlıyor kim gülüyor birazdan göreceğiz de isteseler de alamazlarmış. Paranoyaya bağlamışlar her şampiyonlukları elden gidecek zannediyorlar.:asd:

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-6_18-53-34.webp
    upload_2014-6-6_18-53-34.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 272
UEFA yeniden yazı göndermiş almayın bu şikecileri diye. Ulan her sene yeni bir eğlence :D

Zaten TFFye açılmış soruşturma var.

Mendili aldım halayı bekliyorum

allah rizasi icin birisi gelismeleri anlatsin...uefa tff'ye yeni belgemi yollamis fener hakkinda?

Tff , ligi tescil ettiğine göre ceza almıyoruz diye FB, Sivas ve Eses taraftarı seviniyor tey tey :asd:

allah rizasi icin birisi gelismeleri anlatsin...uefa tff'ye yeni belgemi yollamis fener hakkinda?

2013 - 2014 Sezonu Spor Toto Süper Lig Müsabakaları Statüsü ve UEFA'nın 13.05.2014 tarihinde gönderdiği yazı uyarınca, Lig ikincisi Galatasaray A.Ş.'nin Şampiyonlar Ligi'ne Grup aşamasından...

Ligleri tescil etmiş TFF, bu açıklamayı yaptı bugün bununla ilgili olarak.

Şerefli TFF neden mayısta gelen yazıyı saklamış ? fblilerin duygularıyla mı oynamış kaç aydır clye gidebiliriz diyorlardı şimdi de normal bir şey diyorlar.

2013 - 2014 Sezonu Spor Toto Süper Lig Müsabakaları Statüsü ve UEFA'nın 13.05.2014 tarihinde gönderdiği yazı uyarınca, Lig ikincisi Galatasaray A.Ş.'nin Şampiyonlar Ligi'ne Grup aşamasından...

Ligleri tescil etmiş TFF, bu açıklamayı yaptı bugün bununla ilgili olarak.

yani bu demek oluyorki, uefa temmuzun 17'inde hem tff'ye hemde fenere semsiye acicagi kesinlesmistir.

TFFnin gelen yazıları gizlediğini daha net anlamış olduk. Küme düşürme ile ilgili yazıları ne zaman açıklayacaklar ?

yani bu demek oluyorki, uefa temmuzun 17'inde hem tff'ye hemde fenere semsiye acicagi kesinlesmistir.

Orasını bilemem ama bugün dikkat çeken, FFP kurallarından birçoğuna uymayan Kızılyıldız'a lisans veren Sırbistan Futbol Federasyonu'na soruşturma açabilir denilen UEFA, TFF'ye soruşturma açacak mı ? Onu göreceğiz.

Haberleri yok heralde neyse gideyim de bilgilendirip antuyu karıştırayım .

Ulan tüpçü senin ben ta cebine koyayım.. Yeter artık lan! Bana en çok koyan da imparator dediğimiz adam bu adamın altında çalışıyor terimin yaptığı görev vatana hizmet değil İhanettir... Net!!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt