UEFA kupası eşleşme ihtimalleri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
grubu 1.bitirmek prestij olarak önemli.

ve hakeden biziz 1.olacağız.

kura şansı bambaşka bişey.

2.olup alborgu çekebiliriz

1.olup schalke,stutgart gibi takımları...

kimse savunma yapmaya çalışıp schalke bu sene kötü gibi yorumlar yapmasın.

kulübün vizyonu kadrosu belli.

form durumu kötü olabilir şu an ama maçlar 2 ay sonra.

inşallah lider oluruz ve hakettiğimiz gibi nej nemegen ayarında zayıf bir takımı eleyip ilk 16 ya kalırız.

16 dan sonra milan hariç zayıf-güçlü ayırımı yapmak saçma olur zaten.

Aslında liderlik psikolojik bir avantaj sağlar bize.

Diğer turda eşleştiğimiz takımın karşısına, grup lideri sıfatıyla çıkacağız. Haberlerde, "XXX Takımı, B Grubu Lideri Türk Takım Galatasaray ile Eşleşti" yazacak. Bu önemli.

Aksi taktirde, "XXX Takımı, B Grubu'nda Metalist'in Ardından 2.Olan Türk Takımı Galatasaray ile Eşleşti" denecek ki, bu önümüzde bir takım olduğunu gösterir.

Ne diyeyim, allah Benfica'ya iman versin :p

Busene bana göre kesin final oynuyacak bir takım var oda s.liege fırtına gibi esiyorlar.Şuan grupta bütün maçlarını kazandılar.Milana bile okadar güvenmiyorum final oynuyacakları konusunda ama s.liege kesin final oynuyacak.

allahın izniyle lider cıkıcaz ve türkiye tarihinde grubunu lider tamamlayan ilk ve tek turk takımı olucaz bu yeryuzunde yok suan ve ilklerin ve enlerin takımı olarak bunu yapmamız lazım

benfica mutlaka metalist maçını alıp çok üzdüğü seyircisine kendisini affettirmesi lazım(seyircilerinden bananeyse bizim için kazansınlar:D).bari bu maçı alsınlar zahmet olmazsa prestij maçı onlar için.

Busene bana göre kesin final oynuyacak bir takım var oda s.liege fırtına gibi esiyorlar.Şuan grupta bütün maçlarını kazandılar.Milana bile okadar güvenmiyorum final oynuyacakları konusunda ama s.liege kesin final oynuyacak.

çeyrek finali bile göremez bence cok kosuyorlar cok mücadele ediyorlar güzel ama bir yerekadar herkes milan dan çekiniyor ama milanın orta sahada her seyi olan gattuso sezonu kapadi finale milan gelirse kadıkoyde işimiz kolay olur gibime geliyor

bekle bizi kadikoy.

UEFA kupası yanıyor

7_236317_uefacup2008_414_232.jpg

Aslan grubunu lider tamamlarsa; Schalke, Valencia, Sevilla gibi takımlarla eşleşme ihtimali var. İkincilik durumunda da Fiorentina, Marsilya, Zenit gibi rakipler Cim Bom´u bekliyor.

Her şey Kharkiv’e bağlı

Şampiyonlar Ligi’nde ilk tur maçlarının tamamlanmasıyla, gruplarında 3. sırada yer alan ve Avrupa macerasına UEFA Kupası’nda devam edecek takımlar belli oldu: Bordeaux, Werder Bremen, Shakhtar, Marsilya, Aalborg, Fiorentina, Dinamo Kiev, Zenit. Aslan’ın bu rakiplerden biriyle eşleşmesi için 18 Aralık’ta Metalist Kharkiv’in deplasmanda Benfica’yı yenmesi gerekiyor. Bu durumda Metalist lider, Cim Bom ikinci olacak. Kharkiv puan kaybederse, Galatasaray’ın liderliği garanti.

Kura çekimi 19 Aralık’ta

Sarı-Kırmızılı ekip, grubunu lider bitirmesi halinde ise UEFA Kupası’nda gruplarını 3. sırada tamamlayan takımlarla karşılaşacak. Şu an Sporting Braga’nın üçüncülüğü garantilediği E Grubu dışındaki tüm gruplarda bu sıra için 3’er aday var. 19 Aralık’ta çekilecek kurada Galatasaray’ın Schalke, Sevilla, Stuttgart, Tottenham, Hamburg, Aston Villa, Ajax, Valencia ve Deportivo gibi takımlardan biriyle eşleşme ihtimali bir hayli yüksek.

1. OLURSA MUHTEMEL RAKİPLER

A GRUBU:Schalke,R.Santander,PSG

C GRUBU:Sevilla,Stuttgart,Sampdoria

D GRUBU:Tottenham, Nec Nijmegen,Spartak Moskova

E GRUBU:Sporting Braga

F GRUBU:Hamburg,Aston Villa,Ajax

G GRUBU:Valencia,Club Brugge,Kopenhag

H GRUBU:Nancy,Deportivo,Lech Poznan

2. OLURSA MUHTEMEL RAKİPLER

Bordeaux

Werder Bremen

Shakhtar Donetsk

Marsilya

Aalborg

Fiorentina

Dinamo Kiev

Zenit

8_236334_villa.jpg

VİLLA

Real Madrid, Chelsea gibi devleri peşinden sürükleyen David Villa, muhtemel rakiplerden Valencia’nın en büyük silahı.

9_236318_12FAN12KANOUTE414.jpg

KANOUTE

Sevilla formasıyla yıldızı parlayan tecrübeli golcü, özellikle fizik gücüyle rakip savunmaların korkulu rüyası.

13_236320_12FAN12MUTU414.jpg

MUTU

Yıllarca Cim Bom’un transfer gündeminden düşmeyen Mutu, Fiorentina formasıyla Aslan’a rakip olabilir.

12_236319_12FAN12KURANYI414.jpg

KURANYİ

Lincoln’ün eski takım arkadaşı, Schalke’de temsilcimiz Halil ile birlikte hücum hattını oluşturuyor.

geçmişten de biliyoruz ki çok dikenli bi yol..Doğancan'ın dedigi gibi 1.olalım öyle mücadele edelim..çıktık bir alamete gedeyoz gıyamete :)

Bence 1. olmak daha iyi olur çünkü CLden gelen takımlara baktım hepsi güçlü takımlar ama bizim 9 puan aldığımız gruptan 5-6 puan alıp 3. olan takımların bizi eleyebileceğini sanmıyorum.

Ayrıca bizim kura şansımız vardır kolay bi takım çıkar merak etmeyin...

Bence 1. olmak daha iyi olur çünkü CLden gelen takımlara baktım hepsi güçlü takımlar ama bizim 9 puan aldığımız gruptan 5-6 puan alıp 3. olan takımların bizi eleyebileceğini sanmıyorum.

Geçen sene Zenit 5 puan almıstı grupta.Ama önüne geleni devirdi kupayı da aldı.Eleme maçları puana bakmaz.İyi oynayan sanslı olan kazanır.Ayrıca deplasman atmosferi iyi olan bir takım olmasında kim olursa olsun.İstemediğim takımlar Fiorentina,Zenit,Sevilla,Aallborg,Valencia,Shaktar istediğim takımlar Hamburg,Ajax,Bordeaux,Marsilya,Kopenhag bunlar fena değil.Ayrıca 1. cide olsak 2.de olsak ne olursa olsun ama bizim gözümüzde çantada keklik rakip olmasın.Daha önce ne zaman tur garanti desek bir terslik çıktı.Misal (Tromso,helsinborg,)yani kuzeyliler bize ters geliyor.Takım da iyi motive olamıyor.Ali Samiyende iyi motive olmus cehennemi yasatacak bir taraftar için kağıt üstünde güçlü bir Alman yada Fransız takımı fena olmaz.

İnşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt