UEFA kupası eşleşme ihtimalleri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. olursak bizi en çok zorlayacak ekipler sevilla ve son dönemde yeni teknik direktörleri babbel ile forma giren sttutgart olur,diğer takımlarla rahat oynamak yerine daha stresli maçlara çıkarız..

Subat soguk olur. Polonya Ukrayna Rusya gibi deplasmanlar bizi bozabilir. Braga ters bir takım. A.Villa formda ama isterim adı buyuk oyun yapısı bize uygun bir rakip gelsin. Adı kucuk olursa motivasyon sorun oluyor. Buyuk takımlara karsı daha dikkatli oynuyoruz. Ama her buyuk takım olmaz. Yumusak bir buyuk takım olmalı. Benfica Olimpiyakos gibi... Stuttgart'ı eleyebiliriz.

avrupa futbolunu yakından takip eden kardeşlere ciddi olarak soruyorum,adı büyük olup kadrosu küçük olan,sistemi bizim oyunumuza ters düşmeyen bir takım biliyor musunuz şu an için 1. yada 2.olursak?

avrupa futbolunu yakından takip eden kardeşlere ciddi olarak soruyorum,adı büyük olup kadrosu küçük olan,sistemi bizim oyunumuza ters düşmeyen bir takım biliyor musunuz şu an için 1. yada 2.olursak?

futbol anlık bişeydir heleki böyle turnuvalar bi hava yakalarsan gerisini getirebilirsin yada bi maca cıkarsın butun olumsuzluklar bi anda olur mesela bizim burdaki steua macı bnce aykut o hatayı yapmasa biz o kötü hazır olmamıs halimizle bile onları elerdik. onun için korkunun ecele faydası yok biz kadıkoye bas koyduk kim gelirse gelsin ya yıka yıka gidelim yada boyumuzun ölcüsünü alıp dönelim.

Şubat ayında oynanıcak maçlar sanırm bizim icin o dönem en formsuz takım kim olursa o cıksın diyelim artık biraz da şans elbet ...

inş renktaşlar.herşeyin hayırlısı olsun artık.yarında benfia-metalist maçı trt-1 den canlı izlicez.benfica yı GS gibi izlicem:)

Takım olarak iyi bir hava yakaladık.Sakatlar iyileşince rakiplerden çekinmemize gerek yok.Eğer hedef şampiyonluksa en zorları gelsin,şampiyonluk daha da anlamlı olur.

Yarın kuralar çekilecek çok heyecanlıyız.Çeyrek finale çıkarsak gerisi gelir.Akşamda Benfica'yı tutacağız.

braga copenhag cok poznan rahat gecebılcegımız takımlar hayırlısı beklıyoruz benfıcayı

ben copenhag'de kaliyorum, Insallah onlar cekeriz, cok rahat gecebılecegımiz bir takim ..

hadi benfica !!!!

Bize düşecek rakiplere karşı şansımız bence şöyle ;

Eğer 1. çıkarsak ;

Schalke

Stuttgart

Sampdoria

Sevilla

NEC

Spartak

Zagreb

Braga

Aston Villa

Lech

Kopenhag

Bu takımlardan Sevilla, Schalke, Spartak ve Kopenhag hariç, hepsini rahatça geçebiliriz. Dua edelim, özellikle Sevilla gelmesin. Schalke kötü bir dönem geçiriyor ancak ismi var. Belli olmaz. Rus takımları ise bize biraz ters geliyor.

Kopenhag gibi takımlarda kapalı kutu.

2. çıkarsak eğer ;

Bordeaux

Werder Bremen

Donetsk

Marseille

Aalborg

Fiorentina

Dynamo Kiev

Zenit

Ateş gibi ekipler. Bordeaux'u Chelsea karşısında izledim, güçlü bir takım, ancak defansları bizim atak hattımızı durdurucak kadar yetenekli değil. %60 eleriz. Werder Bremen, çok güçlü takım, Almanyada oynamamızın avantajı bir yana, asla bir Hertha diğil, Avrupada çok iyi maçlar çıkartan bir takım. %50-%50 olur.

Donetsk, en korktuğum takımlardan biri.. Bizi çok zorlayan Metalist takımının bulunduğu ligde oynuyor. Ayrıca başında Galatasaray'ı çok iyi tanıyan bir isim var. Şu anki savunmamızla bizden biraz daha şanslı olduklarını söyleyebilirim. Barcelonayı İspanyada yendiler. Basel'e 5 çektiler. Çok güçlü takım. Marseille, fransız takımları fazla dişli diğil, temiz futbol oynuyorlar, geçebiliriz %51 -%49 gülen taraf biz olabiliriz. Aalborg, bir skandinav takımı daha, Manchester'a karşı izledim, özellikle deplasmanda çok iyi bir maç çıkarttılar, bizim için okadar kolay olmayabilir, yinede bunları geçebilecek güçteyiz, %70-%30 Galatasaray. Fiorentina, Avrupada hüsrana uğradı, birazda tecrübesizliklerinden kaynaklanıyor, kaliteli oyuncuları var, Lyon deplasmanında 0-2 öne geçmişlerdi. Ama biz geçebiliriz bunları, %55-%45 Galatasaray. Dynamo Kiev, bunları geçebiliriz, fener karşısında oynadıkları oyunu gördüm, bizim karşımızda duramazlar, %60-%40 Galatasaray.

Zenit, gelmesini istemediğim takımlardan biri. Rusyada büyük ihtimal mağlup oluruz. Real Madrid' ile 90 dakika tek kale oynadılar. Çok çok çok güçlü bir takım. Ama bizde güçlüyüz. %50-%50...

Bu akşam bir Benfica galibiyeti için dua etmekten başka çare yok. Eğer 1. çıkarsak bizim için çok daha iyi olur. Aksi halde istemediğimiz sonuçlar doğabilir.

UEFA kupası, oynanan futbol itibariyle Şampiyonlar Ligin'den çok daha dişli bir turnuva. Bu sebeple akılcı olmak zorundayız. Bu turu geçersek, daha da iyi bir konstantrasyonla, daha güçlü hale geleceğiz. Şimdilik zayıf takımların gelmesi bizim için çok daha iyi olacak.

Benfica hiç tur şansı varmı küçükte olsa

var ama imkansız olimpiakos yenemiyecek 0 bitecek bunlarda 7-8 tane metaliste atıcakta ölme essegim ölme yani.gruptan cıkamasalarda ligde iyi gidiyorlar onlar için lig daha önemli ve en azından taraftarına galibiyet vermek isticektir en kötü 0 biter.

Dün çıkan belli olan takımlar güzel gerçektende

Benim içimden hep Kopenhag geçiyor ama bakalım

Haydi Benfica be haydi

Eğer 1. çıkarsak ;

Schalke

Stuttgart

Sampdoria

Sevilla

NEC

Spartak

Zagreb

Braga

Aston Villa

Lech

Kopenhag

Bu takımlardan Sevilla, Schalke, Spartak ve Kopenhag hariç, hepsini rahatça geçebiliriz. Dua edelim, özellikle Sevilla gelmesin. Schalke kötü bir dönem geçiriyor ancak ismi var. Belli olmaz. Rus takımları ise bize biraz ters geliyor.

2. çıkarsak eğer ;

Bordeaux

Werder Bremen

Donetsk

Marseille

Aalborg

Fiorentina

Dynamo Kiev

Zenit

Ateş gibi ekipler. Bordeaux'u Chelsea karşısında izledim, güçlü bir takım, ancak defansları bizim atak hattımızı durdurucak kadar yetenekli değil. %60 eleriz. Werder Bremen, çok güçlü takım, Almanyada oynamamızın avantajı bir yana, asla bir Hertha diğil, Avrupada çok iyi maçlar çıkartan bir takım. %50-%50 olur.

Donetsk, en korktuğum takımlardan biri.. Bizi çok zorlayan Metalist takımının bulunduğu ligde oynuyor. Ayrıca başında Galatasaray'ı çok iyi tanıyan bir isim var. Şu anki savunmamızla bizden biraz daha şanslı olduklarını söyleyebilirim. Barcelonayı İspanyada yendiler. Basel'e 5 çektiler. Çok güçlü takım. Marseille, fransız takımları fazla dişli diğil, temiz futbol oynuyorlar, geçebiliriz %51 -%49 gülen taraf biz olabiliriz. Aalborg, bir skandinav takımı daha, Manchester'a karşı izledim, özellikle deplasmanda çok iyi bir maç çıkarttılar, bizim için okadar kolay olmayabilir, yinede bunları geçebilecek güçteyiz, %70-%30 Galatasaray. Fiorentina, Avrupada hüsrana uğradı, birazda tecrübesizliklerinden kaynaklanıyor, kaliteli oyuncuları var, Lyon deplasmanında 0-2 öne geçmişlerdi. Ama biz geçebiliriz bunları, %55-%45 Galatasaray. Dynamo Kiev, bunları geçebiliriz, fener karşısında oynadıkları oyunu gördüm, bizim karşımızda duramazlar, %60-%40 Galatasaray.

Zenit, gelmesini istemediğim takımlardan biri. Rusyada büyük ihtimal mağlup oluruz. Real Madrid' ile 90 dakika tek kale oynadılar. Çok çok çok güçlü bir takım. Ama bizde güçlüyüz. %50-%50...

Bu akşam bir Benfica galibiyeti için dua etmekten başka çare yok. Eğer 1. çıkarsak bizim için çok daha iyi olur. Aksi halde istemediğimiz sonuçlar doğabilir.

UEFA kupası, oynanan futbol itibariyle Şampiyonlar Ligin'den çok daha dişli bir turnuva. Bu sebeple akılcı olmak zorundayız. Bu turu geçersek, daha da iyi bir konstantrasyonla, daha güçlü hale geleceğiz. Şimdilik zayıf takımların gelmesi bizim için çok daha iyi olacak.

Teknik olsun ofans oynasın hangi takım olursa olsun bu sene bu rüzgarla daha iyi işler yapacağımıza eminim...!!!

Eğer 1. çıkarsak ;

Schalke

Stuttgart

Sampdoria

Sevilla

NEC

Spartak

Zagreb

Braga

Aston Villa

Lech

Kopenhag

2. çıkarsak eğer ;

Bordeaux

Werder Bremen

Donetsk

Marseille

Aalborg

Fiorentina

Dynamo Kiev

Zenit

schalke cıkamama ihtimali var ve buyuk ihtimal cıkamıcaklar. sevillanında cıkamama ihtimali var ama onlar buyuk ihtimalle cıkıcaklar 2.olarak sparta da zor durumda yanı renkdas iyi yazmısın ama olmama ihtimalleri cok yuksek takımlar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt