UEFA kupası eşleşme ihtimalleri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. olursak Braga, Kobenhavn, Lech ve NEC / Spartak takımlarından birini isterim

2. olursak AAB, Kiev ve Schaktar(ülke puanı açısından) olsun derim :)

benfia bize gol atamadı kendi sahasında kaldı ki hiç gol yemeyen metaliste 8 tane atmak:)ama inş yenerlerde hem grubun lideri hemde en az gol yiyen ekibi oluruz

UMarım çok kolay ve çok zor bir rakip çıkmaz orta şeker takımlar gelsin...

Ben ajaxın çıkmasını çok istiyordum ama artık ihtimal bile kalmadı 2. oldular.

Şuanda çıkmasını istediğim takım Aston villa

Olympiakos - Hertha maçı berabere biter, Benfica da 4 ve üzeri gol atarsa Benfica çıkıyor.

UEFA kuralları gereğince;

- Puanın eşit olması durumunda, hangi takımın gruplarda attığı gol daha fazlaysa; bir üst kademeye geçen takım o takım olur.

Denmekte.

Olympiakos - Benfica arasında 3 gol fark var ama Benfica'nın averaj kötü. O yüzden en iyisi 4 atmak :D

Aston Villa ya da Stuttgart'ı istiyorum... Bizim takım ve camia NEC ve Poznan'ı kucumser bu seferde elimizde patlar. yapmadıgımız sey degil.

onemli degil 1. veya 2. GS eger finale goz koymussa raip farketmez eger GS bu onundeki turu geçerse inaniyorumki en az yari final oynar

Benfica maçını trt 1 veriyor yeni gördüm reklamını biraz bakarsak belli olur ne olacağı

Aradığınız takım Stuttgart'tır bence.

Bremen'in hücum stratejisi bizi zorlar ;)

benfıca macına alt oynadım umarım kısır bır mac olur metalıst defans yapar zaten onemlı olan ılk golu benfıca atıp macı en kotu 1-1 e baglasın yeter......

trt yıne ugurlu gelır bıze ınsallah

Orta halli bi takım gelsin her türlü götürürüz.2. olsak bile gelecek takımların çoğunu eleyebiliriz.Örneğin kiev,aalborg,bordeaux...

Bugün Benficalıyız...Hadi Benfica başarabilirsin :D artık yenin şu metalcileri...!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt