UEFA kupası eşleşme ihtimalleri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Simdi TRT 1 de söğlendi ilk maç 18 şubat da deplasmanda

Bu cok iyi oldu valla....

yaa nalet olsun böyle futbolculara yaa bu kadar ruhsuz olmazki benfica denilen takim ne kadar seref yoksunu bir takim yaa??deli olcam ah servet ah senin yüzünden liderlik gitti nalet olsun böyle ise......

En çekindiğim takımlar

Marsilya, Fiorentina, Zenit, Werder Bremen. Bunlar çok tehlikeli. Diğerleri de öyle ancak bunlar çok fena..

Top oynamaya çalışan her takıma kafa tutarız, gerekirse ezeriz. Önemli olan top oynatmamaya çalışan rakipler. Bu yüzden Aalborg, Kiev, Zenit gibi takımlardan çekiniyorum. Werder ve Fiorentina en dişliler gibi gözüküyor. Marsilya veya Bordeux ideal olacaktır bizim için.

Aynen katılıyorum Zenit'ten çekiniyorum birtek diğerlerini yenmek daha kolay Marsilya'yı istiyorum keşke onlar gelse...!!!

Şu maçtan sonra gelde Servet'in yaptığı o hataya kızma. Metalist'in öncelikli amacı zaten karşıya futbol oynatmamak. Haketmedikleri 2 galibiyet aldılar. Benfica iddiası olmamasına rağmen kötü oynamadı. Pozisyonları buldu ama yine 80. küsürüncü dakikada Metalist gol attı. Bizim maçtaki gibi.

Nerden böle bir duyguya kapildin ya da düşüncelere kapildin ?

Çünkü küçük maçlarda adam gibi oynamayan takım büyük takım değildir.Bizim taraftarımız dynamo kiev den bile korkuyorsa ben Galatasaraya büyük takım demem.Zaten Türkiyedeki yönetim biçimiyle hiçbir Türk kulübüde büyük takım olamaz.Sadece tesadüfi başarılar yaşarız sonrada 10 yıl bu başarıyla övünürüz...

Beyler UEFA Kupasını biz ne kadar istiyorsak herkes okadar istiyor.. Çok kötü bir duruma düştük şu anda, 3. olsaydık inanın daha iyiydi... Zenit'i elememiz biraz olanaksız, adamlar 90 dakika Real Madrid'i yarı sahasına hapis etti... Marseille, Liverpool'un ezeli rakibi gibi.. Shakhtar Donetsk, Barcelona'yı İspanyada 2-3 yendi, Basel'e 5 çekti... Bordeaux, Chelsea karşısında güzel bir oyun sergiledi. Aalborg deplasmanda United'a kök söktürdü... Fiorentina, Lyon deplasmanında 0-2 skoru yakaladı.. Yani gözünüzü açın beyler.. Bunlar Şampiyonlar ligi takımları... Bakın Steaua bile duman oldu orada... Açıkçası şu Metalist yüzünden umutlarımın çoğu suya düştü... Bundan sonra işimiz gerçekten aşırı derecede zor.. İlk maçı Samiyende oynayacak olmamız çok kötü.. Eğer 1. çıksaydık ilk maçı deplasmanda oynayacaktık... İşimiz çok zor.. Hele hele, Aalborg yada Kiev dışında bir takım gelirse çok çok çok zor... Zenit gibi bir takımı elememiz biraz olanaksız şu anda. Linderoth'un dönmesi, Lincoln'un formu beni ateşlesede, Servet ve Meira'dan oluşan geri hattımız başımı çok ağrıtıyor.. Kesin çok goller yeriz.. Atarmıyız bilemem.. Umudum var ancak, hayal kurmuyorum. Bu Metalist bu sezon bizi kelimenin tam manasıyla yaktı.. Benfica kadar mahfolmuş bir kulüpte uzun süre görmedim.. Futbolcular koşmuyor dahi.. Kazanmak için saldırmıyorlar.. Ne hale getirmişler bu takımı.. Her neyse, bize geliyorum, eğer bu turu geçmek istiyorsak, devre arasında eşşek sudan gelinceye kadar çalışmamız gerekecek.. Hiç bir sakat futbolcunun kalmamasıda gerek ayrıca... Şu an ki tur yüzdem %49... Hayalci olmayacaksam eğer... Eğer 3. olsaydık çok daha iyi olurdu ancak iş işten geçti artık... İşimiz çok zor.. Tanrı yardım etsin...

Çünkü küçük maçlarda adam gibi oynamayan takım büyük takım değildir.Bizim taraftarımız dynamo kiev den bile korkuyorsa ben Galatasaraya büyük takım demem.Zaten Türkiyedeki yönetim biçimiyle hiçbir Türk kulübüde büyük takım olamaz.Sadece tesadüfi başarılar yaşarız sonrada 10 yıl bu başarıyla övünürüz...

Ne diyosun sen ya ne içtin?

Hala rakiplerden korkuyoruz.İsterseniz hükmen çeyrek finale çıkalım daha iyi olur.Şubatta hangi takımın nasıl performans göstereceği belli değil.

Ben olsam, Ertuğrul Sağlam'a tebrik mesajı yollarım.Yenilgiyi tattıran tek takım ve adam Ertugrul Sağlam/Beşiktaş. Ama elendi diye gönderildi.Yazık.

Gününde bir Galatasaray, o takımların hepsine kök söktürür bunda bir şüphem yok ama grubun tartışmasız en iyi futbolunu oynamamıza rağmen 2. olmak insanı sinirlendiriyor.

Adamların şansı aşırı fazla. Sadece 3 gol atarak 10 puan topladılar. 3 golde 80. dakikadan sonra geldi. Gerçekten büyük şans.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt