UEFA kupası eşleşme ihtimalleri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Fiorentinası yahu. Ağzınızdan yel alsın ancak nedense içimden bi ses bana ısrarla Fiorentina diyor..

Ya herkes hedef kadiköyde uefa demiyormuydu? Bazilarinin bu korkakligi nedir? Ben güveniyorum takimima.. Rakip farketmezz kim gelirse gelsin gececegizz insallah!

Beyler rahat olun yaa ... Fiorentina güzel duruo GALATASARAY - FIORENTINA fatih terimin de eski takıma medyaya iyi malzeme cıkar ...

Rakiplerden korkmuyoruz desemde moralim çok bozuldu.Skibbe'ye ve futbolcularımıza çok büyük iş düşüyor.İlk maçımızı 2 ya da 3 farkla kazanmamız lazım.

Ya herkes hedef kadiköyde uefa demiyormuydu? Bazilarinin bu korkakligi nedir? Ben güveniyorum takimima.. Rakip farketmezz kim gelirse gelsin gececegizz insallah!

Sağol kardeş işte bu anlayışa sahip olmamız gerecek bu turda gelmesee zaten çeyrek finalde geleceklerdi.HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR

Aslında bütün muhtemel rakiplerimizi ASY'de yeneriz ama deplasmanda ne yaparız tam bilmiyorum.Deplasmandan iyi sonuç çıkarırsak mutlaka turu ASY'de geçeriz.

İLK MAÇ SAMİYENDE MİLLET haberiniz ola.. Eğer 1. çıksa idik ilk maçı deplasmanda oynayacaktık..

Kievi çekelimde şu ukraynalılara bi ders verelim.Bu aralar bu ukraynalılara çok gıcık kapıyorum.3 takımla uefadalar ve baya puan topluyorlar.Hadlerini bildirme zamanı geldi bunlara.Top oynamadan kupaya uzanmaya çalışıyorlar ama bu işler öyle kolay değil.İnşallah kiev gelir...

İlk maç burdaysa En az 2-0 gibi bir skor almak gerek avantaj için.

beyler bence iyi oldu metalist in yenmesi.lech poznan cıkıpta elensek daha mı iyi olurdu???karsımıza dişli bir rakip cıkacak sımdı ve bızde ona gore tam konsantre olacagız.konsantrasyon sorunu yasamayacagız.

Şampiyonlar liginden gelecek herhangi bir takıma sırayla eleniriz.Aalborg dahil.Hiç ümitli değilim.

hemen baslamayin daha rakip belli olmadan 2 0 lara 3 0 lara falan.bir kura cekilsin allhim insallah dynamo gelir

yuhhh yaaa kaçır kaçır saçma biir gol ye.. aynı bizim maç ya...

en rezil futbolumuzla bile karkiv elden kaçmıuuştı çekirgfe hesabı gidiyorlar..

yapacak bişi yok dua etcez aşırı güçlü bir ekip gelmesin. tek isteğim bize Kiew çıksın. Ukraynalı lara iyi bir ders lazım.

mücadele falan tamam da ne ballı takımmış bu metalist. cardozo nun topu direkten döndü üstüne geldi metalist attı.

neyse gelsin ismi düzgün bi takım onu eleyelim hem kendimize güvenimiz de artar. daha sağlam adımlarla yolumuza devam ederiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt