Yaşım yetmediği için canlı izleyemedim

Söylesenize siz nasıl izlediniz kalp krizi geçirmeden

Benim hazırlık maçlarında bile kalbim sıkışıyor

Rahmetli babam ile izledigimi hatirliyorum. Kendisi fenerliydi. Penaltilar atilinca evimizde bi gurultu vardi. Babam herkesi susturup penaltilara odaklanmisti. Popescu golu attiktan sonra ona bakmistim. Benim aklindan gecen: bak baba Galatasaray fener den daha iyi takim, anla artik. O pek oyle seylerle mesgul degildi. Gozunde gordugum sey sevinc ve gururdu. Bir Turk takimi avrupa sampiyonu olmustu.

sevgili samet ,

bu tarihi mac ve super kupa macimiz dan sonra - bizim ligi izlemeyi salt bizim maclar ve derbiler haric biraktim . uefa maclarimizi da eskisi gibi adrenalli izlememeye dikkat ediyorum. o yillardan bugune sonrasindaki derbilerimizi de -kalbime- guvenmedigim den dolayi yillardir banttan izlerim . velhasil , kendi ozelestirim de cikan sonuc ; once saglik .

:hat:

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Murat Durmaz , @Ata B. Oğuz , @Arif Doğan Karakaya

saygi ve selamlar

deprem sonrası idi
çadır kentler falan

ben yurtta kalıyordum , boluda , kapıyı kırıp sokaklara cikmistik , mudur ceza da verememişti sonra hehehe (yas 14)

bu arada mt dünya kupası kazanmış gibiydi , sadece Galatasaray basarisi gibi gözükmeyen bir sevinç vardi acikcasi , sonra aziz ile baslayan kavgalar falan .

sevgili samet ,

bu tarihi mac ve super kupa macimiz dan sonra - bizim ligi izlemeyi salt bizim maclar ve derbiler haric biraktim . uefa maclarimizi da eskisi gibi adrenalli izlememeye dikkat ediyorum. o yillardan bugune sonrasindaki derbilerimizi de -kalbime- guvenmedigim den dolayi yillardir banttan izlerim . velhasil , kendi ozelestirim de cikan sonuc ; once saglik .

:hat:

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Murat Durmaz , @Ata B. Oğuz , @Arif Doğan Karakaya

saygi ve selamlar
Şampiyonluk maçına çıktığımız Kadıköy'deki 0-0'lık maçta 3 kilo filan vermiştim. UEFA Kupası'nı, Süper Kupa'yı filan düşünemiyorum bile.
Hele bu maçları tribünden izleyen adamlar tarihteki en şanslı insanlardandır. Bugün sabah 3-4 dk'lık bir videoya denk geldim Twitter'da, UEFA Kupası'nın yolculuğu ile alakalı bir edit yapılmıştı. Maç öncesi açıklamalar, taraftarların görüşleri, oraya gelene kadar olan sahadaki kırılmalar vs vs... Tüylerim diken diken oldu. Şu an bir UEFA Kupası alsak, asla aynı etkiyi yapmaz mesela, çeşitli sebeplerden. Ama Allah bize Avrupa'dan bir kupa kazanmayı daha nasip etsin. Ben inanıyorum buna, canı gönülden.

1749390696439.webp

1749390410848.webp

1749390160623.webp

1749389968364.webp

1749389878283.webp

Son düzenleme:
Artık eskisi gibi kutlanmıyor.

Bir gurur vardı kaybetseydik yine de takımla gurur duyulurdu ama inançda vardı. Kaybetseydik de gururlu olurduk.
Ama normal bir maç öyle değil fener şampiyon olursa gururumuz kırılıyor. Takım lig maçında kaybedince kötü oynayınca sinirleniyoruz küfür ediyoruz ama o gün Arif net golü kaçırınca bile sadece ah bee dedik ama olacak olacak diyorduk. Tabi kupayı kazanmamız efsane oldu.

Şöyle düşün euro 2024 Dr milli takım hollandaya kaybedince kimse milli takımı eleştirmedi gurur duyduk yani o kaybetme stresi yoktu hedefimiz buydu bundan sonraki ekstaydi bu da insanda rahatlık sağlıyor

Tam futbolu sevmeye başladıgim zamanlardi.Haber bültenleri hergun finali bekliyordu Danimarkadaydi hepsi.Final başladıginda gerçek anlamda hayat durmuştu kimseden çıt çıkmıyordu.Devre arasında bilerek elektrikleri kesmislerdi muhtemelen fenerlidir.Sonra maç başladiginda gelmişti.Popescunun penaltisinindan sonra salonda hepimiz zipliyordur ev ahalisi olarak.

25 sene önce tam da bugün ölümden dönmüşüm :) kutlamalara çıktık bir kamyonun damperine ne ara çıktığımı da hatırlamıyorum. Az kalsın tepesinde tezahürat edeceğim derken düşüyordum :) sabah gün ağırırken yurda geldiğimi hatırlıyorum. Ses kısılmış, yorgunluktan bitap düşmüşüm. 25 sene geçmiş vay be. Yaşlandık yaşlandık. Dün gibi hala…

Geri
Üst Alt