- 28 Temmuz 2019
- 46.750
- 47.892
- 3.633
İmamoğlu senin de notunu verdim bugün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BanlamıcamSana sormayacagim nereye yazacagimi. Once git kendi isminle uye ol foruma, trollugu birak, o zaman yazdiklarini ciddiye alabilirim.
neden, forumda engelli kontenjanımız mı varBanlamıcam
Yukarida yazdim:"Turklugu temsil ediyor, evet eskilerden bildigimiz bu."
Ne zikkimina gelip hala boyle yaziyorsunuz analamak zor![]()
harbimi diyorsun?Sen zaten bizim milli takımı desteklemiyordun öyle bi mesajını hatırlıyorum
Nereden oyle bir goruse vardin?senin adın daniel dimi reis
Adamin siyasi gorusu belli, ne amacla yaptigini da bircok kisi biliyor.Akla ilk gelen şey MHP ve sadece %5'i temsil ediyor diyerek 400 milyonu aşkın Türk'ün benzer değerlere sahip olduğunu görmezden gelmeye ve bu tepkiyi hor görmeye çalışan birisine cevap vermek için ekstra bir çabaya ihtiyaç olacağını düşünmüyorum. Arada senin gibi bu tarz değerleri benimsemeyen kişilerin çıkması bu gerçeği değiştirmiyor. Herkes kendini istediği gibi hissetmekte özgür sonuçta.
Adamin siyasi gorusu belli, ne amacla yaptigini da bircok kisi biliyor.
Ulkede bu hareketi yapanlarin ekseriyetle hangi zumreden oldugunu biliyoruz.
Turklugu temsil etse bile su anda bunu yapan cok az kisi var. Yani siyasi olarak yapildigi belli.
Benim icin de futbol sahasinda siyasetin yeri yoktur. Sen baska bir yerinden anlamaya devam edebilirsin.
EvetMerak ettim, oldu hollandayi yendik, bütün takim.olarak yedekler dahil.mac sonu bozkurt isareti yaptik, uefa bizi men mi edecek?
O işte biraz bişi ister şimdi yazmıyim ZART diye banlıyonuz
hayır dostum tüm dünya türklere düşman anlamıyor musunturklugu fln temsil etmiyor maval okumaya gerek yok.
ampül akpnin
6 ok chpnin
arı anavatanın
at demokrat partinin
elle kurt işareti de mhpnin
vs. vs. bin tane yazılabilir
bu kadar basit gerçekleri bile çarpıtmanın anlamı yok herkes mhpnin işaretini savunmak zorunda değil