UEFA, Merih Demiral'a 2 Maç Ceza Verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yukarida yazdim:"Turklugu temsil ediyor, evet eskilerden bildigimiz bu."

Ne zikkimina gelip hala boyle yaziyorsunuz analamak zor :)

Akla ilk gelen şey MHP ve sadece %5'i temsil ediyor diyerek 400 milyonu aşkın Türk'ün benzer değerlere sahip olduğunu görmezden gelmeye ve bu tepkiyi hor görmeye çalışan birisine cevap vermek için ekstra bir çabaya ihtiyaç olacağını düşünmüyorum. Arada senin gibi bu tarz değerleri benimsemeyen kişilerin çıkması bu gerçeği değiştirmiyor. Herkes kendini istediği gibi hissetmekte özgür sonuçta.

Akla ilk gelen şey MHP ve sadece %5'i temsil ediyor diyerek 400 milyonu aşkın Türk'ün benzer değerlere sahip olduğunu görmezden gelmeye ve bu tepkiyi hor görmeye çalışan birisine cevap vermek için ekstra bir çabaya ihtiyaç olacağını düşünmüyorum. Arada senin gibi bu tarz değerleri benimsemeyen kişilerin çıkması bu gerçeği değiştirmiyor. Herkes kendini istediği gibi hissetmekte özgür sonuçta.
Adamin siyasi gorusu belli, ne amacla yaptigini da bircok kisi biliyor.

Ulkede bu hareketi yapanlarin ekseriyetle hangi zumreden oldugunu biliyoruz.

Turklugu temsil etse bile su anda bunu yapan cok az kisi var. Yani siyasi olarak yapildigi belli.

Benim icin de futbol sahasinda siyasetin yeri yoktur. Sen baska bir yerinden anlamaya devam edebilirsin.

Adamin siyasi gorusu belli, ne amacla yaptigini da bircok kisi biliyor.

Ulkede bu hareketi yapanlarin ekseriyetle hangi zumreden oldugunu biliyoruz.

Turklugu temsil etse bile su anda bunu yapan cok az kisi var. Yani siyasi olarak yapildigi belli.

Benim icin de futbol sahasinda siyasetin yeri yoktur. Sen baska bir yerinden anlamaya devam edebilirsin.

Sizi biraz bilgilenmeye davet ediyorum.

duyuru: bizim burda viyanada devlet tarafindan en büyük demiryolu firmasi public viewing düzenleyip maclari canli veriyorlardi acik havada, ne hikmetse bugün özellikle olacak tehlike acisindan kapatildi.
son avusturya macinda özellikle suriyeliler türklere saldirmisti, bizim türkiyedeki politikamizi artik gözden gecirme vaktimiz geldi!!!

O zaman Türki Cumhuriyetlerinde yaşayanlar da mı MHP li ?

Eski kaynakçımız Özbekistandan arıyor eliyle bozkurt işareti yapıyor , 3 yaşında kızı , 5 yaşında oğlu ve eşi de bana selam olarak bozkurt işareti yapıyorlar , karşılık veriyorum elimle , ben de mi mhp liyim ?

Hala şu el işaretini mhp nin sembolü diye iddia edenler var bu ülke AB ye falan girmesin bu tek toynaklılarla rezil oluruz AB de..

tamam UEFA yı anlıyorum , ceza vermek için düşmanlıktan çekinmiyor da , Türkçe konuşup , Türkçe düşünüp , Türkiye Cumhuriyetinde yaşayıp hasımlık yapanlar , gerçekten mide bulandırıyor.

Merak ettim, oldu hollandayi yendik, bütün takim.olarak yedekler dahil.mac sonu bozkurt isareti yaptik, uefa bizi men mi edecek?

Her şeyi abarttığımız gibi bu konuyu da boş yere abartıp uçlarda geziyoruz gereksiz yere.

Uefanın buna ceza vermesi kadar gereksiz bir şey yok. Bilerek isteyerek yapıyolar ki Türk halkının huzuru kaçsın. Biz de alet oluyoruz. Merihi destekleyenler aşırı MHP li, hareketi gereksiz bulanlar da PKK lı oluyor bir anda

İlla bir uç

Kutuplaştıranların utanması gereken bir durum

Filler tepişir çimenler ezilirmiş derler, olan bizlere oluyor arkadaşlar

turklugu fln temsil etmiyor maval okumaya gerek yok.

ampül akpnin
6 ok chpnin
arı anavatanın
at demokrat partinin
elle kurt işareti de mhpnin
vs. vs. bin tane yazılabilir

bu kadar basit gerçekleri bile çarpıtmanın anlamı yok herkes mhpnin işaretini savunmak zorunda değil

turklugu fln temsil etmiyor maval okumaya gerek yok.

ampül akpnin
6 ok chpnin
arı anavatanın
at demokrat partinin
elle kurt işareti de mhpnin
vs. vs. bin tane yazılabilir

bu kadar basit gerçekleri bile çarpıtmanın anlamı yok herkes mhpnin işaretini savunmak zorunda değil
hayır dostum tüm dünya türklere düşman anlamıyor musun
onlar çok biz türküz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt