Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.804
- 23.358
- 3.723
Ceza yok, yok, var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atalarımızın tamgası fena halde canlarını yakmış
Biz ırkçılığın da milliyetçiliğin de ne olduğunu iyi biliriz
Kimse işi siyasete felan vurmaya çalışmasın.
Sınırlarımız içinde düşünceler tartışır, çatışır.
Ama Dünyaya karşı bir oluruz , birlik oluruz.
Mevzu Türk düşmanlığı ise itlere hak ettiğini söylemekten geri durmayız.
Ekli dosyayı görüntüle 251011
Ben işin elle yapılan işaretinde falan değilim.
Benimde küçüklüğümde babam ASY'de maça götürürdü - bacak kadar halimle istiklal marşında falan neden yapılır diye bağırırdım. Biz hazır-ol modunda marş söylemeyi öğrendik sonuçta.
siyasisi osu busu TR içinde beni ilgilendirmez . Hayvan simgesi olan bir el işaretinin bana göre kimseye girdisi - çıktısı yk. Alınan tavır gereksiz pompalanmış ve antipati üzerine kurulu bir karar.
O zaman metal müzikteki boynuz işaretide yapılmasın konserlerde falan. Satanizm mi çağırıyor oluyor mesela - salak bir mantık.
Withcer dizisinde de kurt kafası var - siyasi anlam mı var mesela ? dünya seviyor. BOOOMBOŞ bir mantık yürütme.
TFF nin logosunda bir tane tasarım şart oldu formada vs de yer almalı .
bildiğin elazığspor logosu TFFnin logosu şu na .
Dip not : eklediğin görselide ilk bakışta hemen Petrol Ofisi logosuna gitti aklım - hep merak ederdim nedir diye . Ordan çıkma heralde.
Ekli dosyayı görüntüle 251013
Insallah, ama bu iki yüzlü serefsizler en fazla 1 maca indirirler gibi, göz boyamak icin, umarim ertelenir bellingham de gibiCeza ertelenecek bence
Buna burda destek verenlerin kellesini istiyorum.