- 23 Temmuz 2011
- 75.497
- 51.030
- 4.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yallah ötükeneAtalarımızın tamgası fena halde canlarını yakmış
Biz ırkçılığın da milliyetçiliğin de ne olduğunu iyi biliriz
Kimse işi siyasete felan vurmaya çalışmasın.
Sınırlarımız içinde düşünceler tartışır, çatışır.
Ama Dünyaya karşı bir oluruz , birlik oluruz.
Mevzu Türk düşmanlığı ise itlere hak ettiğini söylemekten geri durmayız.
Ekli dosyayı görüntüle 251011
Senes erzik fbli olmasına rağmen Uefa'da hiçbir Türk takımını ezdirmemis tam tersine her işine kosmustubizim ueafyı aldığımız dönemde Şenes Erzik vardı diye hatılrıyorum - fenada değildi derler - o zamanlar hiç kim ne yapara bakmazdım tabi.
sırf komitede adamımız var diye etikete isim yazılmış gibi bir şey o zaman Servet dingosu - anca fener seçiminde oy basmaya gelsin o.
Çekilince ne geçecek ki eline.En guzel cevap cekilmek olur, ama bizimkilerde o tasak ne arar.
En güzel cevap maçı kazanmak. Şu çekilme işleri var nereden geliyor aklınıza anlamıyorum.En guzel cevap cekilmek olur, ama bizimkilerde o tasak ne arar.
Sinan akçıl on dediği gibi o zaman maç esnasında herkes Merih demiralın yaptığının aynısını yapacakAdamların istediğini yapmış oluruz. Çeyrek finale yükselmemizden bile rahatsız herifler.
Yalı çocuğu sağolsun şu zehirli düşüncesi tüm ülkenin beynine empoze etti aylarca.En güzel cevap maçı kazanmak. Şu çekilme işleri var nereden geliyor aklınıza anlamıyorum.