UEFA, Merih Demiral'a 2 Maç Ceza Verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceza onanırsa pozitif taraftan da bakarsak + motivasyon olacak bu durum. bizim çocuklar tepkiyi sahadan hollandayı silerek vermeli

En guzel cevap cekilmek olur, ama bizimkilerde o tasak ne arar.

Atalarımızın tamgası fena halde canlarını yakmış

Biz ırkçılığın da milliyetçiliğin de ne olduğunu iyi biliriz

Kimse işi siyasete felan vurmaya çalışmasın.

Sınırlarımız içinde düşünceler tartışır, çatışır.

Ama Dünyaya karşı bir oluruz , birlik oluruz.

Mevzu Türk düşmanlığı ise itlere hak ettiğini söylemekten geri durmayız.

Ekli dosyayı görüntüle 251011
yallah ötükene

bizim ueafyı aldığımız dönemde Şenes Erzik vardı diye hatılrıyorum - fenada değildi derler - o zamanlar hiç kim ne yapara bakmazdım tabi.

sırf komitede adamımız var diye etikete isim yazılmış gibi bir şey o zaman Servet dingosu - anca fener seçiminde oy basmaya gelsin o.
Senes erzik fbli olmasına rağmen Uefa'da hiçbir Türk takımını ezdirmemis tam tersine her işine kosmustu

UEFA, Jude Bellingham'a 30 bin euro ve hareketin 1 yıl içinde tekrarlanması halinde uygulanacak 1 maç men cezası verdi.

bu nedir olm ya. Bir aha aynı hareketi yaparsan 1 maç cezan onaylanır nedir.

Böyle oluyorsa protokole gidip almanların gözünün içine bakarak aynı hareketi yapsın oyuncuların biri.
3-5 kişi yapsa da ertelemeli 1 maç ceza var nasılsa. Ben olsam maçın başında
yav-hehe.gif

şu şekil gezerdim.

Algı, algı ve algı. Almanlar özelinde değil, Hollanda ve Fransa gibi ülkelerde de siyasi kanatta türkofobi fazla.

Al işte milletin ayılıp bayıldığı batı medeniyeti bu işte

O kadar kahpe,o kadar aşağılık ve ucuzlar ki maç öncesi takımı ve ülkeyi sabote etmek için herşeyi yaparlar anasını dürttüğümün haçlıları

Hollanda maçına kesinlikle operasyon hakemi verip bizi eleyecekler

Bence turnuvadan çekiliyoruz dersek yer yerinden oynar ve UEFA gerçekten çatırdar. Zaten bence son demlerini yaşıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt