Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.507
- 36.100
- 3.638
Bu sefer bizimkilerin dandik bir savunma yaptığını düşünmüyorum tamamen Uefa'nın puştluğu bu.Bizimkiler nasil bi dandik savunma yaptida uefa 2 mac cezada kaldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sefer bizimkilerin dandik bir savunma yaptığını düşünmüyorum tamamen Uefa'nın puştluğu bu.Bizimkiler nasil bi dandik savunma yaptida uefa 2 mac cezada kaldi
Adamların istediğini yapmış oluruz. Çeyrek finale yükselmemizden bile rahatsız herifler.Maça çıkmayın eğer itirazınız varsa tepkiyi gösterin
Hakemin kart operasyonunu gördükten sonra yine bi hakem katliamı ile bitirirler. Bizim cl maçlarındaki hakemlerde bizi biçtiVerilecek en güzel cevap şampiyon olmak. Bunu başarabilirsek şayet, o acı onlara yeter.
Ben de öyle bir maç bekliyorum malesef. Göz göre göre, alenen taraflı bir yönetim sergileyerek elenmemiz için çabalayacak bir hakem olacaktır sahada.Hakemin kart operasyonunu gördükten sonra yine bi hakem katliamı ile bitirirler. Bizim cl maçlarındaki hakemlerde bizi biçti