UEFA, Merih Demiral'a 2 Maç Ceza Verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hamle Türkiye’yi kamçılar

Serefsiz kani bozuklar

Türk düsmani olan herkesin Allah belasini versin canlari cehenneme

Yarın çok garip şeyler olabilir.

Olacakların ve yaşanacak olayların tek sorumlusu ve suçlusu da UEFA denen o pis rüşvet yuvasıdır.

Şu olayı akılla mantıkla açıklamak imkansız abi. Bu kadar düşman bu kadar kahpe olunamaz. Pkk bayrağı açsan yemin ederim ceza yemezsin en çok koyanı da bu.

Ama asıl Avrupa’yla bizim bu noktaya gelmiş olmamız. Biz kendi kendimize düşmanlar yaratıyoruz, bazen de saçmalıyoruz ama bu tür konularda bizimle bağları koparıp atmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyor namussuzlar.

Acayip dayanaksız ve mantıksız bir nefret popülizmi oluşturdular bize karşı.

Bir adim daha ileri tasiyorum

Istiklal marsi okunurken ilk 11 de olan oyuncularimiz bozkurt isareti yapmali

Yine ayni sekilde yedek kulubesi de yapmali

Ne yapacaklar 23 oyuncu’ya ceza mi verecekler

Bütün dünya izleyecek ve söke söke kabul edecekler bozkurt isaretini

Hakemin kart operasyonunu gördükten sonra yine bi hakem katliamı ile bitirirler. Bizim cl maçlarındaki hakemlerde bizi biçti
Ben de öyle bir maç bekliyorum malesef. Göz göre göre, alenen taraflı bir yönetim sergileyerek elenmemiz için çabalayacak bir hakem olacaktır sahada.

olaya bak kodumun yerinde türk'üm diyebilmek de ceza sebebi olmuş. yarın maçtan önce istiklal marşında tüm takım yapsın bunu, adamlarsa maçı oynatmasın, çıkarsak tüm takıma ceza versin bakalım şerefsizler.

Tek derdi ifb'ye yetmeyen eyyamları daha üst düzeye çıkarmak ve haksız hukuksuz bir şekilde çalıntı eklenmiş yıldızları tescillettirip şike olayının üstünü kapatmak

Profiline UEFA icra kurulu üyesi yazmakla olmuyor

Ne halta yarıyor o mevki acaba

Seni başkan yaptırmayacağız, çok sevdiğin ifb de ŞİKEnin beşiği olarak anılmaya devam edecek.

Kendini boşa yorma ...

1720177391982.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt