UEFA, Merih Demiral'a 2 Maç Ceza Verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah belanı versin UEFA.
Sporcunun milliyetine göre çifte standart uygulayan, sözde demokrat şerefsiz ikiyüzlü despotların köpeği olmuş rezil bir topluluksunuz.

Merih oynamış oynamamış umurumda değil ama bu harekete kimse ceza veremez. Hazımsızlık bu. Yarın maçta birşeyler olur mu bilmiyorum ama olanlardan tamamen kendileri sorumludur. İsrail yalakalığı yapmaktan başka bir BK bilmiyorlar.

Bozkurt işaretinin siyasi* bir durumu yok ki cetnik selamı gibi? Niye ceza verdiklerini aciklamalilar. Şeyini tutmak daha sıkıntılı değil mi? Art niyetin dibi var. Ülkücüleri sevmem ama ırkçılıkla alakası yok kurt işaretinin

Türklerin bozkurtu gibi hemen her milletin bir hayvan sembolü vardır; Alman-kartal, İngiliz-aslan, Rus-boz ayı, Fransız-horoz vs...

Merih o hareketi yapmasa iyiydi ama aslında ideolojik-faşizan bir eylem değildir yaptığı bozkurt hareketi. Sadece ülkücü hareket daha fazla ön plana çıkarmıştır o kadar.

Ne yaparsak yapalım, Batının Türk nefretini bertaraf edemeyeceğimizin müşahhas bir örneğidir.

Aşağılık köpekler. Bozkurt 2000 küsür yıllık Türk tarihinin en büyük simgelerinden biridir, yeri geldiğinde devlete sancak olmuştur. Hala statlarında ırkçılıktan siyahi futbolcuların ağlatıldığı, oyunu bırakmak zorunda kaldığı avrupalılardan öğrenecek değiliz doğruyu yanlışı. Ulan siz insan fırınlayalı, birbirinizi kırarken milyonlarca insanın ölüşünün üstüne 80 sene olmadı daha. Gerçi bu ceza doğru-yanlış gözetilerek verilmiyor zaten orası ayrı.

Futbolcuların yarın aynı şeyi yapacaklarını sanmıyorum ama, olaya karşı ceza yememize sebep olmayacak sessiz bir protesto olabilir.

Gol attıktan sonra ağzı elle kapatmak ya da sessizce beklemek vesaire. İstedikleri şeyi onlara vermemek lazım.

İşin trajikomik tarafı bu cezadan faydalanacak show yapacak tek bir kişi var yarın o da maci izleyecekmis

Futbolcuların yarın aynı şeyi yapacaklarını sanmıyorum ama, olaya karşı ceza yememize sebep olmayacak sessiz bir protesto olabilir.

Gol attıktan sonra ağzı elle kapatmak ya da sessizce beklemek vesaire. İstedikleri şeyi onlara vermemek lazım.
Yarın gol attıktan sonra herkes şeyi tutsun en fazla 220 bin Euro ceza alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt