Ali Rıza DEMİR
10 Numara!
- 10 Mart 2011
- 11.249
- 3.157
- 1.618
Feci bi hayranıyım. Öyle böyle değil.İmamoğlu senin de notunu verdim bugün
Merak ediyorum ne dedi bu konuda?
Açıp bakmıcam googlea moralim bozulmasın diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feci bi hayranıyım. Öyle böyle değil.İmamoğlu senin de notunu verdim bugün
akp mhp toplumu öyle bir yozlaştırdı ki kendi partileriyle islamı ve türklüğü özdeşleştirdiler. mhpnin işaretini sahiplenmeyeni hakaret edip türklükten atıyorlar. mhpnin işaretini savunmazsan türk olamıyorsun. darbeci bir subayın azerbaycandan 50 yıl önce getirdiği işaret nasıl türklüğün simgesi fln oluyor onu da anlamadım neysehayır dostum tüm dünya türklere düşman anlamıyor musun
onlar çok biz türküz
Destekleyenler Türk desteklemeyenler PKK li olduakp mhp toplumu öyle bir yozlaştırdı ki kendi partileriyle islamı ve türklüğü özdeşleştirdiler. mhpnin işaretini sahiplenmeyeni hakaret edip türklükten atıyorlar. mhpnin işaretini savunmazsan türk olamıyorsun. darbeci bir subayın azerbaycandan 50 yıl önce getirdiği işaret nasıl türklüğün simgesi fln oluyor onu da anlamadım neyse
normalde bir ırk ile 50 yıllık partinin özdeşleştirilmesine önce o toplumun itiraz etmesi lazım ama yok. özdeşleştirilen yapı da pek öykünülecek bir yapı olmasa da gerek son meşhur cinayette de görüldüğü üzre.
pkk li miDestekleyenler Türk desteklemeyenler PKK li oldu
Öyle manyak bi toplum haline geldik
işi çirkinlestirip gol attıktan sonra rakip kulübeye tombala çekelim. nası olsa 30bin avro cezası var. ertelemeyle kurtuluruz.Fair play zart zurt diye gezen kurum gol sonrası rakip kulübeye gidip abartılı şekilde avuçlama hareketi yapınca erteleme cezası alıyor. Hayır neyin ertelemesi onu da anlamadım. Bir sonraki sikik eleme maçına mı erteledin. İngiliz olunca böyle oluyor demek ki.
Çok aşağılık bir kurum.
Olay bir şey söylememesi zatenFeci bi hayranıyım. Öyle böyle değil.
Merak ediyorum ne dedi bu konuda?
Açıp bakmıcam googlea moralim bozulmasın diye
Amedspor olsa koşaraktan kutlamalara katılırdı gram samimi değilimamoğlu seni tebrik ediyorum
popülist şovenist içi boş milliyetçilik yapmadığın için
Pekakapkk li mi
neden pkk lı demedin de
pkk li dedin
büyük bir sorun bu
Söylemiş de geç söylemişOlay bir şey söylememesi zaten
Güzel veririmalacağımı aldım
kolay gele
turklugu fln temsil etmiyor maval okumaya gerek yok.
ampül akpnin
6 ok chpnin
arı anavatanın
at demokrat partinin
elle kurt işareti de mhpnin
vs. vs. bin tane yazılabilir
bu kadar basit gerçekleri bile çarpıtmanın anlamı yok herkes mhpnin işaretini savunmak zorunda değil
Savunmak zorunda değilsiniz.Türk olarak savunanlarada laf atmasanız yeterli.Sorun buradan kaynaklanıyor yapana saldırırsan sana Türki devletlerde en az 1000 yıldır bilinen bir hareket olduğunu sana anlatırlar ama kabul edip etmemek size kalmış.Hitlerin yaptığı hareket ve yahudileri katlederken kullandığı kartal şuan almanyanın kullandığı kartal ile aynı bu arada onada laf ederseniz sevinirim.turklugu fln temsil etmiyor maval okumaya gerek yok.
ampül akpnin
6 ok chpnin
arı anavatanın
at demokrat partinin
elle kurt işareti de mhpnin
vs. vs. bin tane yazılabilir
bu kadar basit gerçekleri bile çarpıtmanın anlamı yok herkes mhpnin işaretini savunmak zorunda değil