UEFA Şampiyonlar Ligi 2026-27 Grup Kura Çekimi Yapıldı

Valla sansa ihtiyacimiz var. Kotu denk gelmez insallah.

Tek heyecanladigim takimla ilgili sey bu son gunlerde.

Inter
Barcelona
Manchester U
Borussia Dortmund
Shakhtar
Bodø/Glimt
Slavia Praha

Viking

şeklinde bir kura talep etmekteyiz

Avrupa'da daha önce karşılaşmadığımız takımları istiyorum. İlk torbadan kesinlikle Inter gelsin

2. Pot dan Aston villa Real betis istiyorum

Pot 3 Napoli Lille istiyorum

Pot 4 Viking como isityorum

Avrupa'daki her büyük kulüp şansımızı tanısın

Avrupa'da daha önce karşılaşmadığımız takımları istiyorum. İlk torbadan kesinlikle Inter gelsin

2. Pot dan Aston villa Real betis istiyorum

Pot 3 Napoli Lille istiyorum

Pot 4 Viking como isityorum

Avrupa'daki her büyük kulüp şansımızı tanısın
Inter dışında oynamadığımız 1. torba takımı yok. 4. Torba tamamen dengesiz ve çoğu averaj takımı olacak takımlar. Lens harici en fazla Slavia deplasmanında puan kaybederiz. Belki Viking deplasmanı zorlar. İçerde oynarsak Bodo'dan beter ederiz.

Tam şampiyonlar liginde iyi derecede ilerleme fırsatı olan bir sene.

1. torbadan atletico inter liverpool hatta bu sene city bile gelebilir sorun yok.
2. torbadan dortmund ve psv dışında herkes gelebilir.
3. torbadan hiç fark etmez.
4. torbadan dediğim gibi lensi istemem ama kesin gelecek.

Zor takımlar ama görece rahat bir fikstür gelsin isterim şahsen. Hiç hazır olmasak da yine de heyecanlı oluyor bu kura çekimleri.

Yalnız bu sene malum içeride de bir çekişme olacağı için keşke çok daha hazır bir halde gitseydik de saçmasapan muhabbetlere maruz kalmasaydık. Muhabbeti de geçtim ben bu şerefsizlerden daha düşük puan toplamayı kendim kabullenemem. Keşke başımızda bunları anlayabilecek bir başkan olsaydı da bizi bunları düşünmeye, tedirgin olmaya mecbur bırakmasaydı.

Dursun Özbek, Abdullah Kavukcu, Fatih Demircan, Maruf Güneş ve Eray Yazgan, Galatasaray adına Şampiyonlar Ligi kura çekimi için organizasyonda yer alacak. (Serhan Türk)

kolay rakip cikmaz umarim

bizim sigirlar maclari ciddiye almayinca hep kaybediyoruz

Dursun ve saz ekibinin rezalet bir transfer dönemi geçirmemize sebep olmaları, hepimizin moral ve motivasyonunun içinden geçtin. Lakin futbola bu kadar düşkün olmamızın en büyük nedeni olan CL de yine aynı heyecanla kurayı bekleyip, sonrasında da CL müziği eşliğinde CL maçlarına çıkacak olmanın heyecanını asla kaybetmeyin. Büyük ünvan sahiplerine yakışan budur. Ahbaplarıma nacizane tavsiyemdir. Modunuzu düşürmeyin.

Transferdeki gibi kura çekimine de son dk gidin salona belki ucuz rakip düşer bikaç tane

Senenin en heyecanlı olayıydı normalde benim için. Hevesimizin içine ettiler, gram umurumda değil bu sezon.

Geri
Üst Alt