UEFA Şampiyonlar Ligi | B Grubu | Beşiktaş 0-1 Manchester United |15 Eylül| Maç Sonu

Cevap: UEFA Şampiyonlar Ligi | B Grubu | Beşiktaş 0-1 Manchester United |15 Eylül| Ma

Emre Tilev sapşalı Vidic'e Widic diyo bilmem dikkat ettinizmi... :D madem ingilizce telaffuz etme meraklısısın bari onu doğru öğren.. ne kıl bir adamsın sen...

Mourinho ya marinyo dedi. :asd:

Cevap: UEFA Şampiyonlar Ligi | B Grubu | Beşiktaş 0-1 Manchester United |15 Eylül| Ma

Yahu o degil de

Olur olmaz Besiktas bir kac hafta sonra gol atarsa Taraftari cok merak ediyorum.

Goooool diye bagirmayi unutmuslardir )))))))))

manchester as kadrosuyla oynamadı ve beşiktaşı ciddiye almadı manchester'ın vasat olmasının tek nedeni budur.eğer manchester'ın rakibi biz yada fener olsaydı manchester gerçek yüzünü gösterirdi

Telloya hep 5 para etmez dedim bazıları yok iyi oyuncu dedi

Görüyoruz adam Şili milli takımında bile oynayamıyor

Ha Türkiye için yeterli ama Şampiyonlar Ligi için bir gömlek küçük geliyor

Manchester United´in gücünü futbolu takip eden herkes mutlaka bilir Emir..

Tabiki Manchester United dünyanin en iyi takimlarin arasinda.Ama Manu´yu gecen sene ile karsilastirmaman gerekir.Cünkü Ronaldo gitti ve diger oyuncular 1 sene yaslandi..Scholes,Giggs vs..Müthis bir transfer de yapmadilar.. Yani benim gözümde bu senenin favorileri arasinda degiller..Barca,Chelsea,Inter,Real Madrid cok cok daha güclüler bu sene Manu´dan...Bu seneki Manu ile Galatasaray basa bas giderdi, hatta Türkiye´de kesinlikle yenerdi diye düsünüyorum..Ingiltere´deki mac belki baska olabilirdi...Ama Galatasaray bu gruptan rahatlikla ikinci olarak cikardi..

Gercekci konusuyorum..Fanatikce düsünmeden, objektif olarak

Galatasaray gruptan tabiki çıkardı ama ben futbol olarak takımı Manchester'la kıyaslıyorum yani, halen takım olarak bizden üstünler, Ronaldo'nun gitmesi muazzam güç kaybı onlar için ama sistem hala sistem, orta saha dediğim gibi makine gibi işliyor... bugün Beşiktaşı okadar rahat yendilerki, terlemedi bile adamlar ve defansları bence dünyanın en iyi defansı... Baros ve Nonda'yla o defansı delmek zor, fazla etkili olamazdık... Keita, Arda, birde 2. yarı girmiş Kewell'la pozisyon buluruz, değerlendirirmiyiz değerlendiremezmiyiz belli olmaz, pozisyon buluruz, bir süre başa baş hatta daha iyi oynarız ama sonuçta, Manchester United bizden kat kat iyi takım, bunu şu an kabullenmek gerek.

ama örneğin, Arsenal yada Man City için aynı şeyi söylemem, ikisinide samiyende yenebilecek güçteyiz. ama Manchester bu abi, saygı duymak lazım...

Adamlar yedek kadrosuyla çıkmış. Hafta sonu City ile maçları var, Ferguson as kadroyu dinlendirdi. Oynayanlar da bitsede gitsek havasında rölantide oynadılar. Görüceksiniz Old Traffordda 5ten aşağı atmayacaklar.

abi nediyosun yahu.. Manchester oynamadı bile.. çoluk çocuk yerine koydu Besiktas'ı bunu görmek bu kadar zormu.. kasmadan bitane çaktılar gittiler işte, büyük takımların yaptığı budur zaten.. adamların aklı fikri hafta sonundaki derbide.. İngiliz forumlarında maç konuşulmuyor bile...

Aynen ya Tottenham maçı ve bu sene büyük beklentiler oluşturan bir City derbisi arasındaki Beşiktaş deplasmanını ne Ferguson ne oyuncular ne taraftarlar ciddiye alıyor.Amaçları bir şekilde golü bulup ayrılmaktı zaten bjknin gol atcak gücü yoktu onuda yaptılar, sadece golün gecikmesi biraz gerilmesine neden oldu Fergusonun o kadar

o değilde bu Yusuf paso Manchester'a çalıştı.

Manchester United´in gücünü futbolu takip eden herkes mutlaka bilir Emir..

Tabiki Manchester United dünyanin en iyi takimlarin arasinda.Ama Manu´yu gecen sene ile karsilastirmaman gerekir.Cünkü Ronaldo gitti ve diger oyuncular 1 sene yaslandi..Scholes,Giggs vs..Müthis bir transfer de yapmadilar.. Yani benim gözümde bu senenin favorileri arasinda degiller..Barca,Chelsea,Inter,Real Madrid cok cok daha güclüler bu sene Manu´dan...Bu seneki Manu ile Galatasaray basa bas giderdi, hatta Türkiye´de kesinlikle yenerdi diye düsünüyorum..Ingiltere´deki mac belki baska olabilirdi...Ama Galatasaray bu gruptan rahatlikla ikinci olarak cikardi..

Gercekci konusuyorum..Fanatikce düsünmeden, objektif olarak

Çok zor. Gerçek bir M.Utd 11 ile başa çıkabilmek gerçekten çok zordur.

Brown--Vidic---Ferdinand-- Evra

---Hargreaves---Carrick--Park

---Rooney--Berbatov--Nani

Şu 11 ile başa çıkabilemk için Barça olmanız lazım. ben İnter'in üstünde yer alıcağını düşünmüyorum.

bugunki manchestera biz oynasaydik da gorselerdi basta dunya Adnan Polatin Galatasarayini

ahh ahh burada 18 -22 lik arkadaşların 1993 deki MANU maçını yaşamalarını isterdim.

Beckham - Scholes(en baba zamnı) - Cantona (dönemin delicisi) - Soljkaer - T Flo - S.Micheal( dünya nın en iyi kalecisiydi) - Roy Keane (bugünün Gerrard ı)

o takımı 15 dk da geri düşüp üstelik 2-0 golün biri kendi kalemize

ve tam 75 dK orta sahayıo geçirmeyen EZE EZE 3-2 e Ariflerle(20) - Tugaylarla(22 yaş bebe daha) Kubilay larla vs.. lerle ELEYEN ilk Şampyonlar Ligi turnuvasına MANU yerine katılan bir GS vardı.. MANU tarihinde o hariç tüm ŞL sezonlarına katıldı :))

ama o yıllar geride kaldı.. o kadro 2 sene sonra MANU ya ŞL de 4-0 yenilmiştir vs ama gücü o kadardı. kalite farkı o zamanlar %100 vardı.

Şimdi GS nin bireysel 11 ini çıkarın kariyer başarı olarak her açıdan MANU nun 11 i ile kafa kafaya oynar.

hele takım oyunu bu sene oluşuyor. tam oturduğunda da 10 maç yapalım

4 den aşağı galibiyet almayız o kadar iddialıyım.

ARDA - Nike World da oynucak kadar YILDIZ

Kewel - ŞL şampiyonlulu + Finali

Baros - Şl Şampiyonlu - Yarı finali vs

Elano - M.City ve Brezilya nın A millisi

Servet - Euro2008 3. sü ekibin en iyi defansı

Leo - 45 küsür Arjantin A Milli A. Madrid vs..

H.Balta - A Milli euro2008 3. sü

Sabri - beğenmeyin ama A Milli

Keita - Drogba nın ateşleyicisi Lyon a gelmiş en pahalı 2 adam

Ayhan - A Milli Euro 3. sü

Nonda - Şl finali ve yıldızıydı o sene

F. Rijkaard - ŞL şampiyonluğu - Yarı Finali L Liga 2 kez

yani şu kariyere sahip adamlara karşı kendi takımınızı ezik görmeniz ayıp

Özhan CAnaydın lı GS olsa kabul edecem bunu kabul edemem. Carrusca - Prates - 36 lık Frank - Tamas PEtre vs.. haklısınız derim.

Ama BU Galatasaray herkesle her yerde başa baş oynar..!!

Galatasaray gruptan tabiki çıkardı ama ben futbol olarak takımı Manchester'la kıyaslıyorum yani, halen takım olarak bizden üstünler, Ronaldo'nun gitmesi muazzam güç kaybı onlar için ama sistem hala sistem, orta saha dediğim gibi makine gibi işliyor... bugün Beşiktaşı okadar rahat yendilerki, terlemedi bile adamlar ve defansları bence dünyanın en iyi defansı... Baros ve Nonda'yla o defansı delmek zor, fazla etkili olamazdık... Keita, Arda, birde 2. yarı girmiş Kewell'la pozisyon buluruz, değerlendirirmiyiz değerlendiremezmiyiz belli olmaz, pozisyon buluruz, bir süre başa baş hatta daha iyi oynarız ama sonuçta, Manchester United bizden kat kat iyi takım, bunu şu an kabullenmek gerek.

ama örneğin, Arsenal yada Man City için aynı şeyi söylemem, ikisinide samiyende yenebilecek güçteyiz. ama Manchester bu abi, saygı duymak lazım...

Manchester United´e saygi duymamak futbol ayibidir resmen zaten o ayri:)

Ben daha cok izledigim Manchester hakkinda yorum yapiyorum ve Besiktas´in yerine Galatasaray´i koyuyorum..Ve düsününce bugün Besiktas´in yerinde olsaydik yenerdik diye düsünüyorum..Bu Manchester´i kücümsemek olarak algilanmamali.Zaten Manchester kimki Galatasaray´in yaninda demek, futbol cahilligidir:D Ben Manchester´in inanilmaz derecede güc kaybettigini düsünüyorum ve ceyrek finalin üstüne cikamayacagini düsünüyorum bu sene..

Yine de Besiktas´i tebrik ediyorum..Rezil olmadilar en azindan..Acikcasi ben farkli bir maglubiyet bekliyordum.Onurlu mücadele ettiler ve caplari kadar oynadilar.Daha fazlasini bekleyemezdik zaten..

Bugünkü M.Utd kötü oynadı da. Takımda oynatıcak daha çok adamları var.

Scholes fena oynamadı; kötü M.Utd takımı arasından sıyrılanlardandı.

Kadrolar sadece 34 -35 'liklerden oluşmuyor.

Park genelde 11 oynar yedekti. Owen Hargreaves o da sakat galiba. Darren Fletcher oynamadı. Çok çok iyi kadroları var.

Carrick ddüz yerine; aklı ile oynuyor desek daha doğru. Ben beğenirim özellikle kademesi, şutları çok iyi, en önemlisi ise pasları ve oyunun tempsunu hazırlayan biri.

Park-- Hargreaves-- Carrick-Anderson-Scholes rahatlıkla orta sahanın göbeğinde ileri geri oynayabiliyorlar.

Defans'ı anlatmaya gerek yok. En iyi 3-4'e girer.

Bu sezon tek değişen hucümdaki iki eleman oldu. Ferguson rahatlıkla yeni Ronalda yaratır Nani'den. Ronaldo'Nun ilk maçlarını hatırlıyorumda.

Bugünkü M.Utd yener miydik bilmiyorum, bize karşı böyle oynarlar mıydı; bunların cevabını bilmiyorum; ama M.Utd'nın gruptan büyük ihtimalle lider çıkabileceğini tahmin edebiliyorum.

Doğru alternatifleri vardır kabul ama Kalite olarak GS den çok üstün değiller.

En iyi 11 ini yapsın çıksınlar.. ;)

ahh ahh burada 18 -22 lik arkadaşların 1993 deki MANU maçını yaşamalarını isterdim.

Beckham - Scholes(en baba zamnı) - Cantona (dönemin delicisi) - Soljkaer - T Flo - S.Micheal( dünya nın en iyi kalecisiydi) - Roy Keane (bugünün Gerrard ı)

o takımı 15 dk da geri düşüp üstelik 2-0 golün biri kendi kalemize

ve tam 75 dK orta sahayıo geçirmeyen EZE EZE 3-2 e Ariflerle(20) - Tugaylarla(22 yaş bebe daha) Kubilay larla vs.. lerle ELEYEN ilk Şampyonlar Ligi turnuvasına MANU yerine katılan bir GS vardı.. MANU tarihinde o hariç tüm ŞL sezonlarına katıldı :))

ama o yıllar geride kaldı.. o kadro 2 sene sonra MANU ya ŞL de 4-0 yenilmiştir vs ama gücü o kadardı. kalite farkı o zamanlar %100 vardı.

Şimdi GS nin bireysel 11 ini çıkarın kariyer başarı olarak her açıdan MANU nun 11 i ile kafa kafaya oynar. hele takım oyunu bu sene oluşuyor. tam oturduğunda da 10 maç yapalım

4 den aşağı galibiyet almayız o kadar iddialıyım.

ARDA - Nike World da oynucak kadar YILDIZ

Kewel - ŞL şampiyonlulu + Finali

Baros - Şl Şampiyonlu - Yarı finali vs

Elano - M.City ve Brezilya nın A millisi

Servet - Euro2008 3. sü ekibin en iyi defansı

Leo - 45 küsür Arjantin A Milli A. Madrid vs..

H.Balta - A Milli euro2008 3. sü

Sabri - beğenmeyin ama A Milli

Keita - Drogba nın ateşleyicisi Lyon a gelmiş en pahalı 2 adam

Ayhan - A Milli Euro 3. sü

Nonda - Şl finali ve yıldızıydı o sene

F. Rijkaard - ŞL şampiyonluğu - Yarı Finali L Liga 2 kez

yani şu kariyere sahip adamlara karşı kendi takımınızı ezik görmeniz ayıp

Özhan CAnaydın lı GS olsa kabul edecem bunu kabul edemem. Carrusca - Prates - 36 lık Frank - Tamas PEtre vs.. haklısınız derim.

Ama Galatasaray herkesle her yerde başa baş oynar..

Hocam tek başına Ryan Giggs bizim kadronun toplamından daha fazla kupa görmüştür. :)

Bizim önemli oyuncularımıza bakıyorum

Arda,Baros,Keıta,Kewell,Nonda hepsine üst düzey oyuncu dersin kariyer ve kalıteleri bakımından

Ama Bjknin önemli oyuncuları

Tabata,Nobre,Holosko,Tello,Delgado Hepsine sıradan oyuncu dersin rahatlıkla

Bu yorumum tamamen objektif

Beyler tamam Galatasaray'ımız çok güçlü bir kadro kurdu.Ama ManU ile kıyaslamak ne demek.Bireysel olarak o yönü kötü,bu yönü kötü diye kolayca sallarız adamlara.Ama onları takım olarak ele almak lazım.Onlar bir tempo yaptı mı 6lık 7lik oluruz.Adamlar makine.Wigan maçındaki gollere bakın.İnanılmaz organizeler.Defansları zaten dünyanın en iyisi.Bu kadar kötü konuşuyorum ama Rıjkaard'la birlikte 3-4 yıl sonra baş edebilecek hale geleceğimize de inanıyorum.

Bizim önemli oyuncularımıza bakıyorum

Arda,Baros,Keıta,Kewell,Nonda hepsine üst düzey oyuncu dersin kariyer ve kalıteleri bakımından

Ama Bjknin önemli oyuncuları

Tabata,Nobre,Holosko,Tello,Delgado Hepsine sıradan oyuncu dersin rahatlıkla

Bu yorumum tamamen objektif

İyi de Panathinaikosa karşı sahaya çıkacak ilk onbir ve mantalite farklı Tobola karşı çıkan ilk onbir ve mantalite farklı. Anlatabildim sanırım. :)

Geri
Üst Alt