UEFA Şampiyonlar Ligi | B Grubu | Beşiktaş 0-1 Manchester United |15 Eylül| Maç Sonu

Cevap: UEFA Şampiyonlar Ligi | B Grubu | Beşiktaş 0-1 Manchester United |15 Eylül| Ma

kimse kusura bakmasın bu maçın kaybedilmesinin tek sorumlusu şapkadan tavşan çıkacak sanıp habire mağlubiyet çıkaran mustafa denizlidir.

Ben bu yoruma katiliyorum, ya sen? )))))))

Cevap: UEFA Şampiyonlar Ligi | B Grubu | Beşiktaş 0-1 Manchester United |15 Eylül| Ma

Hocam tek başına Ryan Giggs bizim kadronun toplamından daha fazla kupa görmüştür. :)

sanmıyorum. Giggs ancak Emre Aşık ne kadar gördüyse o kadar görmüştür..

Kewell da keza öyle liverpool kariyesinde ŞL kazandı vs..

Ben şu an 11 kalitesinden bahsediyorum

2 takım 11 e 11 çıkacak ve oynucak. MANU hiçbir açıdan GS yi ezemez ;)

ama ASY de ezilir bunada %100 eminim. o güç fazlasıyla var.

abi nediyosun yahu.. Manchester oynamadı bile.. çoluk çocuk yerine koydu Besiktas'ı bunu görmek bu kadar zormu.. kasmadan bitane çaktılar gittiler işte, büyük takımların yaptığı budur zaten.. adamların aklı fikri hafta sonundaki derbide.. İngiliz forumlarında maç konuşulmuyor bile...

yok artık o kadarda haksızlık etmeyelim beşiktaşa.

herşeyden öte bu lig maçı ve büyük takımlar böyle takımlara karşı maç başında işi bitirip rotasyona giderler ciddiye almayıp maceraya girişmezler.

beşiktaşın konumundan dolayı rahat geçeceğini düşünmüş ve çok konsantre olmamış olabilirler belki ama dakika 75 olmuş ve 2. yarıyı o dakikaya kadar kendi sahanda oynamışsan bunu sadece ciddiyetsiz oyuna bağlamak yanlış.

herşeyden öte zaten bu düşündüğünün yanlış olduğunu rooney maçdan çıkarken çılgına dönerek gösterdi adam ayakkabısını fırlattı sinirden.

adam haliyle içinen düşünüyor bu takımı nasıl yenemeyiz diye yani siniri kendi takımına.

Doğru alternatifleri vardır kabul ama Kalite olarak GS den çok üstün değiller.

En iyi 11 ini yapsın çıksınlar.. ;)

Bana göre kalite olarak çok üstümüzdelerdir.Bunun sonu gelmez.

Brown--Vidic---Ferdinand-- Evra

---Hargreaves---Carrick--Park

---Rooney--Berbatov--Nani

Şöyle bir 11'e bizim takımdan girecek bir Arda vardır bana göre.

Rooney yerine Keita'yı gözüm kapalı koyarım:)

11e degilde Valencianın yerine Keıta rahatlıkla tercih edilebilir yedek için

Bjk nin tüm resmi maclarda toplam 3 golü var bu sezon bizim mac basına ortalama daha yüksek:)

Kewell - Baros - Arda - Keita (Banko oynar)

şimdi Park ı futbolcu dan mı sayıyorsun?? Ayhan n ı bekler ancak kulübede

Carrick - M.Topal la ancak çekişir farkları yok.

antudakiler feneri Manchesterle kıyaslayınca gülüyorduk, onlar da şimdi burayı okuyup gülüyorlardır. Gökhan ile Vidic, Servet ile Ferdinand, Sabri ile Neville, H.Balta ile Evra, M.Sarp ile Scholes, Baros ile Rooney kıyaslanmazki be kardeşim.

Beyler olayı tek tek futbolculara bireysel olarak indirmeyin.Takım olarak değerlendirin.Onların müthiş bir sistemi var ve makine gibi işliyor.İnanılmaz bir tempo yapıyorlar ve inanılmaz organizeler.Biz bu futbola dayanacak halde değiliz.Tabi Beşiktaş maçındaki gibi oynarlarsa başka.

boşuna 2 saatim gitti..

izlemez olaydım..

Abi Jin Sun Park'a laf atma.Adam sağ-sol-orta koy her yerde oynar.Enerji tüpü.Sürekli ileri geri.Ayrıca oyun zekası ve vasat üstü tekniği var.Böyle bir oyuncuyu gözüm kapalı oynatırım.

Galatasaray bugünkü manuyu rahatlıkla yenebilirdi.

MANU da kesilemicek kadar yıldız adamlar

1.Ferdinand

2.Evra

3.Vidic

4.Rooney

(Giggs ve Scholes u almadım bitmişler artık 35-37 arasındalar)

gerisi istikrarsız ve kendini ispatlaması gereken oyuncular. Nanik - Valencia(yeni kapalı kutu) - Anderson..

3-4 yıldır MANU da olup hala rüştünü ispatlayamayan sürekli yedek kalan adamlar.

Beyler olayı tek tek futbolculara bireysel olarak indirmeyin.Takım olarak değerlendirin.Onların müthiş bir sistemi var ve makine gibi işliyor.İnanılmaz bir tempo yapıyorlar ve inanılmaz organizeler.Biz bu futbola dayanacak halde değiliz.Tabi Beşiktaş maçındaki gibi oynarlarsa başka.

İngiliz takımlarının en önemli özelligi zaten tempo yapmak;)

Manu,Liverpool,Chelsea,Arsenal

Bunlarla bizim aramızda daglar var gerçekci olursak

Ama Bjknin grubundan çok rahat 2. çıkardık

abi Carrick'le Topal kıyaslanırmı yahu yuh.. CARRICK bu adam yıllardır Man Utd'ın orta sahasında oynuyor, pasları, yer tutuşu görmüyormusunuz...

Hocam kusura bakma ama pek anlamadım :o

Daha açık anlatırsan sevinirim

Tobolla, Levadia ile 1-1 berabere kalmıştık hatırlarsan. Neden? Hiç kasmadık da ondan. İsteyince 4-5 attık ama Sami Yende. Onun gibi düşün, Manchester beşiktaş gibi vasat altı bir takımla oynarken kasmadan 1-0 olsun benim olsun şeklinde oynuyor. Ama Galatasaray gibi Avrupa standartlarında kadrosu olan bir takıma karşı böyle oynamazlardı, daha sağlam ve konsantre oynarlardı. Yani bjk karşısındaki Manuyu bulamazdık karşımızda, çok daha güçlü-sağlam bir Manu olurdu.

İngiliz takımlarının en önemli özelligi zaten tempo yapmak;)

Manu,Liverpool,Chelsea,Arsenal

Bunlarla bizim aramızda daglar var gerçekci olursak

Ama Bjknin grubundan çok rahat 2. çıkardık

çok rahat diğil.. Wolfsburg öküz gibi güçlü...

Abi Carrick ile M.Topalı kıyasladığını okuduğumda tekrar tekrar gözlerimi ovuşturdum:eek: dedim şaka dır heralde ama Park ile Ayhanı görünce şaka olmadığına inandım sen ciddimisin bu konuda.

Geri
Üst Alt