UEFA Şampiyonlar Ligi | B Grubu | Beşiktaş 0-1 Manchester United |15 Eylül| Maç Sonu

Cevap: UEFA Şampiyonlar Ligi | B Grubu | Beşiktaş 0-1 Manchester United |15 Eylül| Ma

Gigs Fletcher Oseha bunları oynatmaya gerek duymadı herhalde

M.unıted zorlamadan yendi.Çok da rezil oynadılar.İ.kaşı bile hiçbir pozisyonda geçemiyorsan ne işin var bu takımda diyesi geliyor insanın Naniye :)

Ferdinand da yoktu:D

Cevap: UEFA Şampiyonlar Ligi | B Grubu | Beşiktaş 0-1 Manchester United |15 Eylül| Ma

Juventus 1-1 FC Girondins de Bordeaux

Maccabi Haifa FC 0-3 FC Bayern München

VfL Wolfsburg 3-1 PFC CSKA Moskva

BeşŸiktaşŸ JK 0-1 Manchester United FC

FC Zürich 2-5 Real Madrid CF

Olympique de Marseille 1-2 AC Milan

Chelsea FC 1-0 FC Porto

Club Atletico de Madrid 0-0 APOEL FC

Diğer sonuçlar böyle,Ronaldo 2 tane frikikten gol attı.

Çarşı bizim tezahuratları söyleyip durdu anasını satayım,ayar oldum.Bir ' Saldır Galatasaray ' ı söylediler,bir de maçın başında Ne Beşiktaş ne Fener ne de Trabzon diye giden besteyi,kendilerine uyarlayarak tabi.

Bu arada ManU heralde tarihinin en kötü toplarından birini oynamıştır,yakalamışken yenememeleri beceriksizlikten başka bişiy değil.

Bende uyuz oldum özentiler...

Cevap: UEFA Şampiyonlar Ligi | B Grubu | Beşiktaş 0-1 Manchester United |15 Eylül| 2.

maçı izlemiyorsun heralde?

Bence sen izlememişsin maçı. İlk yarı bizim besteleri sylediler zaten onlarda çakma olduğunu hemen belli etti. İkinci yarı toparlanır gibi oldular, 70. dakikada lalalalalalalaaa yı söylediler 3-4 dakika sadece orası güzeldi. Onun dışındaki performansları tıpkı bjk gibi vasattı.

GS nin orta sahası MANU dan çok daha iyi...

Valencia - Keita

Nani - ARDA

Scholes - Elano

Carrick - Ayhan

MANU bu sene hiçbişi yapamaz. 1 maçlık söylemiyorum kadro gücü çok yetersiz.

kiliti açması çok zor Ronaldo açıyordu gerisi geliyordu. Şimdi onu yapamıyorlar.

Tesadüfi bir gol buldular ve kazandılar.

MANU az gol yer ama gol de zor atar. 34 lük Scholes a bağlı herşey

Arda ve Keita tamamda. Carrick ile Scholes çok önemli adamlar.

Hepsinden öte defanstaki her adamları topla çok rahat oynuyor. 60 metrelik toplar atıyorlar. Bizm 3-4 pasta geçtiğimiz yeri tek pasla geçiyorlar.

Carrick ile Scholes da aynı şekilde çok öenmli adamlar.

Valencia - Keita

Nani - ARDA

Scholes - Elano

Carrick - Ayhan

kiliti açması çok zor Ronaldo açıyordu gerisi geliyordu. Şimdi onu yapamıyorlar.

Bende bu tür şeyler yazmak için girmiştim..Dahası var g.nevill -sabri.. :D

Evra -balta

O'shea bence bizim takımda 11 e giremez..

Vidic-Ferdinand-Rooney gerisini at gitsin..

Ama adamlar isimle şampiyon olurlar o ayrı..

Ben taraftardan liverpool maçındaki performansı bekliyordum tam fiyasko çıktı.70 lerde normal bi şovu yaptılar spiker abarttı durdu.Ama ne kadar normal desemde yapmak kolay değildir burda çarşının organize olması iyiydi.

Hakikaten Bjknin forvetleri tam fiyasko

Milletin begenmedigi Nonda oynasaydı çok daha zorlanırdı Manu defansı

Bundan sonra C.Ronaldoya sallarken 2 kere düşünelim

mahalle topçusuymuş,Fergusonsuz birşey yapamazmış,Messinin sol bacagı olamazmış geçin bunları beyler

Ronaldo inanılmaz bir futbolcu görüyoruz onsuz Manuyu

ya okan ne adamsın ya

yani Manu ronaldonun kıymetini bjk maçında mı anladı yapma etme adamlar hiç kasmadı bile ligde de iyiler önlerinde derbi maçı var :evilsmile:

Manchester'ı beğenmiyolar :D aman ne güzel... adamların ne kadar rahat top oynadığını görmüyosunuz heralde... pas olarak şu an bizden kat kat iyi bir takım, kademe anlayışı, sahaya dağılım ve defans olarak bizi katlarlar... bireyselleri geçin, Man Utd tam bir takım...

Spiker ne kadarda kastı kendini Beşiktaş seyircisini övmek için.Fazla zorladı kendini.Çok kötüydü tribünler.

Yaptıkları çoğu harekette bizim tribünlerden özentidir!

Yanarim yanarim Sampiyonlar Liginde olmadigimiza yanarim..

Biz bu Manu´ya Ali Sami Yen´de cok fena bir kapak takardik:(

Yanarim yanarim Sampiyonlar Liginde olmadigimiza yanarim..

Biz bu Manu´ya Ali Sami Yen´de cok fena bir kapak takardik:(

bize karşı emin ol böyle oynamazlardı... henüz Man Utd'ı şans olmadan yenebilecek seviyede bir takım diğiliz. Gerçekçi olun...

Valencia - Keita

Nani - ARDA

Scholes - Elano

Carrick - Ayhan

Bende bu tür şeyler yazmak için girmiştim..Dahası var g.nevill -sabri.. :D

Evra -balta

O'shea bence bizim takımda 11 e giremez..

Vidic-Ferdinand-Rooney gerisini at gitsin..

Ama adamlar isimle şampiyon olurlar o ayrı..

Şampiyonlar ligi son 2 senenin finalistiyle bizim oyuncuları kıyaslanızya helal olsun valla...tabi canım zaten her sene finalde alıyoruz kupayı unitedin elinden!!!

Ben böyle bi forvet hattı görmedim yahu..

Nihat-Nobre artık sıfır olmuşlar. Holosko biraz çırpınıyor. Tabata tamamen sıfır.Antep'te bile oynatmam ben bu adamı ne teknik var , ne oyun aklı.

Şu maçtan sonra artık bu takıma Batuhan gibi bi futbolcu monte edilmiyorsa, bunun adı düpedüz aptallıktır. Hem Türk futboluna hem de kendine zarar veriyor Beşiktaş.

Kalan maçlarda Beşiktaş'ın forvet hattı Holosko-Batuhan olmalıdır.

Tello ----Ernst----Fink

---------Nihat

----Holosko----Batuhan

Nihat yerine Yusuf düşünülebilir..

Arda ve Keita tamamda. Carrick ile Scholes çok önemli adamlar.

Hepsinden öte defanstaki her adamları topla çok rahat oynuyor. 60 metrelik toplar atıyorlar. Bizm 3-4 pasta geçtiğimiz yeri tek pasla geçiyorlar.

Carrick ile Scholes da aynı şekilde çok öenmli adamlar.

MANU EPL de sürekli takip ediyorum. Orada futbol değişik oynanıyor ve her takım atağa dayalı futbol oynadığı için MANU kontralardan işi bitiriyor çoğu zaman ama AVrupa da iyi kapanan ve hızlı paslaşan ekipler MANU zorluyor.

Carrick e gelince hayatımda gördüğüm en düz futbolcu ama kademesi ve pasları düzgün şutları da artısı. hızı ne biliyim ofansa katkısı çok az AYHAN gibi 2 alandad da çok etkili değil..

Scholes a gelince 34 bitmiş 35 e dayanmış ve bugün yeminle sahada görmedim. Gol atıığnda oyunda olduğnu fark ettim Eğer 35 lik bir adamdan medet umuyorsa yarıda lastik patlar. Elano bitirici pas açısından çok daha iyi

Giggs ise 36 bitti. ve 25 dk ancak oynayabiliyor. Kewell ile aynı mevki kim şu an daha iyi size kalmış biri 30 diğeri 36 !! Efsane Giggs malesef yok artık.

Evra -derseniz Balta vs kimi koysanız Caner hiçbiri YARISI bile olamaz. Evra tartılışma z derece de elit bir oyuncu.

Ferdinand - zaten gereksiz konuşmak ilk 3 de Dünya da

ama dediğim gibi Nani - Anderson vs bunlar anlık oynayan kontra ya yatkın tek başlarına takımı sürükleyemicek adamlar.. Keita - ARDA gibi özel yetenekleri sürekli değil.. 35 lik kağnı olmuş İbo bile Valencia iyi tuttu.

kısaca siz GS yi küçümseyin!! ama iddia ediyorum. Bugün MANU hezimetle İngiltereye dönerdi..

GS nin hücum gücü en az 3-5 arasıu sallardı. 1-2 tane de yerdik.

Tabata'ya 14 milyon verenin aklını seviyim... rezalet bir oyuncu, tecrübesiz, pasları rezalet, oyunu okuyamıyor... Besiktas'a hicbirsey katacağını sanmıyorum...

ayrıca Wolfsburg Besiktas'ı duman eder bilmem izlediniz mi ?.... bu gruptan Man Utd ve Wolfsburg çıkmıştır artık... Besiktas %92 sonuncu olur...

Geri
Üst Alt