- 16 Haziran 2010
- 202.118
- 154.009
- 6.838
Tamam onu dedim bendeBu sene 9 bitirdik abi gelecek senenin şampiyonu direkt gidiyor. Bu sene zaten 1 olay off oynayarak gidiyoruz seneye de mi play off olacak...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam onu dedim bendeBu sene 9 bitirdik abi gelecek senenin şampiyonu direkt gidiyor. Bu sene zaten 1 olay off oynayarak gidiyoruz seneye de mi play off olacak...
Brugge daha iyi yav öbürlerindenilk iki torbadan brügge hariç kimseyi yenemeyiz.
maç içeride olursa yenebiliriz. zaten iç saha hariç puan alamayız ilk iki torba takımlarından.Brugge daha iyi yav öbürlerinden
Oraya adam almayacaklarmi rtaş boş mu kalacak mbappe olmaz leao olur yaniüstteki görseldeki torabalar olduğu sürece mesela
1. torba : EV SAHİBİ olduğumuz rakip Mbappesiz PSG olabilir misal - deplasman kısmına mağlubiyet yazar gibi zaten hangi takım olursa olsun.
2. torba: Benfica - shakhtar - club brugge üçlüsünden 2si
3. torba : bilemedim, hepsi birbirinden ters geliyor gözüme - çok farketmez gibi,deplasman olan takım önemli daha çok sanki. misal Celtic deplasmanı ultra zor ortam gibi bakmak lazım sanki.
4. torba : bologna - sturm graz - brest (?) üçlüsünden 2si optimal gibi duruyor .
heralde tabide hani mevcut halden yola çıkarak bakış açımı özetleme bağmında diyorum. yoksa zaten ohoo ne etkenler var.Oraya adam almayacaklarmi rtaş boş mu kalacak mbappe olmaz leao olur yani
ilk sezon normal gruplu ikinci sezon format değişti bu ne lan dedim üçüncü sezon mükemmel sarıyor.Bi fm atalım da yeni formatı hatmedelim başka türlü olmayacak
ilk sezon normal gruplu ikinci sezon format değişti bu ne lan dedim üçüncü sezon mükemmel sarıyor.
Ayrıntılı bakmadım ama 9-24,10-23 şeklinde oynarlar bu maçları. Oradan 8 takım tur atlar.Şimdi
36 takım tek bir ligde yarışıyor
İlk 8 e girenler direk son 16 ya kalıyor
9-16 arası son 16 için plaf off oynuyor (9 ile 16 karşılacak, 10 ile 15 karşılaşacak, 11 ile 14 ve 12 ile 13)(Turu geçen 4 takım son 16 ya kalıyor. Sanıyorum böyledir)
Yine 17-24 arası son 16 için plaf off oynuyor (17 ile 24 karşılacak, 18 ile 23 karşılaşacak, 19 ile 22 ve 20 ile 21)(Turu geçen 4 takım son 16 ya kalıyor. Sanıyorum böyledir)
Eğer bunlar doğru ise ben şunu anlamıyorum
Ligi 24. sırada bitiren takım 17. bitiren ile play off oynayacak. Neden 24. bitiren takım 9. bitiren ile playoff oynamıyor. Bu 24. bitiren için haksız bir avantaj, 9. bitiren takım içinse dezavantaj
Bu kısmı anlamadım biri anlatabilir mi ben mi yanlış biliyorum
Oyle degil yav.Şimdi
36 takım tek bir ligde yarışıyor
İlk 8 e girenler direk son 16 ya kalıyor
9-16 arası son 16 için plaf off oynuyor (9 ile 16 karşılacak, 10 ile 15 karşılaşacak, 11 ile 14 ve 12 ile 13)(Turu geçen 4 takım son 16 ya kalıyor. Sanıyorum böyledir)
Yine 17-24 arası son 16 için plaf off oynuyor (17 ile 24 karşılacak, 18 ile 23 karşılaşacak, 19 ile 22 ve 20 ile 21)(Turu geçen 4 takım son 16 ya kalıyor. Sanıyorum böyledir)
Eğer bunlar doğru ise ben şunu anlamıyorum
Ligi 24. sırada bitiren takım 17. bitiren ile play off oynayacak. Neden 24. bitiren takım 9. bitiren ile playoff oynamıyor. Bu 24. bitiren için haksız bir avantaj, 9. bitiren takım içinse dezavantaj
Bu kısmı anlamadım biri anlatabilir mi ben mi yanlış biliyorum
Seri başı olsalar da bir avantaj olmayacak ki, hadi diyelim Galatasaray 10. bitirdi, oldu da PSG 18. bitirdi. Seri başı Galatasaray seri başı olmayan PSG ile eşleşmesi seri başı takıma nasıl bir avantaj sağlayabilir?Oyle degil yav.
Kura cekilecek tekrardan tabi.
"Ligi 9 ile 16’ncı sırada bitiren takımlar eleme aşaması play-off kurasında seri başı olacak. Bu takımlar 17 ile 24’üncü sırada yer alan bir takımla karşılaşacak."
Yeni sistemde burdan elenenlerin UEFA’ya gitme şeklini nasıl yapmışlar? 24 sonrası için direkt macera bitiyor mu?Oyle degil yav.
Kura cekilecek tekrardan tabi.
"Ligi 9 ile 16’ncı sırada bitiren takımlar eleme aşaması play-off kurasında seri başı olacak. Bu takımlar 17 ile 24’üncü sırada yer alan bir takımla karşılaşacak."
UEFA'ya gitme durumu ortadan kalkti.Yeni sistemde burdan elenenlerin UEFA’ya gitme şeklini nasıl yapmışlar?
PSG'nin 18. bitirdigi bir ligde mantiken dandik bir PSG vardir demektir, isimden ziyade performans odakli yaklasmak lazim o yuzden seri basi durumu gayet mantikli oluyor yine bu durumda.Seri başı olsalar da bir avantaj olmayacak ki, hadi diyelim Galatasaray 10. bitirdi, oldu da PSG 18. bitirdi. Seri başı Galatasaray seri başı olmayan PSG ile eşleşmesi seri başı takıma nasıl bir avantaj sağlayabilir?
Onceki mesajlara bir goz at zaten bunlar konusuldu. (tabi ki torbalarin bir mantigi var kisaca cevap vermek icin)anlamadigim toplam 8 mac oynayacagiz grub asamasinda. Yani her torbadan 2 rakip.
1 Torba 2 Rakip
2. Torba 2 Rakip
3. Torba 2Rakip
4. Torba 2 Rakip
ehhh?? o zaman ne önemi varki torbalarin. Biz 4. torbadada olsak bile 2 kere 4. torbadan takimlara oynayacagiz. 3. torbada olsak 3. torbadanda 2 rakip ile oynayacagiz.
biri beni aydinlatabilir mi?