UEFA, TFF'den Yargıtay Kararını İstedi

Gercekten üst düzeyde yönetenler olarak deil Taraftar olarakta iki camia arasinda dünyalar kadar fark var.

Benim Klubumun amblemi shike haritasi diye avrupada gazetlerde dolasacak,Baskanim hileyle asker kacagi olacak hatta kendi Baskanim Takimim icin s... böyle Takimi diyecek birak haala o adama tapmayi hicbir Galatasarayli utancindan sokga cikamazdi.

İşte bu yüzden GALATASARAY benim kulübüm, bizim kulübümüz; Fenerbahçe de onların...

Ahmet Kolkoparan

Laf güzeldi. Laykları görelim...

Arkadaşlar aşağıdakini antudan alıntıladım , elemanın yazdığı doğrumudur yoksa sadece klübün kandırmacasımı bilgisi olan var mıdır ?

UEFA ´şike‚teşvik primi ve ırkçılıkla ilgili suçlarda yerel federasyonların verdiği cezaları yeterli bulmazsa direkt olarak müdahil olup yerel lig için ceza verebilir´ maddesi Fenerbahçe için işletilemez‚ bununla ilgili daha bu sene dava görülürken CAS nezdinde karar aldırttı Fenerbahçe. Nedeni de bu kanunun Fenerbahçe´nin davasından sonra yasalaşması ve kanunların sanık aleyhine geriye yürütülemeyeceği. Şimdi mart ayında UEFA´nın ´şike cezasının her ülkede aynı olması´yla alakalı bir kanun çıkartacağı konuşuluyor ama o kanun da Fenerbahçe aleyhine yürütülemez aynı sebeple.

Arkadaşlar aşağıdakini antudan alıntıladım , elemanın yazdığı doğrumudur yoksa sadece klübün kandırmacasımı bilgisi olan var mıdır ?

ya yapmayin bana bunu..ne antu falan ya..biz ntvspor´a cikan avukatlara bile inanmayin diyoruz,siz böyle kani bozuklara deger veriyorsunuz..yapma abicim boskoy antu´ya falan..sinirini,neseni bozma böyle seylerlen...

Uefa yı bilmemde

olaya Fifa müdahale edicek diyorlar doğru mu?

Yok hocam alakası yok

Sion ve olimpakos volulu takımlarını nasıl düşürdü peki ?

Bu kanun daha yeni çıktıysa diğer takımları hangi kanuna göre düşürdü ?

Yine umut dağıtıyorlar borsa manipülasyonu galiba.

Uefa, Cas ve yargıtay kararlarından önce de aynı söylemler vardı.

Infantino, UEFA Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında Conrad Otel’de düzenlediği basın toplantısında, bir soru üzerine, yaptıkları toplantılarda Türkiye’nin durumunun gündeme gelmediğini dile getirerek, şunları kaydetti: ”Ancak şunu söyleyebilirim; Türkiye büyük bir futbol ülkesi ve bu nedenle UEFA Kongresi burada düzenledi. Türkiye’de geçmişte ve şu anda bazı şike iddialarıyla ilgili davalar, soruşturmalar var, futbol disiplin heyetlerinde de bunlar gündemde. Türkiye Futbol Federasyonu doğru, gerekli kararları alacak, yerindenlik durumu var. Yerinde alınacak kararlar var. Bunlar Türkiye’de, Türk makamları tarafından alacak. Bu kararlar alındıktan sonra biz durumu inceleyeceğiz. Herhangi bir karar da alacak değiliz. Onlar ne yapılacağını biliyor. Şikeye karşı toleransımız sıfır.” 58. maddenin sadece Türkiye Futbol Federasyonu’nun sorumluluğu olmadığını anlatan Infantino, ”UEFA olarak statülerimizde ve tüzüklerimizde şike ile ilgili bütün kurallarımız açık, sıfır tolerans. Ancak burada uygun ve orantılı yaptırımların verilmesi gerekiyor. 58. madde değiştirilsin, değiştirilmesin, şu anda bizim için böyle bir konu yok. Önemli olan doğru önlemlerin ve kararların alınması lazım Türkiye Futbol Federasyonu tarafından, daha sonra biz duruma bakacağız” ifadelerini kullandı.

13:49 | 21 Mart 2012 tarihli haberdir. İstanbul'da düzenlenen UEFA kongresinde kel adamın ağzından bunu duyduk. Böyle birbirlerine gaz verip kendileri de söyledikleri yalanlara inanıyorlar sonra acıları artıyor.

"GÖREVDEN ALDIĞIMIZ FEDERASYON BAŞKANLARI OLDU"

"Eğer TFF bir karar almazsa Türk takımlarının Avrupa kupalarına alınmaması gibi durum söz konusu olabilir mi?" şeklindeki bir soruya ise Infantino şu yanıtı verdi: "Bu durumda UEFA Disiplin komitesi ne karar alır bilemem. Ama UEFA tarafından görevden alınan federasyon başkanları oldu. Ancak şu anda gündemde böyle birşey yok."

Ayrıca buna da yetkileri vardır . Tüpçü'den de Fenerbahçesinden de kurtulacağımız günler yaklaşıyor.

ya yapmayin bana bunu..ne antu falan ya..biz ntvspor´a cikan avukatlara bile inanmayin diyoruz,siz böyle kani bozuklara deger veriyorsunuz..yapma abicim boskoy antu´ya falan..sinirini,neseni bozma böyle seylerlen...

Bu konudaki görüşlerimi biliyorsunuz zaten ,,

ama işin antu kısmına takılmayın o elemanın yazdığının doğru olup olmadığı önemli olan ,,

haa şu varki doğruda olsa birşey değişmeyecek uluslararası normlara göre zaten bahse konu değişimlerin uygulanmasınada ihtiyaç yok ,,

neyse ,,

yalnız Redbull salzburg'un dava sonucu ne oldu o davada önemli ,

birde ilgili başlığınada yazdım trabzon'un yaptığı açıklamadaki son satır çok önemli ve fener için en önemli ve kritik husus orası .

O fenerli lavuk hayal görmeye başlamış.yalan olduğu fenerin cas nezninde karar aldırdığı.Karar tam ters.Şike ile ceza verilmeyenlere geriye dönük cezaların verileceği.

Bu konudaki görüşlerimi biliyorsunuz zaten ,,

ama işin antu kısmına takılmayın o elemanın yazdığının doğru olup olmadığı önemli olan ,,

haa şu varki doğruda olsa birşey değişmeyecek uluslararası normlara göre zaten bahse konu değişimlerin uygulanmasınada ihtiyaç yok ,,

neyse ,,

yalnız Redbull salzburg'un dava sonucu ne oldu o davada önemli ,

birde ilgili başlığınada yazdım trabzon'un yaptığı açıklamadaki son satır çok önemli ve fener için en önemli ve kritik husus orası .

tabii ki senin fikirlerini biliyorum..yalniz bosyere ugrasma diye yazdim..yoksa degerlendirp degerlendirmemek sana kalmis..

Haklısınız ,

aziz'in canlı yayına çıkıp ŞL ye katılıyoruz kandırmacasının başka bir versiyonunu pompaladılar galiba ,,

bunların kaçışı yok ,, yalnız ben en büyük zevki kargalar kıvranırken fikonun suratına bakarak alacağım bu işten .

Geri
Üst Alt