Sedat Görür
Aslan Üye
- 7 Şubat 2013
- 9.603
- 1.566
- 1.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklısınız ,
aziz'in canlı yayına çıkıp ŞL ye katılıyoruz kandırmacasının başka bir versiyonunu pompaladılar galiba ,,
bunların kaçışı yok ,, yalnız ben en büyük zevki kargalar kıvranırken fikonun suratına bakarak alacağım bu işten .
Benim doruk noktam şu haberi görünce olacaktır.
Adanaspor, pazar günü sahasında konuk edeceği Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Bence ,,
Kırmızı etmi seversin Beyaz et mi ?
Bu arada fenerin durumu tedbirmiydi cezamıydı tartışmasında sanırım ikiside değil ,,
daha doğrusu şu ,, fenerin geçen yaz aldığı men " temiziz " diyerek 2012-2013 de avrupa kupalarına katılması ile ilgili kısaca yalan beyandan .
Yani; " Bu bişey değil, sen daha ceza görmemişsin..." cezası..![]()
Fenerin hiç transfer yapmaması neden sizce?Ceza alacaklarını biliyorlar mı?
Bu Mete "UEFA'nın klasik prosedürlerinden biri. " demiş...
Biri de sormamış mı " Bayram değil seyran değil, neyin prosedürü " diye...
Şunu da sorsalarmış keşke; " TFF dışında herkes kabul etti, bir tek siz direniyorsunuz. Bunun sebebi nedir" diye...
10 Puan önde olduklarindan ve en büyük rakiblerinde Sampiyonluk hirsi olmadigindan olmasin?
Fenerin hiç transfer yapmaması neden sizce?Ceza alacaklarını biliyorlar mı?
UEFA nin istemesi normalde, anlamadigim nokta su; Neden TFF'den istiyor?

UEFA nin istemesi normalde, anlamadigim nokta su; Neden TFF'den istiyor?
Fener en son devre arasında tek bir adam bile almadığında yine 7 puan öndeydi . Geçen merak edip bakmıştım 06-07 sezonuydu galiba . Paraları yok evet ama ben şikeyle pek alakası yok diye düşünüyorum.Eğer olsaydı elden çıkarmalar başladı . For example ; Andre Santos , Emenike , Lugano etc... Gerçi bu kadroda para edecek kaç adam var orası da ayrı . Hele bir düşsünler de Baroni'nin , Volkan'ın , Caner'in ne kadar fanatik Fenerli olduğunu hep beraber bir test edelim![]()