UEFA, TFF'den Yargıtay Kararını İstedi

[attachment=7248:upload_2014-1-31_22-48-42.png]

Onlar birbirlerine böyle kritik sorular sormaya devam etsinler . Bu antu, nasıl bir forum arkadaş ya:asd:

Ekli dosyalar

• upload_2014-1-31_22-48-42.webp
    upload_2014-1-31_22-48-42.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 103
Haklısınız ,

aziz'in canlı yayına çıkıp ŞL ye katılıyoruz kandırmacasının başka bir versiyonunu pompaladılar galiba ,,

bunların kaçışı yok ,, yalnız ben en büyük zevki kargalar kıvranırken fikonun suratına bakarak alacağım bu işten .

Benim doruk noktam şu haberi görünce olacaktır.

Adanaspor, pazar günü sahasında konuk edeceği Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Bu arada fenerin durumu tedbirmiydi cezamıydı tartışmasında sanırım ikiside değil ,,

daha doğrusu şu ,, fenerin geçen yaz aldığı men " temiziz " diyerek 2012-2013 de avrupa kupalarına katılması ile ilgili kısaca yalan beyandan .

Bu arada fenerin durumu tedbirmiydi cezamıydı tartışmasında sanırım ikiside değil ,,

daha doğrusu şu ,, fenerin geçen yaz aldığı men " temiziz " diyerek 2012-2013 de avrupa kupalarına katılması ile ilgili kısaca yalan beyandan .

Yani; " Bu bişey değil, sen daha ceza görmemişsin..." cezası.. :rolleyes:

Yani; " Bu bişey değil, sen daha ceza görmemişsin..." cezası.. :rolleyes:

E biraz öyle ,,

kargalarında aynı şekilde , şikesi kesinleşen kupadan dolayı devam eden sezonda temiziz diyerek avrupaya gittiler ,,

şimdi temiz olmadıkları kesinleşti ve hem yalan beyandan hemde şikeden ceza alacaklar ,,

fener sadece şikeden ceza alacak .

Fenerin hiç transfer yapmaması neden sizce?Ceza alacaklarını biliyorlar mı?

Bu Mete "UEFA'nın klasik prosedürlerinden biri. " demiş...

Biri de sormamış mı " Bayram değil seyran değil, neyin prosedürü " diye...

Şunu da sorsalarmış keşke; " TFF dışında herkes kabul etti, bir tek siz direniyorsunuz. Bunun sebebi nedir" diye...

Bu Mete "UEFA'nın klasik prosedürlerinden biri. " demiş...

Biri de sormamış mı " Bayram değil seyran değil, neyin prosedürü " diye...

Şunu da sorsalarmış keşke; " TFF dışında herkes kabul etti, bir tek siz direniyorsunuz. Bunun sebebi nedir" diye...

Bizde farkli bisey demiyoruz,UEFA fb ye FIFA tff ye prosedür geregi koyacak diyoruz.

Şemsiye girdi de açılma aşamasında mı, yoksa daha girmedi, Uefa direk saplama yöntemiyle mi koyacak çocuğu :D

Fener en son devre arasında tek bir adam bile almadığında yine 7 puan öndeydi . Geçen merak edip bakmıştım 06-07 sezonuydu galiba . Paraları yok evet ama ben şikeyle pek alakası yok diye düşünüyorum.Eğer olsaydı elden çıkarmalar başladı . For example ; Andre Santos , Emenike , Lugano etc... Gerçi bu kadroda para edecek kaç adam var orası da ayrı . Hele bir düşsünler de Baroni'nin , Volkan'ın , Caner'in ne kadar fanatik Fenerli olduğunu hep beraber bir test edelim :asd:

Fener en son devre arasında tek bir adam bile almadığında yine 7 puan öndeydi . Geçen merak edip bakmıştım 06-07 sezonuydu galiba . Paraları yok evet ama ben şikeyle pek alakası yok diye düşünüyorum.Eğer olsaydı elden çıkarmalar başladı . For example ; Andre Santos , Emenike , Lugano etc... Gerçi bu kadroda para edecek kaç adam var orası da ayrı . Hele bir düşsünler de Baroni'nin , Volkan'ın , Caner'in ne kadar fanatik Fenerli olduğunu hep beraber bir test edelim :asd:

volkan demirel: "eger bir takım küme düserse futbolcular gider, adamlar kalir" ..:asd::asd::asd:

Kulüplere yeni bir ceza gelmeyecek diyorlar. UEFA'nın yargıtay kararını istemesinin sebebi kişilere verilecek cezalar içinmiş. Küme düşme veya puan silme gibi bir durum olmayacak galiba :confused:

Geri
Üst Alt